Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce

Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108

08 Aralık 2017 ölçülerim

Kilo:77,2

Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
Merhaba.Sonuçlar muhteşem. Tebrik ederim. Bende başlamak istiyorum. Günlük kaç defa atlıyorsunuz. Biraz bilgilendirir misiniz. Bir haftadır da Karatay diyetine başladım. Siz nasıl besleniyorsunuz. Birde başlangıç kilonuz kaç.

Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Göbüşüm dağ gibiymiş bu nee 9 cm gitti bitti
Bugün eşim sen zayıfladınmı dedi yanii
inanmıyorum ya muhteşem atlamaya devam kızlar kilodan gitmemesi demekki yağlar yerine kaslara bıraktığından şimdi kilolarda gitmeye başladı taş gibi hatunlar olucaz

Teşekkürler canım. Hiç atlamadığımda 100 ip atladım. Kilom fazla olunca çok atlayamıyorum ama 5000 atlayan süperlerimiz var
Beslenme konusuna gelince aslında nasılsa atlıyoruz diye çozuttuk cimbomlukiz la ikimiz.. O yüzden kilo aldığımız oldu ama bu hafta fena çeki düzen verdik kendimize kilo da gitti şükür..
80 küsürü bile gördüm yani tartıda..
Kilom 77,2 ama 74 iken bile giyemediğim paltomu giyebiliyorum

inanmıyorum ya muhteşem atlamaya devam kızlar kilodan gitmemesi demekki yağlar yerine kaslara bıraktığından şimdi kilolarda gitmeye başladı taş gibi hatunlar olucaz
Ya sorma ben de diyodum bunca atlıyorum neden kilo gitmiyo yiyeyim bari diye meğer vücut şekilleniyomuş kaslara yer vererek hayır sen de yardım etsene akrep yemesene dimi ama
Amaa bundan sonra akıllandım sağlıklı beslenerek veehızla gitsin kilolar şekil alsın vücutlaar

Süperrr. Başka spor yapıyor musun.

Ovvv ve ve gobus muhtesemmm
Digerleri de cok,iyi de bel ve gobus acayip fark atmis
Evet dimiikalçam az eksilmiş gibi ama kızlar 1 ay öncesine göre kalçam daha yuvarlak ve şekilli.. Kenarlarında selülit vardı ve çirkin pütürlü bi görüntü oluyordu şimdi yusyuvarlak
Sanki bi ay önce havası inmiş topu şişirmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…