- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Hahahah aynen vc cok fark edıo 2bardak su iç tartıl 500 gram fark edıo düşünYarım kilo gitmişşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah aynen vc cok fark edıo 2bardak su iç tartıl 500 gram fark edıo düşünYarım kilo gitmişşşş
Yarın sabah olsada tartılsakHahahah aynen vc cok fark edıo 2bardak su iç tartıl 500 gram fark edıo düşün
Pazartesi ve cumaları tartılıom ben grup kuralıYarın sabah olsada tartılsak
Ben de öyleydim ama huy bu değişip duruyor iştePazartesi ve cumaları tartılıom ben grup kuralı
Cumaya hedef 69
Kalk hemen 100 kez zıpla yerinde.. Çabuuk
Hıhhh250 de benden
Hergün sabah ac karnına atlıorum ben canım 500 tane dunde atladım bu sabahda atladmTrabzonlu3461 atladınmııı
ben cok zor tutuom aklıma gırme hehehheBen de öyleydim ama huy bu değişip duruyor işte
Superrr ♡Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Bugün 75,3
Sen kaç oldun acabaa bugünben cok zor tutuom aklıma gırme hehehhe
Hahahaha aaa geçti artık su içtim kahvaltı yapıom tartılamamkııııııSen kaç oldun acabaa bugün
Aaa beni geçmişHergün sabah ac karnına atlıorum ben canım 500 tane dunde atladım bu sabahda atladm
benAaa beni geçmiş
10 dakika plank mı kız 30 saniye 30 saniye 3-4 kere yapıyorum ölüyorum acıdanben
10dakka plank arada yuruyus ev işi mekikdir bide
140 dakka eliptik bısıkletde suruom hergun o yuzden 500 atlıom çok yuklenmemek için yoksa arttırırdım
74.400 düm dün tartıldım10 dakika plank mı kız 30 saniye 30 saniye 3-4 kere yapıyorum ölüyorum acıdan
140 dakika bisiklet kaç kilosun bacım sen