Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ve aleyküm selam canım..
Fazla zorlama tabi canım.. Olsun devamlı olsun 100 olsun.. Sonra sabah öğle akşam atlarsın öyle öyle çoğaltırsın inşallah.

Şu ağrılardan bir tam kurtulayım bende acısını fazlasıyla çıkarırım nasılsa :21:

Kızlar dayanamadım yatmadan 100 tane daha atladım. İpi gördükçe atlayasim geliyor beni apartmandan kovarlar yakinda:KK48:

Hay maşallah :nazar: Valla helal sana :KK66: çok faydasını göreceğine eminim :KK66:
Senin sonuçları görünce bende çok daha çabuk iyileşmek istiyorum bol bol atlamak için :KK66:
Yazın Annemlerin bahçesinde gittiğimde her defasında kızımın ipini görünce atlardım bakalım bir iyileşeyim de bende sizlere yetişmeye çalışayım :KK66:

Sayenizde benide kovucaklar çok gazliyosunuz bende gelmeye meyilli zaten :confused::confused:

Bir gazla çalışanda benim sanırım :KK70:

Evvetttt:KK76:1000 olduuuuuu:spor:
Kırdım kendi rekorumu ve 1000 yaptımm:nazar:tüm çiçekler bana gelsiin:KK76::halay::spor:

:KK9::KK9::KK9:
Harikasın :nazar:

Günaydın:KK200:
Güne 100 kez ip atlama ile başladım bile:halay:çıkmam lazım hemen yoksa bi 300 yapardım ama hazırlanmalıyım.. Devamını takip edersiniz canlarıımm:spor::spor:

Günaydın canım :KK66:
Maşallah ben daha kahvemi yeni içtim sen ipini atlayıp yollara bile düşüyorsun :KK66:
Sana kolay gelsin canım :KK66: bende önce bir kahvaltımı edeyim sonra atlamaya çalışırım ( ağrım olursa bırakırım tabi sonra daha çok sakatlık yaratmayayım :KK48: )

Ben de atlamak isiyorum ama korkuyoruuuuum
Spiral varda:kızgın::işsiz:

İçinizde olupta atlayan var mıı:olamaz:
Ayıp olmazsaa

Benimde bi arkadaşım 4 kilo verdi ip atlayarak bende ondan heveslendim
Ama düşününce hevesim kursağımda kaldı:KK61:

Şu ağrılardan bir tam kurtulayım bende acısını fazlasıyla çıkarırım nasılsa :21:

Hay maşallah :nazar: Valla helal sana :KK66: çok faydasını göreceğine eminim :KK66:
Senin sonuçları görünce bende çok daha çabuk iyileşmek istiyorum bol bol atlamak için :KK66:
Yazın Annemlerin bahçesinde gittiğimde her defasında kızımın ipini görünce atlardım bakalım bir iyileşeyim de bende sizlere yetişmeye çalışayım :KK66:

Bir gazla çalışanda benim sanırım :KK70:

:KK9::KK9::KK9:
Harikasın :nazar:

Günaydın canım :KK66:
Maşallah ben daha kahvemi yeni içtim sen ipini atlayıp yollara bile düşüyorsun :KK66:
Sana kolay gelsin canım :KK66: bende önce bir kahvaltımı edeyim sonra atlamaya çalışırım ( ağrım olursa bırakırım tabi sonra daha çok sakatlık yaratmayayım :KK48: )
Oo maşallah sen hepimizi de geçersin canım bi iyileş öncede..

Bende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetim:spor::spor: nasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada:dondurma:
Ayyy çok özendim ben de alırımkii:KK9:
Aynada bakarak atlarız..
Şimdi olmaz ama:cry:oraya buraya sallanarak hoplayan göbeğimin çıplak halini görmek istemem:KK35:korkarım:KK53:

Bende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetim:spor::spor: nasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada:dondurma:
Aaa bu arada Sguat girls Sguat girls dan 100 fazla mı atlamışsın:KK53:

Ben de atlamak isiyorum ama korkuyoruuuuum
Spiral varda:kızgın::işsiz:

İçinizde olupta atlayan var mıı:olamaz:
Ayıp olmazsaa

Benimde bi arkadaşım 4 kilo verdi ip atlayarak bende ondan heveslendim
Ama düşününce hevesim kursağımda kaldı:KK61:
Ay bişi olmaz nolucakki canım..
Öyle zıplamayla düşecek şekilde basit bişi değilki o.

images (2).jpeg

X