- 8 Ekim 2012
- 3.363
- 6.374
- 36
Sen bırak 6.takımı bize geç ben çok sevdim seniHahaha tamam kgelsın cnm ben arttırdım ipi bundan sonra
600 ip 10.30 plankhehe ölene kadar devam
Tutamadım kendimi lavaboya indim 100 ip atladım lavobada 3 tane wc var biri gelir diye fazlasını yapamadımDur sakin balım
Hahahahah cok saol cnm bende cok sevdm senı sen gel 6.takımaSen bırak 6.takımı bize geç ben çok sevdim seni
İnşallah canımÇok saol cnm sabah ac karnına öğlen tok karnına akşam tok karnına hep spor güzel oluodevamlı hem yag hem yediklerim erıo
Sende sabah yap cnm imkan varsa ac karnına ve tok karnına
300 sabah 300 aksam gıbı veya benım bugun yaptıgım gıbı
1dakka plank 100 ip şeklinde canım
Toplam 600 atlarsın ısde gunluk hem plankda yapms olursn
İnşallah canımÇok saol cnm sabah ac karnına öğlen tok karnına akşam tok karnına hep spor güzel oluodevamlı hem yag hem yediklerim erıo
Sende sabah yap cnm imkan varsa ac karnına ve tok karnına
300 sabah 300 aksam gıbı veya benım bugun yaptıgım gıbı
1dakka plank 100 ip şeklinde canım
Toplam 600 atlarsın ısde gunluk hem plankda yapms olursn
Hahahha olsun supersın valla iş saati ıpTutamadım kendimi lavaboya indim 100 ip atladım lavobada 3 tane wc var biri gelir diye fazlasını yapamadım
Amin cnm ♡İnşallah canım
Bende gelmem vermez beni kaptanım :) burda idare etcez artıkHahahahah cok saol cnm bende cok sevdm senı sen gel 6.takımaben alıştım buraya bırakamam ailem oldu hepsi ♡
Bu hafta lısteyede gırıorum hayırlısıyla her hafta 4 5 kılo verıodum buhaftada oyle olursa ınsallah 1.lik bizde ınsallah kılo alan fazla olmazsa
Olsun cnmBende gelmem vermez beni kaptanım :) burda idare etcez artık
WaoovvvOlsun cnmburdada iyiyiz dostluğumuza engel olamaz
Bı öncesi sonrası atıyım :)
Vavv bayıldım resmen harika değişim :)Olsun cnmburdada iyiyiz dostluğumuza engel olamaz
Bı öncesi sonrası atıyım :)
Saol cnm♡Waoovvv
Önce kaç kiloydun
Yalnız şimdi 50 kilo gibş duruyosun spordan sanırım..
Ayy gaza geldim iyiicee
Çok saol canım ♡Vavv bayıldım resmen harika değişim :)
Canım almasan 72idin dikkat et74,2 ile günaydınn
Pazar 76,4 tü
Bugün 74,2 yi gördümmm
Yarın tartılıcam benBenimde pazar 74.4 bugün 72.4
bugün 600 ipDün 100
Sen bırak 6.takımı bize geç ben çok sevdim seni