- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
verilecek kilolarım var benim kim takar komşularıAyy teşekkür ederim canım. Sizlerin sayesinde yoksa yapamazdım. Yapılabileceğini bilmediğim için denemezdim bile. Burdaki yazılanları okudukça, sizin sayılarınızı gördükçe ben neden yapamayayım dedim kendime
Harika canım.
Komşular rahatsız olmaz o kadarcık şeyden yahu hem Uzun sürmüyor idare ederler
bana göre harikasın canım ama senden 5-6 binleri duyunca biraz daha atlarsın sen.Maşallah hanımlar iyi atlamissiniz
Ben 2 bin atladım bugün belki atlarim bilemedim
Hayy maşallahKızlar 15 dk atladım 1255 tane. Disardaki yorgunluğun üstüne ancak bu kadar oldu. 30 tane de mekik cektim. Devamı artik yarına
Ayy yeter daha ne atliceksinMaşallah hanımlar iyi atlamissiniz
Ben 2 bin atladım bugün belki atlarim bilemedim
Ağrı var ama rahatsız etmiyor fazla. Ayak tabanım daha çok rahasız ediyor hatta ayakkabısız atladığım içindir diye tahmin ediyorum100 ip daha ve 500 olduuubaldırlarım fena acıyor sizde acı yokmu kızlar benmi böyleyim sadece
Ben tabanı basmıyorum.. Ayak ucu ile atlıyorum..Ağrı var ama rahatsız etmiyor fazla. Ayak tabanım daha çok rahasız ediyor hatta ayakkabısız atladığım içindir diye tahmin ediyorum
Iyi zaten fit bir bayansın 73 sende sırıtmaz sankiBugünü 600 ile kapatıyorum kızlar..
Yürüyüşüm de var bugün ve menüm de düne göre daha iyiydi..
Uc tabanda nasır var benim o yüzden o şekilde atlayamıyorum.Ben tabanı basmıyorum.. Ayak ucu ile atlıyorum..
O zaman napıyoruz. Hemen o nasırı tedavi ediyoruz.. Nasır bantlarını tavsiye ederim canım çok etkiliUc tabanda nasır var benim o yüzden o şekilde atlayamıyorum.
Bende de aci oluyor özellikle 500 den sonra. Ama bırakmak yoook acısa da devam100 ip daha ve 500 olduuubaldırlarım fena acıyor sizde acı yokmu kızlar benmi böyleyim sadece
maşallah canım harikasın.Bugünü 600 ile kapatıyorum kızlar..
Yürüyüşüm de var bugün ve menüm de düne göre daha iyiydi..
Dimi yaBende de aci oluyor özellikle 500 den sonra. Ama bırakmak yoook acısa da devam
74 ve ben hiç fit hissetmiyorum canım ama hoşuma gitti sözlerinok teşekkür ederimIyi zaten fit bir bayansın 73 sende sırıtmaz sanki
Bende bende hic fit hissetmiyorum74 ve ben hiç fit hissetmiyorum canım ama hoşuma gitti sözlerinok teşekkür ederim