- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Hergün atlıyosan 500 de güzel canım..Bende dün 500 atladim maximum 500 yapabiliyorum yaklaşık 15 gün oldu başlayalı benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün atlıyosan 500 de güzel canım..Bende dün 500 atladim maximum 500 yapabiliyorum yaklaşık 15 gün oldu başlayalı benimde
hiç sormayın ya müdür yeni elemandan da memnun deil sanırım oyüzden benim sabrımı zorluyorlar kaç yapcanki kaptanım
1000 yapıcam kuzumhiç sormayın ya müdür yeni elemandan da memnun deil sanırım oyüzden benim sabrımı zorluyorlar kaç yapcanki kaptanım
Olur arada öyle şeyler canım.. Ara vermişsen 500 zorlar biraz 200 le bala istersen ya da 100Günaydın arkadaşlar.iki haftadır diyeti de ipi de bırakmıştım.yoruldum sanırım.işin garip tarafı bir kilo vermişim. bugun yeniden başlıyorum.hergün 500 hedefim.
günaydın kaptan bende 800 atladım ilk başta sonra dedimki kalk kalk seni geçicekler 200 de o gazla devam ettim 1.000 yaptımDünü 500 le kapadım
Güünaaydıınn
Dün mü yaptıngünaydın kaptan bende 800 atladım ilk başta sonra dedimki kalk kalk seni geçicekler 200 de o gazla devam ettim 1.000 yaptım
Oo maşallah 400 ip..Günaydın herkese.ilk bildirim benden 200 mekik ve 400 iple dünü kapattım.bugün aynı kararlılıkla yola devam inşallah
Maşallah kaptan.Benim motivasyonum düştü.ne diyet ne de spor yapabiliyorum.yeniden başlamam lâzım ama yok olmuyorPazartesiyi 400 iple kapadım
Bugün başlangıcın olsun o zaman canımMaşallah kaptan.Benim motivasyonum düştü.ne diyet ne de spor yapabiliyorum.yeniden başlamam lâzım ama yok olmuyor
Hoşgeldin canım. Muhteşem olacaksın 1 ay sonra.selam kızlar ...ben de ip atlama serüvenine başlamış durumdayım ..2 haftadır atlıyorum ...yarın sabah tam ölçü alacağım...ve de tartılacağım...hafta içi hergün atlıyorum..internetten bir çizelge buldum.. haftalık arttıracağım...bu hafta400, daha sonra 450,600,800,800 ve 1000 olarak tamamlacağım....göbek ve simitlerin gitmesini istiyorum ve dümdüz bir karın hayal ediyorum ..muhteşem olacak
Hoşgeldin canım.. Tabiki uygun..Sızler ıcın uygunsa bende katılmak ısterım
Bugun 100 le basladım lakın ham vücutta pekte kolay olmadı