- 8 Ağustos 2008
- 35.668
- 44.504
- 1.123
Kız ben şimdi atladın sandımdıdün gece saat saat 12 den sonraparmak ucunda
sıkılaşmak için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben şimdi atladın sandımdıdün gece saat saat 12 den sonraparmak ucunda
sıkılaşmak için
![]()
Yook cınımmm sen sakin ol tatlışımm yorma kendiniMüdür geldi toplantı odasına gitsin bak bakalım neler oluyor![]()
ama ayıp oluyo gittim 500 daha atladım seni geçicem diye baktım sende 500 atlamışsınKız ben şimdi atladın sandımdıgittim 500 daha
atladım
oldu 1700
![]()
bu 7 kiloyla cuma günü takıma gelsem -11.96 yapıyo kaptan kalpten gidersinYook cınımmm sen sakin ol tatlışımm yorma kendini![]()
bu 7 kiloyla cuma günü takıma gelsem -11.96 yapıyo kaptan kalpten gidersin![]()
bilmiyorumki canım ben 7 de iş başı yapıyorum 5.30 da tartıldım bu akşam değiştiririm pili tekrar bakarım sabah![]()
![]()
tartın bozuk olabilir mi? bi eczaneye falan gidip bi tartılsan ya? pili bitmeye yakın falandır.
bilmiyorumki canım ben 7 de iş başı yapıyorum 5.30 da tartıldım bu akşam değiştiririm pili tekrar bakarım sabah![]()
var canım yarın sabah dediğin gibi önce eski pille sonra yeni pille denerimEvde varsa pilin bi eski pille bi yeni pille bi tartıl bakalım. merak ettim bende +7 imkansız bi rakam ya hele de 5'li 6'lı kilolardayken.
300 daha300 daha atladımtoplam 1.800 şimdilik
Maşallah kaptan kim tutar seni300 dahaoldu 2000
![]()
200 daha 2.300