- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
72dakka eliptik bisiklet
15dakka plank
300 ip atlama teletubbies Ellssa
1saat ev işi
20dakka egzersiz
15dakka plank
1saat ev işi
20dakka egzersiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh Harika ben de yazacağım akşam72dakka eliptik bisiklet
15dakka plank
1saat ev işi
20dakka egzersiz
Saol cnm ♡ senin bi 800 olmusdur kesın boyle gec paylasıorsunOoh Harika ben de yazacağım akşam
Canım dün yazamadım:) dalmışımSaol cnm ♡ senin bi 800 olmusdur kesın boyle gec paylasıorsun
Oo Maşallah canım. Bense 100 e devam.Canım dün yazamadım:) dalmışım
2200 dü sanırım dün
Bugün de 2600 ip
Tamam canımOo Maşallah canım. Bense 100 e devam.
İyi yapıyosunuz canım.Tamam canım
Devamlı olması en önemli olan zaten :)
Biz seni arada takımından çalıyoruz böyle :)
Saol canım cümlemize ♡Hayırlı bayramlar
Eki Görüntüle 2181567
Bugün 500 ip atladım
Teşekkürler arttırmaya çalışıyorum belim agrıdıgı için yapamıorum bugün agrımassa 600 700 yapıcam :) inşallah agrımazsa
Dikkat et tatlım. Geçmiş olur inşallah.Lanet agrı benı bırakmadıgı ıcın ipi 400 yapabıldım malesef abım sporcu plankdan dolayı agrıdıgını 1 2 hafta sonra alısıp agrının kesilecegini söyledi ondan sonra inşallah arttırıcam ozamana kadar günde 350 400 ip olarak devam edıcem
Sağol canım ♡ Amin inşallahDikkat et tatlım. Geçmiş olur inşallah.
Canım şöyle yapabilirsin plankı 5 dk a indir sonra yavaş yavaş arttır 2 günde bir 5 günde 1 dk gibiLanet agrı benı bırakmadıgı ıcın ipi 400 yapabıldım malesef abım sporcu plankdan dolayı agrıdıgını 1 2 hafta sonra alısıp agrının kesilecegini söyledi ondan sonra inşallah arttırıcam ozamana kadar günde 350 400 ip olarak devam edıcem