1 ay sonra inan bana kalça basen ve göbüş bişi kalmicak.. Tabi hergün atlarsan..Merhaba bende ilk olculerimi yazayım;
12.12.2017
Kilo: 70.8
Bel: 80
Gobek: 93
Kalca: 110
Basen:100
Vay halime
Canım zorlamışsın ama kaslarını soğutma 10 tane de olsa atla hergün..günaydın arkadaşlar dün akşam yine denedim kasıklarım kemiklerim çok acıdı atlayamadım zorlamadan mı oldu acaba ne zaman geçer ki((
Hoşgeldin canım. Maşallah ne güzel vermişsin kilonu.. Ölçülerini de al.. Ajandana not ediver hemen buraya da yazmayı unutmaGünaydın hanımlar.sizleri bir haftadır uzaktan sessizce takip ediyorum.iki haftadirda diyetteyim kendimce.pes edeceğim zaman sizin azminiz yetişti imdadıma.bende kk gücüne inananlardanım.ve iki haftada dört kilo verdim.şimdi de sizi uzaktan izleyerek değil sizlerle devam etmek istiyorum.boyum 175 kilom 71
Insalllahhh1 ay sonra inan bana kalça basen ve göbüş bişi kalmicak.. Tabi hergün atlarsan..
akşam denedim 25 tane zorla atladım ama daha fazla gitmediCanım zorlamışsın ama kaslarını soğutma 10 tane de olsa atla hergün..
Tamam canım yeterli.. Az olsun ama hergün olsun.akşam denedim 25 tane zorla atladım ama daha fazla gitmedi
Rica ederim canım.. Hep birlikte hayallerimize ulaşıcaz inşallahInsalllahhhvalla dün atladim çok da eğlenceli inşallah aksatmadan yaparım teşekkürler böyle bir sayfa oluşturduğunuz için
Bakkkkkızlar hadi bugün çok yapmak isteyenle kapışalım en fazla kaç yaparsınız en az 2.000 diyorum
bugün benn ..... atlıcam kaptanBakkkk
Senlen ipte de kapışıyom uleyyynnnnbugün benn ..... atlıcam kaptan
Kız maşallah nasıl toparladın ;Kızlar birinde 67 diğerinde 61.5 kiloyum ipten sonramezurada aldım ama en son olculerim 71 kiloyken vardı 1ay önce degil
Kesinlikle çok faydası var canimKız maşallah nasıl toparladın ;
ip atlama faydası var mı
Yap tabi canım.500 iple selaaam, yazdım yazdım bi türlü atlamamışım ama ben hala varım
İple 500 atlama, iş yerinde wc molasında falan da İpsiz zıpzıp yapsam ne güzel olur dimi?