- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
Bugün daha çok atlamaya çalışayım da aynadan bakasım yomEllssa Kizlar atlaniyo valla bende aynanın karşısında nasıl her yerin sallandigina bakip hirs yapiom görürsünüz siz diye
Aramızda çok fark yokmuş ben de 74..
Sabah kalkınca 100 akşam yatmadan 100 atla canım..Dün atlamaya başladım 100 tane tek yapabildim. Korse taktımda öyle
AboooVarım
Ellssa Kaptann dun bi gazla yaptim ama bugün daha sıfıra sıfır heryerim dökülüyo ama pes etmek yok Sguat girls beni sahalarda görmek istiyor
öyle yapayim. 12. Gurupta kızlarla başladım hayırlısı bakalım.Sabah kalkınca 100 akşam yatmadan 100 atla canım..
Takıma mı katıldın?öyle yapayim. 12. Gurupta kızlarla başladım hayırlısı bakalım.
500 oldu ip atlamam oleyyy
Harikasınız kızlar
Hmm
Taktırdığın doktoruna da sor istersen bebişim..
AtlamadıııımKaç tane atladın ve çocuk kaç tane?
Ayy teşekkür ederim canım. Sizlerin sayesinde yoksa yapamazdım. Yapılabileceğini bilmediğim için denemezdim bile. Burdaki yazılanları okudukça, sizin sayılarınızı gördükçe ben neden yapamayayım dedim kendimeMaşallah kuşum sanaaaa
Kızlar eve geldim yaptığım alışverişleri anca yerlestirdim. Bebisin karnını doyurdum. Uyutsun diye babasına verdim veeee artik ip atlama zamanikomşular kusura bakmasın gidip atlamam lazim.
Harika canım.Kızlar 15 dk atladım 1255 tane. Disardaki yorgunluğun üstüne ancak bu kadar oldu. 30 tane de mekik cektim. Devamı artik yarına
Varım
Ellssa Kaptann dun bi gazla yaptim ama bugün daha sıfıra sıfır heryerim dökülüyo ama pes etmek yok Sguat girls beni sahalarda görmek istiyor