Ay bişi olmaz nolucakki canım..
Öyle zıplamayla düşecek şekilde basit bişi değilki o.
maşallah canım hanginize tapacagimi şaşırdım. Hedefim bile 7000 değil harikasın. Ben bu gün eve zor uğrarım kizin jimnastik bale kursu var. Oglusuda anneme bıraktık çıkınca anneme gidicezBende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetimnasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
gururumu okşadın eve gidince bakalım bu gazla kaç yaparım.Bebişşş sen daha 2 gün önce bu rakamları yapacağın aklına geliyomuydusen süpersin haftaya seni de görürüm 5000 lerde.. Ben 1000 yapabildiysem sen 5000 i çook kolay yaparsın
Bende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetimnasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
Bu gaz vermeler nerden geliyor üstüne tanımam ya hepimize verdin
Ooooooooidolümsüüünnn
GÜnaydın.
500 ip oldu bile
100er atlıyorum hep.
Kahve koydum ocağa onun pişmesini beklerken bi 100
Yeşilçay için su kaynatırken bi 100
Böyle ufak tefek anları değerlendirdim hep
Ben de senin gibi diyordum ama dün 1000 yaptımm ve halaa şoktayımGeldim canım geldim.
Ben maalesef ip atlayamıyorumöğrenmeye çalışıyorum. 100 yeter bana şimdilik.
HmmValla arkadaşımdada vardı
Zayıflamak için oynuyordu
Sonra hamile kaldı spiralle
Hemde 3 senelikti
Ondan çekiniyorum birazda.
Kötü örnek vaaaar
Yoksa banada saçma geliyor
Diyorum sanki pamuk ipliğiylemi bağlı
Ama ama amaaa..........
Kaç tane atladın ve çocuk kaç tane?Ama madem bişey olmaz atlayım
Zaten bahaneye bakıyorum
Bence annende bile yaparsın..gururumu okşadın eve gidince bakalım bu gazla kaç yaparım.
AhahahaAboooo baba rakip çıktı varmisin yarisak
Ne gaz vermişim beee
Asfalt ağladı
Verdim dimi
Bizim işimiz gaz
Ben 6 bin yapımda görsün o
İşte bizde dün koptuk zaten cınımmmNe kadar çok ip atlamissiniz. Ben dün ip atladım oda 100 tane idi
Tebrik ediyorum valla sizi ben bu göbekle sanmam o kadarlariİşte bizde dün koptuk zaten cınımmmne olduğunu anlayamadık bile zaten @Candysugar bi geldi patlattı ortalığı
Sen kaç kilosun canım?Tebrik ediyorum valla sizi ben bu göbelle sanmam o kadarlari
81Sen kaç kilosun canım?
Dün atlamaya başladım 100 tane tek yapabildim. Korse taktımda öyle
VarımAboooo baba rakip çıktı varmisin yarisak
Ne gaz vermişim beee
Asfalt ağladı
Verdim dimi
Bizim işimiz gaz
Ben 6 bin yapımda görsün o
Dün atlamaya başladım 100 tane tek yapabildim. Korse taktımda öyle