• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar.iki haftadır diyeti de ipi de bırakmıştım.yoruldum sanırım.işin garip tarafı bir kilo vermişim:halay:. bugun yeniden başlıyorum.hergün 500 hedefim.
Olur arada öyle şeyler canım.. Ara vermişsen 500 zorlar biraz 200 le bala istersen ya da 100

Pazartesiyi 400 iple kapadım:spor:

selam kızlar ...ben de ip atlama serüvenine başlamış durumdayım ..2 haftadır atlıyorum ...yarın sabah tam ölçü alacağım...ve de tartılacağım...hafta içi hergün atlıyorum..internetten bir çizelge buldum.. haftalık arttıracağım...bu hafta400, daha sonra 450,600,800,800 ve 1000 olarak tamamlacağım....göbek ve simitlerin gitmesini istiyorum ve dümdüz bir karın hayal ediyorum ..muhteşem olacak

selam kızlar ...ben de ip atlama serüvenine başlamış durumdayım ..2 haftadır atlıyorum ...yarın sabah tam ölçü alacağım...ve de tartılacağım...hafta içi hergün atlıyorum..internetten bir çizelge buldum.. haftalık arttıracağım...bu hafta400, daha sonra 450,600,800,800 ve 1000 olarak tamamlacağım....göbek ve simitlerin gitmesini istiyorum ve dümdüz bir karın hayal ediyorum ..muhteşem olacak
Hoşgeldin canım. Muhteşem olacaksın 1 ay sonra.

güncel bilgilerimi paylaşıp 1 ya da 2 ay sonraki değişime bakacağım...
kilo:61,2, belin ince yeri :77 göbek : 95 (deliğin olduğu yerden ölçtüm)
basen, bacak ve göğüs ölçmedim...benim için şu anda göbek önemli çünkü....
ip atlama :400 adet

Sızler ıcın uygunsa bende katılmak ısterım
Bugun 100 le basladım lakın ham vücutta pekte kolay olmadı
Hoşgeldin canım.. Tabiki uygun..
100 le başlaman iyi olmuş.. Zorlama hemen kendini..

Back