- Konu Sahibi Napacazsimdi
-
Eşinin yaptiginin sineye cekilicek bir tarafi yok bence ha bazi kadinlar varki adami tahrik ediyolar siddet uygulasin diye o dereceye getiriyolar ama bu cozum degil tabiki benim tek merak ettigim sey bu adam hep mi boyleydi ?gerci senin demene gore hep soz veriyo ama yine dovuyo demissin peki bu adam boyleydi madem o cocuk niye ? Belki sanane diyceksin ama buyuklerin bilgisizliklerini ufacik canlar bedel olarak oduyo kusura bakma ama kimse bulunmaz hint kumasi degil seni bu sekilde dovup bebegine ve sana zarar vermesindense bosanmak daha mantikli ilerde yapmaz diye dusunuyosan yaniliyosun huylu huyundan vazgecmez.
ya bu erkekler yedikleri içtikleri şeylerden mi sapıttılar böyle , hormonları hep bozuk bunların....
bize burda derdini anlatnaa kadar karnındaki sebiyi düşünseydin şimdi karakolda olurdun darp raporu alır adam bile denmeyecek o yaratığı boşardın
bazen bende çk kızıyor nefret tarzı bır duygu yoğunluğu yaşıyorum ama onu sevıorum. bence eşini ne yap ne et ikna et. pskologa götür . maddi imkan yoksa ist. eğer kadın aile sağlık merkezlerıne götür... kocan yaptığı davranış çok kötü...
Sevgi belki var bilemem ama saygı kalmamış sizde. bence... evliliğinizi gözden geçriin.
Sizin ona sayginiz yokki onun size olsun. Adamı zorla zıvanadan cikartmisiniz.kabahatin büyüğü sizde.laf var adamı katil bile eder.
Evet hep böyleydi beyefendi isine gelmiyecek seylerde cok agresif ti ama bir sürü duzelmisti tartistimiz zaman cekip giderdi sonra sakinleşip gelirdii. Bosanmak bilmiyorum dogru cözümü cünkü erkeklerinin hepsi ayni iste biraz kadın akıllı olacak iste ben onu beceremiyorum
sana ayrıl ya da ayrılma diyemem buradan. çünkü ayrılma kararı çok ciddi düşünülmesi gereken bir karar. ayrıca çocuk bekliyorsun. fakat kocanla aynı ortamda bulunduğun zamanlarda dikkatli ol ve onunla tartışmalara girmemeye çalış. konunun bir tartışmaya doğru gittiğini farkettiğinde ya hemen yanından bir bahane ile ayrıl ya da hemen konuşmayı kapatıp susmayı tercih et. Tartışmaya yol açacak konulara girme canım.
Canim benim duzelicek erkek var duzelmiycek erkek var ki senin esin hep basindan beri boyleyse cok zor seni uzmek istemem inan ama sen anlatinca bnim enistem canlandi gozumde o dovmuyo ama senin dedigin gibi bi adam ve cocuk olunca senin icin daha zor olucaktir bide herseye karsmayi seviyorsa tmm iste bnm ablamin bir kizi var ama sanki ablam degil enistem dogurmus cocuk dusse niye dustu diye kiyamet kopartiyo aglasa ne yaptn bu cocuga diye kendini yirtiyo yani anliycagin senide ayni sekilde dusundum allah yardimcin olsun ama keske o cocuk olmasaydi simdi sizin veremediginiz mantikli yada mantiksiz kararlarin cezasini o yavru cekicek erkeklerin hepsi ayni diyipde kndini avutma inan isin cok zor cok uzuldum durumuna ama hersey senin elinde bence
Cok haklısın bu tavsiyelerini uygulayacagim cok mantıklı geldii tsk ederim
MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.
Cooook duyguladım cok guzel bir siir tam benlik gercekten hele su satırlar:
Cesurdum bir zamanlar bu hayatta ...
Simdi korkak bir kadın oldum
Geleceği bilemiyo insan... acaba onu bu kadar hırçınlaştırp seni soğutan davranışlarının nedenine inmeyi de ne... cevap orda olacaktır....Tsk ederim tavsiyelerin icin ama imkansiz esimin bir psikolag gitmesii cikmazdayim resmen insan nasil böyle olabilir neden evleniyorsun o zaman bi hayatı mahvediyorsun
Hersey o kadar kolay degil arkadas yasayan bilir
doğru karnında çocuğunla dayak yemen daha kolay dimi arkadaşım.... o çocuk doğduğunda şiddet dolu bir ortamda büyümesi daha kolay... doğru söylüyosun Allah bana yaşatmasın bende bilmiyim...
Sabah sabah sinir ettin beni isin gucun yokmu senin ben burda sadece derdimi anlatmak istedim. Okumaya mecbur degilsin ne yorum yazmaya ama gerci baska sayfalarda yorumlarini okudum ayni cinsten cok komigime geldi bilgisayarin onune gecip kimi rahatsiz etsem diye dusunuyorsundur baska seylere yor kafani hayatın cok sıkıcı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?