bizim için imkansız yok harikasın canımEvvetttt1000 olduuuuuu
Kırdım kendi rekorumu ve 1000 yaptımmtüm çiçekler bana gelsiin
bak bu super fikir. Hem o zaman birbirimizi görünce iyice gaza gelirizYa daa hepimiz aynı apartmanda oturalım.
Halden anlarız
Ve aleyküm selam canım..
Fazla zorlama tabi canım.. Olsun devamlı olsun 100 olsun.. Sonra sabah öğle akşam atlarsın öyle öyle çoğaltırsın inşallah.
Kızlar dayanamadım yatmadan 100 tane daha atladım. İpi gördükçe atlayasim geliyor beni apartmandan kovarlar yakinda
Sayenizde benide kovucaklar çok gazliyosunuz bende gelmeye meyilli zaten
Evvetttt1000 olduuuuuu
Kırdım kendi rekorumu ve 1000 yaptımmtüm çiçekler bana gelsiin
Günaydın
Güne 100 kez ip atlama ile başladım bileçıkmam lazım hemen yoksa bi 300 yapardım ama hazırlanmalıyım.. Devamını takip edersiniz canlarıımm
maşallah canım. Ben yeni uyandım. Daha kendime gelemedim.Günaydın
Güne 100 kez ip atlama ile başladım bileçıkmam lazım hemen yoksa bi 300 yapardım ama hazırlanmalıyım.. Devamını takip edersiniz canlarıımm
tapılacak insansın. Dün toplamda 2055yaptım ama 5000 ler cokkBen dün 5100 yaptım
tapılacak insansın. Dün toplamda 2055yaptım ama 5000 ler cokk
Bu gaz vermeler nerden geliyor üstüne tanımam ya hepimize verdinSeni 2 haftaya görürüm 4 bin 5 bin
Oo maşallah sen hepimizi de geçersin canım bi iyileş öncede..Şu ağrılardan bir tam kurtulayım bende acısını fazlasıyla çıkarırım nasılsa
Hay maşallahValla helal sana çok faydasını göreceğine eminim
Senin sonuçları görünce bende çok daha çabuk iyileşmek istiyorum bol bol atlamak için
Yazın Annemlerin bahçesinde gittiğimde her defasında kızımın ipini görünce atlardım bakalım bir iyileşeyim de bende sizlere yetişmeye çalışayım
Bir gazla çalışanda benim sanırım
Harikasın
Günaydın canım
Maşallah ben daha kahvemi yeni içtim sen ipini atlayıp yollara bile düşüyorsun
Sana kolay gelsin canımbende önce bir kahvaltımı edeyim sonra atlamaya çalışırım ( ağrım olursa bırakırım tabi sonra daha çok sakatlık yaratmayayım )
Bebişşş sen daha 2 gün önce bu rakamları yapacağın aklına geliyomuydutapılacak insansın. Dün toplamda 2055yaptım ama 5000 ler cokk
Ayyy çok özendim ben de alırımkiiBende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetimnasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
Aaa bu aradaBende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetimnasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
Ay bişi olmaz nolucakki canım..Ben de atlamak isiyorum ama korkuyoruuuuum
Spiral varda
İçinizde olupta atlayan var mıı
Ayıp olmazsaa
Benimde bi arkadaşım 4 kilo verdi ip atlayarak bende ondan heveslendim
Ama düşününce hevesim kursağımda kaldı