canım belli bi yerden sonra 100 er 100er artırıyorsun. Biraz daha alışta hergun beraber 1000 atlayalım. Takimimiza da faydamız olsunHerkese iyi akşamlar bugün bı 310 da benden. Bugün 2. günum. 10ar 10ar arttırmayı düşünüyorum
İnsalllahhh canım ben ne zaman 1000 atlayabilirim bilmiyorum amacanım belli bi yerden sonra 100 er 100er artırıyorsun. Biraz daha alışta hergun beraber 1000 atlayalım. Takimimiza da faydamız olsun
kaptanım geçtim seni ben 500 atladım 150 squat yaptımBen dünü 200le kapadım
Diyetisyen ne dedi merak ettim.Günaydın kızlar. Dünü 1000 tane ile kapadım. Bugün de diyetisyen kontrol günümçok güzel ip atlıyorum, bölgesel hareketler yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Kimyon çayı içiyorum diyetisyen kesin güzel şeyler soyleyecek..
Hadi yakaptanım geçtim seni ben 500 atladım 150 squat yaptım
Gittiniz mi ne söylediGünaydın kızlar. Dünü 1000 tane ile kapadım. Bugün de diyetisyen kontrol günümçok güzel ip atlıyorum, bölgesel hareketler yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Kimyon çayı içiyorum diyetisyen kesin güzel şeyler soyleyecek..
Harikasın canım. Fazla zorlama ama.. Yarın da 200 yaparsın100 daha atladım 600le kapadım 1000 taneyi ne zaman yapsam zorlayınca 3 gün atlayamadım ya
Diyetisyen ne dedi merak ettim.
Gittiniz mi ne söyledi
bi hafta deneyebilirim ben de o şekilde ben diyetisyene giderken 62 61 gibi takılır ondan sonrası zor demişti herqalde ben de kafamda ona inandırdım kendimi 61 den sonra veremiyorum bakalım bu sefer iple kırarım o kiloyu inşallahgittim canım kilom 58.9 olmuş. 300 gr yağdan 400 gr ödemden vermişim. Artik standartimi sağlamışım. Vücut yaşım kendi yaşımla ayni olmuş. Ben ne zaman yeter dersem o zaman korumaya gecicez dedi. Bu arada menülerden sıkılırım diye bol meyveli alternatif bir liste verdi. Bakalım bugün deneyecegim.
Mesela sabah kahvaltısı 2 porsiyon meyve 1 parmak kalınlığında peynir, 5 badem.
Ara öğünde 1 porsiyon meyve, 1 cay bardağı kefir veya probiyotik yoğurt
Öğlen 1 porsiyon meyve,bir kase yoğurt veya süte 3 kaşık nesfit ya da yulaf gibi.
Boyle değişik bi liste.
verirsin canım iple iyi gidiyor. Bu arada senin boyun kaçtı. Belki ideal kilona inmissindir. Gerçi diyetisyen bana da dedi standarti yakalamışsın diye ama nedense bana bu kilo yeterli gelmiyo biraz daha vermem lazım.bi h
bi hafta deneyebilirim ben de o şekilde ben diyetisyene giderken 62 61 gibi takılır ondan sonrası zor demişti herqalde ben de kafamda ona inandırdım kendimi 61 den sonra veremiyorum bakalım bu sefer iple kırarım o kiloyu inşallah
1.61 falan normalde 55 olmam lazım ama yag oranı düştükten sonra kilo vermek zorlaşıyor ondan demiştiverirsin canım iple iyi gidiyor. Bu arada senin boyun kaçtı. Belki ideal kilona inmissindir. Gerçi diyetisyen bana da dedi standarti yakalamışsın diye ama nedense bana bu kilo yeterli gelmiyo biraz daha vermem lazım.