- 11 Şubat 2023
- 9.366
- 19.836
-
- Konu Sahibi kunveyekun
Büyüye ihtiyaçları mi var sence ? Herkes ayrilmani istiyor kim para verip bağlayacak seni ?Böyle konuşamasanız keşke elimden gelmiyor bazı şeylerde. Ben aslında böyle değildim ona karşı ama bana büyü falan mı yaptılar anlayamıyorum artık çok kötüyüm bir kaç aydır
Yani hala kafan karışıksa ok. Diyecek bir şey yok.Değil tabiki bende herşeyin farkındayım ama çok kafam karışık ne yapacağıma karar veremiyorum
Annemi getirirsem onun başına buralarda iş açmak istemiyorum eşimin ailesi tarafındanNasıl kimsen yok bahaneyle bak annen varya? O çocuğa bakar sen çalışırsın. Bir kuru ekmek bile hakaret işitmekten iyidir.
Aayh hala eşim diyo. Ben gidiyom.Annemi getirirsem onun başına buralarda iş açmak istemiyorum eşimin ailesi tarafından
Bakın konu sahibi çözüm tam olarak bu. Başka bir şey demeye gerek yok.Nasıl kimsen yok bahaneyle bak annen varya? O çocuğa bakar sen çalışırsın. Bir kuru ekmek bile hakaret işitmekten iyidir.
Onlar öyle bi insan ki tahmin bile edemezsiniz. Bana eşim ben seni bırakacağım ondan sonra sen benim kapımda köle olacaksın gel diye yalvaracaksın bende geri dönmeyeceğim demiştiBüyüye ihtiyaçları mi var sence ? Herkes ayrilmani istiyor kim para verip bağlayacak seni ?
Anneni niye getiriyorsun sen git çocuğunlaAnnemi getirirsem onun başına buralarda iş açmak istemiyorum eşimin ailesi tarafından
Siz annenizin yanına gidin mademAnnemi getirirsem onun başına buralarda iş açmak istemiyorum eşimin ailesi tarafından
Anlatamadım boşanınca annemin başına iş açmak istemiyorum bir kötülük ederler diyeAayh hala eşim diyo. Ben gidiyom.
E tamam dönmeyeceğim demişş işte. Bırakacağım demiş. Niye bağlasınlarOnlar öyle bi insan ki tahmin bile edemezsiniz. Bana eşim ben seni bırakacağım ondan sonra sen benim kapımda köle olacaksın gel diye yalvaracaksın bende geri dönmeyeceğim demişti
Bu büyü falan değil seni çaresiz ve güçsüz hissettirip kendine bağlamış.Onlar öyle bi insan ki tahmin bile edemezsiniz. Bana eşim ben seni bırakacağım ondan sonra sen benim kapımda köle olacaksın gel diye yalvaracaksın bende geri dönmeyeceğim demişti
Güzel bahane kanka ama bu da tutmadı benceAnlatamadım boşanınca annemin başına iş açmak istemiyorum bir kötülük ederler diye
Yok az kaldı ben çıldıracağım. Çıkıyorum konudan. Size kolay gelsin arkadaşlar.E tamam dönmeyeceğim demişş işte. Bırakacağım demiş. Niye bağlasınlar
Benide götür plsYok az kaldı ben çıldıracağım. Çıkıyorum konudan. Size kolay gelsin arkadaşlar.
Dayakçı ilgisiz adama çocuğunu mu vereceksin bir de? De get bacım yaAh ah annem arkamda evet ama çok korkuyorum herşeyden annemi getirmek istemiyorum yanıma o da benle heba olmasın buralarda yalnız başıma ne yaparım bilmiyorum çocuğumuda onlara verirsem göstermezler diye düşünüyorum kendimde bakamam zaten.
Anneni niye getiriyorsun sen
Ne diyim haklısınızSeni sevmeyen şiddet gösteren ailesini susturmaya beceriksiz kocandan boşanmayı düşünmüyorsan ailene kavgalarınızı anlatma dövsede çok mutluyuz de bari yazık onlar kızlarını düşünüyor kızı böyle bi adamı seviyorMUŞ.
Vermesemde kendisi isterse çocuk ne olacak. 9 yaşında şuan. Bu yaştaki çocuklara kimin istiyorsun diye soruyorlar diye biliyorum mahkemede. Ya babasını isterse onlarda zaten çocuğu benden soğutup beni görmek istemeyecek bunuda biliyorum yapacaklar.Dayakçı ilgisiz adama çocuğunu mu vereceksin bir de? De get bacım ya
Ben ne düşüneceğimi şaşırdım artık onlar herşeyi yapabilecek kapasitede insanlar. Sizce aldatıyor muŞimdi siz eşinizin sizi aldattığını düşünüyor musunuz yoksa sizi kızdırmak için üç ayrı yerden temin ettiği(!) saçları koyduğunu aslında aldatma olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Hanımefendi karar vermek için daha ne olmasını istersiniz, öldürmesini falan mı?