- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
Dün keyfim yoktu yoksabana göre harikasın canım ama senden 5-6 binleri duyunca biraz daha atlarsın sen.
Ana bugün pek iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün keyfim yoktu yoksabana göre harikasın canım ama senden 5-6 binleri duyunca biraz daha atlarsın sen.
Ayy yeter daha ne atliceksin cimbomlukiz seni tuttuğum belli olmadı dimi
Dun geceden itibaren gece sporları başladı hamilelik doğum lohusalık derken uzadı gitti. Adama yazık valla aylardır bekliyo bu arada ilişkiye girmekte kalori yaktırıyomus. Gündüz spor gece spor gitsin şu kilolar artık
oohh misler gibi otur güle güle kirlet. Bende daha yeni girdim eve. Kızı yıkamam lazim. Evin altı üstüne gelmiş toplamam lazim. Bugün başka spor yapamam heralde neyse yarin inşallah fazlasıyla yaparım.Bugün full temizlikti.. Kadınla birlikte ben de hiç durmadım.. Ufff bittimmm..
Tırnaklarıma kadar yorgunum..
Koca ev temizlendi..
Ben de kışlık yazlık kısmını hallettim ve halı serdim..
Hiç oturmadımmm. Şimdi oturunca çıkıyor ağrılar..
Benim gaz bitti sanırım dun sade 1000 yaptım baldirlarim çok kötüydü bugünde 2500Eda taspinar profil resim li hatun seni
Görürsün sen
Yok kaptanim hic belli değilAyy yeter daha ne atliceksin cimbomlukiz seni tuttuğum belli olmadı dimi
Evt ya gece sporlarinami ağırlık versek bizde hamilelik lohusa durumu olmasada sürekli misafirdi biz biyerlere gidelim yok gribiz birbirimize geçmesin derken tam musaitim adet oluyorum adam diyor hanimi gördüğüm yokDun geceden itibaren gece sporları başladı hamilelik doğum lohusalık derken uzadı gitti. Adama yazık valla aylardır bekliyo bu arada ilişkiye girmekte kalori yaktırıyomus. Gündüz spor gece spor gitsin şu kilolar artık
Kaptanim yoğun bi haftasonu olmuş hastalığın peşineBugün full temizlikti.. Kadınla birlikte ben de hiç durmadım.. Ufff bittimmm..
Tırnaklarıma kadar yorgunum..
Koca ev temizlendi..
Ben de kışlık yazlık kısmını hallettim ve halı serdim..
Hiç oturmadımmm. Şimdi oturunca çıkıyor ağrılar..
Evt ya gece sporlarinami ağırlık versek bizde hamilelik lohusa durumu olmasada sürekli misafirdi biz biyerlere gidelim yok gribiz birbirimize geçmesin derken tam musaitim adet oluyorum adam diyor hanimi gördüğüm yok
Benim gaz bitti sanırım dun sade 1000 yaptım baldirlarim çok kötüydü bugünde 2500
Beni yine gazlasana
Bir mesajın yetti valla bu akşam kocamda yok evde 6.000 den aşağı yaparsam bende gülnur değilimBenim yenemezsin sen sen kim beni yenmek kim
Varmisin yarisa yenerim bakBir mesajın yetti valla bu akşam kocamda yok evde 6.000 den aşağı yaparsam bende gülnur değilim
varım kaç yapcan söyle gece bile olsa kalkar atlarım seni geçmek içinVarmisin yarisa yenerim bak
varım kaç yapcan söyle gece bile olsa kalkar atlarım seni geçmek için
Varım şimdi ben lavaboya gidiyim atlıyımda görsenHedef 6 bin
Varmisin