Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Günaydın canlar ip atlayamasam da sizleri bırakamıyorum. Bağımlılık yaptınız bende :KK45: cimbomlukiz cimbomlukiz ile @Candysugar hergun kaç atladılar diye merak ediyorum.
Sende gün geçtikçe artırıyorsun ne güzel.
kanına işledik :KK70:
farkındayım canım hergün topikdesin atlayamıyorm diye vazgeçmiyosun:KK68:
ben dün 725 yaptım malesef ama bugün 10.000 düşünüyorum :spor:

cimbomlukiz cimbomlukiz bu arada ben iyileşene kadar siz epey yol almış olursunuz. Mutlaka selülit ve göbek gidiyor mu bildirin. Göbek ve selülitten kurtulmak istiyorum. Geçtiğimiz yaz hamilelik lohusalık derken denize gidemedim. Bu sene tatil konusunda kimse beni tutamaz o yüzden fit olmam lazim. Bikinilerimin içine girmeliyim.

cimbomlukiz cimbomlukiz bu arada ben iyileşene kadar siz epey yol almış olursunuz. Mutlaka selülit ve göbek gidiyor mu bildirin. Göbek ve selülitten kurtulmak istiyorum. Geçtiğimiz yaz hamilelik lohusalık derken denize gidemedim. Bu sene tatil konusunda kimse beni tutamaz o yüzden fit olmam lazim. Bikinilerimin içine girmeliyim.
kesinlikle canım başlayalı daha bir hafta ama etkisi oluyor basenlere taktığımdan otururken yayılıyormu aynada nasıl duruyor çatlaklarda küçülme varmı diyer hergün süzüyorum kendimi :KK70:yazın su kurbağası gibi denizden çıkmadım her haftasonu denize gittim 1 haftada egede tatil yaptım ama 67 kiloyla bikini giymek var 50 kiloyla giymek var bu sene o taş hatunlardanım inşallah :confused:

Benim koca göbüşüm yanlardan içe doğru gitmeye başlamış:KK9:

kesinlikle canım başlayalı daha bir hafta ama etkisi oluyor basenlere taktığımdan otururken yayılıyormu aynada nasıl duruyor çatlaklarda küçülme varmı diyer hergün süzüyorum kendimi :KK70:yazın su kurbağası gibi denizden çıkmadım her haftasonu denize gittim 1 haftada egede tatil yaptım ama 67 kiloyla bikini giymek var 50 kiloyla giymek var bu sene o taş hatunlardanım inşallah :confused:
1 ay sonra nasıl olucak bakalım kuzucuğum.

SElamlip atlamalar nasıl gidiyor? 10.000ler gördüm ciddi misiniz siz? :rolleyes: Harikasınız:sampiyon:
Ben atlamıyorum bu aralar. Hanile olmadığıma emin olunca başlrım ya da ip atlamanın risk oluşturmayacağına ikna olduğumda :KK23:
Tamam canım.. Evet bizim çılgın kızlar 10000 atlıyorlar.. Ben 1000 e imkansız derken:KK25:

X