- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
Temm şekerimVarım şimdi ben lavaboya gidiyim atlıyımda görsen
Bende atlarim nolmisVarım şimdi ben lavaboya gidiyim atlıyımda görsen
lavabo boşalmıyo biri giriyo biri çıkıyo kesin sen tuzak kurdun ama beni yıldırmazBende atlarim nolmis
300 atladım şimdilik başlangıçBende atlarim nolmis
Sağol canımoohh misler gibi otur güle güle kirlet. Bende daha yeni girdim eve. Kızı yıkamam lazim. Evin altı üstüne gelmiş toplamam lazim. Bugün başka spor yapamam heraldeneyse yarin inşallah fazlasıyla yaparım.
Hamlamışsındıır canım.. Pazar senden bomba bekliyordum ben. Dinlenmen de iyi olmuş ama.. Bugün patlatırsın bombayı.Benim gaz bitti sanırım dun sade 1000 yaptım baldirlarim çok kötüydü bugünde 2500
Beni yine gazlasana
Evet canım ya.Kaptanim yoğun bi haftasonu olmuş hastalığın peşine
Ben de alcam o ipten canım.. Bakayım bulabilirim inşallah spor mağazasından.günaydın kızlarartık kronemetre açıp kaç tane atladığımı hesaplama yapmaya gerek kalmayacak bugün ip siparişi verdim netten
OooooooBir mesajın yetti vallabu akşam kocamda yok evde 6.000 den aşağı yaparsam bende gülnur değilim
Varım şimdi ben lavaboya gidiyim atlıyımda görsen
lavabo boşalmıyo biri giriyo biri çıkıyo kesin sen tuzak kurdun ama beni yıldırmaz
Ooo maşallah300 atladım şimdilik başlangıç
aynen kaptanım dinlendim vücudumda alıştı bugün ağrım sızım yok bomba gibiyimHamlamışsındıır canım.. Pazar senden bomba bekliyordum ben. Dinlenmen de iyi olmuş ama.. Bugün patlatırsın bombayı.
havlu peçete serdim çıkardım ayakkabıları sessiz sessizYa müdür
şimdi bi daha gidicemOoo maşallah
bence benim kaptanım seni geçerOooo ortalık kızışmış. Kıyasıya bir yarış başladı. Ayyyy sizden gaza geldim bende 2000 atlamaya çalışayım. Kendimle yarışayım
kaptanım benim oturduğum yerde tek bir tane spor salonu var bazen orda satılıyo spor malzemeleri ama üşendim gitmedim orayada oyüzden netten sipariş ettim yarın gelir..Ben de alcam o ipten canım.. Bakayım bulabilirim inşallah spor mağazasından.