- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Göbek deliği üzerinden canım.Siz nasil olcuyirsunuz gobegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göbek deliği üzerinden canım.Siz nasil olcuyirsunuz gobegi
En çok göbek basen kalçadan erimiisin canım. Tam da istediğin gibi yani. Harikasın.Kızlar ölçüler hazır
71 kilo. 61.5 kilo
Göğüs 96 - 90
Kol 33 - 30
Gobek 100 95
Bacak 62 60
Basen 109 100
Kalça 111 102
Bel - 78
Harikasın canım.Ipi 700 e tamamladım göbeğim de acı hissediyorum sanırım ise yarıyor ama ayak bileklerim çok acıdi yoksa devam edecektim günden güne artırmaya caliscan
Oo maşallahKisa gunun kari
2000 ip
120dk normal yuruyus
tmm ben de öyle ölçtüm diyetisyene giderken ayrıca yağlı kısmı kıskaç gibi bişeyle ölçüyorlardı da onu soruyorsunuz sandım benim göbeğim zaten zayıflayınca gidecek cinsten simit filan yok kalça basen sorunluGöbek deliği üzerinden canım.
normal ben bi hafta 300 atladım bi hafta ara verdim sonra iki gün 700 700 atladım dün hiç atlayamadım ayak ağrısından yavaş yavaş artırın ben çok yüklendim sanırımKızlar valla harikasınız. O kadar motivasyon oluyorum ki hedefleri görünce kalkıp ip atlıyorum. Çok teşekkür ederim. Fakat ben en fazla 400 atlayabiliyorum. 3 gün oldu başlayalı. Normal dimi bu?
Çok normal canım. Ben ilk zamanlar 100 ü bile zor atlıyodum.Kızlar valla harikasınız. O kadar motivasyon oluyorum ki hedefleri görünce kalkıp ip atlıyorum. Çok teşekkür ederim. Fakat ben en fazla 400 atlayabiliyorum. 3 gün oldu başlayalı. Normal dimi bu?
canım nasıl ip atlıyorsun günde kaç kere vs vs.. bi de kilonda değişim olmadı mı?08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce
Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108
08 Aralık 2017 ölçülerim
Kilo:77,2
Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
normal ben bi hafta 300 atladım bi hafta ara verdim sonra iki gün 700 700 atladım dün hiç atlayamadım ayak ağrısından yavaş yavaş artırın ben çok yüklendim sanırım
Çok normal canım. Ben ilk zamanlar 100 ü bile zor atlıyodum.
Kafama göre takılıyorum canım ama her gün atlıyorum..canım nasıl ip atlıyorsun günde kaç kere vs vs.. bi de kilonda değişim olmadı mı?
hımmm bende 2 haftadıratlıyorumbaşka egzersizlerde yapıyorum ... kilom sabit arada da artıyor ama beden ölçülerim 2 - 3 cm azaldı.. sıkılaşma oluyor sanırım değil mi _Kafama göre takılıyorum canım ama her gün atlıyorum..
Kilom çozutmasaydım daha fazla giderdi ama gitti yani..
Canım ölçülerimi öncesi ve sonrası diye yazmıştım önceki sayfada bakarsan ne kadar sıkılaştırdığını görürsünhımmm bende 2 haftadıratlıyorumbaşka egzersizlerde yapıyorum ... kilom sabit arada da artıyor ama beden ölçülerim 2 - 3 cm azaldı.. sıkılaşma oluyor sanırım değil mi _