Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Sen bırak 6.takımı bize geç ben çok sevdim seni :KK70:
Hahahahah cok saol cnm bende cok sevdm senı sen gel 6.takıma :KK70: ben alıştım buraya bırakamam ailem oldu hepsi ♡ :KK70:
Bu hafta lısteyede gırıorum hayırlısıyla her hafta 4 5 kılo verıodum buhaftada oyle olursa ınsallah 1.lik bizde ınsallah kılo alan fazla olmazsa :KK70:

Çok saol cnm sabah ac karnına öğlen tok karnına akşam tok karnına hep spor güzel oluo :KK70: devamlı hem yag hem yediklerim erıo :KK70:
Sende sabah yap cnm imkan varsa ac karnına ve tok karnına
300 sabah 300 aksam gıbı veya benım bugun yaptıgım gıbı
1dakka plank 100 ip şeklinde canım
Toplam 600 atlarsın ısde gunluk hem plankda yapms olursn
İnşallah canım

Çok saol cnm sabah ac karnına öğlen tok karnına akşam tok karnına hep spor güzel oluo :KK70: devamlı hem yag hem yediklerim erıo :KK70:
Sende sabah yap cnm imkan varsa ac karnına ve tok karnına
300 sabah 300 aksam gıbı veya benım bugun yaptıgım gıbı
1dakka plank 100 ip şeklinde canım
Toplam 600 atlarsın ısde gunluk hem plankda yapms olursn
İnşallah canım

Hahahahah cok saol cnm bende cok sevdm senı sen gel 6.takıma :KK70: ben alıştım buraya bırakamam ailem oldu hepsi ♡ :KK70:
Bu hafta lısteyede gırıorum hayırlısıyla her hafta 4 5 kılo verıodum buhaftada oyle olursa ınsallah 1.lik bizde ınsallah kılo alan fazla olmazsa :KK70:
Bende gelmem vermez beni kaptanım :) burda idare etcez artık :KK73:

Eklentiler

• IMG_20180829_094315.jpg
    IMG_20180829_094315.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 73
Waoovvv :KK9:
Önce kaç kiloydun
Yalnız şimdi 50 kilo gibş duruyosun spordan sanırım..
Ayy gaza geldim iyiicee :KK73::KK31:
Saol cnm♡
Önceden 110du başlamadan önce cnm
Ay çok tesekkurederımya ♡ spordan canım gercekden çok sıkılastırdı beni O yuzden çok yapıorum bekarken verdiğim kilolarda sarkmam olmusdu sporsuz olduğu için onlarıda toparladım çok şükür dahada iyi olucak inşallah ♡
Yap canım yap spor okadar çok onemlıkı bırdaha sporu hayatımdan cıkarmıcam

X