- 8 Ekim 2012
- 3.363
- 6.374
- 36
Korkuttun beni bi anda yapıyosan 50 kilosundur dicektim yoksa ben 73.5 la yemez aynı anda74.400 düm dün tartıldım
Sabah ac karnına yapıom 50 sanıe yapıom sonra 50 ip sonra yine 50 sanıe o sekılde dinlenmeden yoksa bıtmıo uzun suruo
Bisikletide öğlen 65
Akşam 75 şeklinde yapıom
Hahhaha bıanda 50de olsan yapamassınKorkuttun beni bi anda yapıyosan 50 kilosundur dicektim yoksa ben 73.5 la yemez aynı anda
Dimi ama biran benmi beceriksizim oldumHahhaha bıanda 50de olsan yapamassıngüç lazim onun için
MaşallahBen 501 atladım
Dimi ama biran benmi beceriksizim oldum
Maşallah canım ya hayran kaldım azmineMaşallah
Ben bugun toplam spor
142 dakka eliptik bisiklet
10dakka plank
500 ip
2600 adım
1saat ev işi
32 adet mekikfazlası zarar artık
Çok saol cnm ♡ birşeyi gerçekten ıstıorsan bu yolda acı çekeceksin yorulucaksınMaşallah canım ya hayran kaldım azmine
Amin canım inşallah doğru diyorsun yorulmadan zafer kazanılmıyoÇok saol cnm ♡ birşeyi gerçekten ıstıorsan bu yolda acı çekeceksin yorulucaksınama sonunda deyıcek♡ (İnşallah)
Rabbim hiç birimizin emeklerını boşa çıkarmasın Amin
Amin canım aynen oyle :) sıkıcaz dısımızı ideal kiloya helınce bukadar sıkmamıza gerek kalmıcak onu düşünerek spora abanAmin canım inşallah doğru diyorsun yorulmadan zafer kazanılmıyo
Kesinlikle ben normalde çalışıyorum yarın 30 ağustos resmi tatil cuma günü içinde izin aldım 4 gün deniz trabzonlu spor yapıyodur diye düşünüp daha bi yüzücem bu gazlaAmin canım aynen oyle :) sıkıcaz dısımızı ideal kiloya helınce bukadar sıkmamıza gerek kalmıcak onu düşünerek spora aban
Hahahaha harika bırbırmızı gaza getirelim böyle bol bol spor yapalımKesinlikle ben normalde çalışıyorum yarın 30 ağustos resmi tatil cuma günü içinde izin aldım 4 gün deniz trabzonlu spor yapıyodur diye düşünüp daha bi yüzücem bu gazla
Sende valla öylesinHahahaha harika bırbırmızı gaza getirelim böyle bol bol spor yapalımharıkasın
Saol cnm benm♡Sende valla öylesinyapalım ya gitsin yağlar
Başlarım işine diyip yatıcam yere ben plank yapıyorum ip atlıcam dicem şimdiSaol cnm benm♡
600 ip 10.30 plank bitti
Bisiklet adım ve mekik kaldıii gaza geldm
Hahaha tamam kgelsın cnm ben arttırdım ipi bundan sonraBaşlarım işine diyip yatıcam yere ben plank yapıyorum ip atlıcam dicem şimdi
Dur sakin balımBaşlarım işine diyip yatıcam yere ben plank yapıyorum ip atlıcam dicem şimdi
HarikasınHahaha tamam kgelsın cnm ben arttırdım ipi bundan sonra
600 ip 10.30 plankhehe ölene kadar devam
Çok saol cnm sabah ac karnına öğlen tok karnına akşam tok karnına hep spor güzel oluoHarikasın