Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kızlar valla harikasınız. O kadar motivasyon oluyorum ki hedefleri görünce kalkıp ip atlıyorum. Çok teşekkür ederim. Fakat ben en fazla 400 atlayabiliyorum. 3 gün oldu başlayalı. Normal dimi bu?

Kızlar valla harikasınız. O kadar motivasyon oluyorum ki hedefleri görünce kalkıp ip atlıyorum. Çok teşekkür ederim. Fakat ben en fazla 400 atlayabiliyorum. 3 gün oldu başlayalı. Normal dimi bu?
normal ben bi hafta 300 atladım bi hafta ara verdim sonra iki gün 700 700 atladım dün hiç atlayamadım ayak ağrısından yavaş yavaş artırın ben çok yüklendim sanırım

normal ben bi hafta 300 atladım bi hafta ara verdim sonra iki gün 700 700 atladım dün hiç atlayamadım ayak ağrısından yavaş yavaş artırın ben çok yüklendim sanırım

Tamamdır bugün 300 atlayacağım benim de ayaklarım ağrıyor dün çok yüklendim.

Çok normal canım. Ben ilk zamanlar 100 ü bile zor atlıyodum.

Bana moral olduğunuz için çok teşekkür ederim :)

Kafama göre takılıyorum canım ama her gün atlıyorum..
Kilom çozutmasaydım daha fazla giderdi ama gitti yani..
hımmm bende 2 haftadıratlıyorumbaşka egzersizlerde yapıyorum ... kilom sabit arada da artıyor ama beden ölçülerim 2 - 3 cm azaldı.. sıkılaşma oluyor sanırım değil mi _

Herkese iyi akşamlar bende bu akşam basladim ip atlamaya :) ilk denememdi 300 atladim tabi aralarda duraksayarak. Sadece son 50 taneyi hiç durmadan atlayabildim :) yarın sabah kilo ve olculerimi yazacağım :spor:

günaydın arkadaşlar dün akşam yine denedim kasıklarım kemiklerim çok acıdı atlayamadım zorlamadan mı oldu acaba ne zaman geçer ki:KK43:((

Günaydın hanımlar.sizleri bir haftadır uzaktan sessizce takip ediyorum.iki haftadirda diyetteyim kendimce.pes edeceğim zaman sizin azminiz yetişti imdadıma.bende kk gücüne inananlardanım.ve iki haftada dört kilo verdim.şimdi de sizi uzaktan izleyerek değil sizlerle devam etmek istiyorum.boyum 175 kilom 71 En Büyük TÜRKİYE

hımmm bende 2 haftadıratlıyorumbaşka egzersizlerde yapıyorum ... kilom sabit arada da artıyor ama beden ölçülerim 2 - 3 cm azaldı.. sıkılaşma oluyor sanırım değil mi _
Canım ölçülerimi öncesi ve sonrası diye yazmıştım önceki sayfada bakarsan ne kadar sıkılaştırdığını görürsün:KK66:

X