Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ve aleyküm selam canım..
Fazla zorlama tabi canım.. Olsun devamlı olsun 100 olsun.. Sonra sabah öğle akşam atlarsın öyle öyle çoğaltırsın inşallah.

Şu ağrılardan bir tam kurtulayım bende acısını fazlasıyla çıkarırım nasılsa

Kızlar dayanamadım yatmadan 100 tane daha atladım. İpi gördükçe atlayasim geliyor beni apartmandan kovarlar yakinda

Hay maşallah Valla helal sana çok faydasını göreceğine eminim
Senin sonuçları görünce bende çok daha çabuk iyileşmek istiyorum bol bol atlamak için
Yazın Annemlerin bahçesinde gittiğimde her defasında kızımın ipini görünce atlardım bakalım bir iyileşeyim de bende sizlere yetişmeye çalışayım

Sayenizde benide kovucaklar çok gazliyosunuz bende gelmeye meyilli zaten

Bir gazla çalışanda benim sanırım

Evvetttt1000 olduuuuuu
Kırdım kendi rekorumu ve 1000 yaptımmtüm çiçekler bana gelsiin

Harikasın

Günaydın
Güne 100 kez ip atlama ile başladım bileçıkmam lazım hemen yoksa bi 300 yapardım ama hazırlanmalıyım.. Devamını takip edersiniz canlarıımm

Günaydın canım
Maşallah ben daha kahvemi yeni içtim sen ipini atlayıp yollara bile düşüyorsun
Sana kolay gelsin canım bende önce bir kahvaltımı edeyim sonra atlamaya çalışırım ( ağrım olursa bırakırım tabi sonra daha çok sakatlık yaratmayayım )

Ben de atlamak isiyorum ama korkuyoruuuuum
Spiral varda

İçinizde olupta atlayan var mıı
Ayıp olmazsaa

Benimde bi arkadaşım 4 kilo verdi ip atlayarak bende ondan heveslendim
Ama düşününce hevesim kursağımda kaldı

Oo maşallah sen hepimizi de geçersin canım bi iyileş öncede..

Bende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetim nasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
Ayyy çok özendim ben de alırımkii
Aynada bakarak atlarız..
Şimdi olmaz amaoraya buraya sallanarak hoplayan göbeğimin çıplak halini görmek istememkorkarım

Bende 5.200 yaptım kızlar ama bugün 7000 ileri görmek niyetim nasıl gaza geldiysem dün is çıkışı kendimi bustiyer aldım gobeksiz harika vucudumla sabaah uyandığımda gerinerek kendime bakicam aynada
Aaa bu arada Sguat girls dan 100 fazla mı atlamışsın

Ay bişi olmaz nolucakki canım..
Öyle zıplamayla düşecek şekilde basit bişi değilki o.

GÜnaydın.

500 ip oldu bile

100er atlıyorum hep.
Kahve koydum ocağa onun pişmesini beklerken bi 100
Yeşilçay için su kaynatırken bi 100
Böyle ufak tefek anları değerlendirdim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…