sadece kocamla olan SIKITIMI anlatmak istedim

Evet hep böyleydi beyefendi isine gelmiyecek seylerde cok agresif ti ama bir sürü duzelmisti tartistimiz zaman cekip giderdi sonra sakinleşip gelirdii. Bosanmak bilmiyorum dogru cözümü cünkü erkeklerinin hepsi ayni iste biraz kadın akıllı olacak iste ben onu beceremiyorum

Tsk ederim tavsiyelerin icin ama imkansiz esimin bir psikolag gitmesii cikmazdayim resmen insan nasil böyle olabilir neden evleniyorsun o zaman bi hayatı mahvediyorsun

sana ayrıl ya da ayrılma diyemem buradan. çünkü ayrılma kararı çok ciddi düşünülmesi gereken bir karar. ayrıca çocuk bekliyorsun. fakat kocanla aynı ortamda bulunduğun zamanlarda dikkatli ol ve onunla tartışmalara girmemeye çalış. konunun bir tartışmaya doğru gittiğini farkettiğinde ya hemen yanından bir bahane ile ayrıl ya da hemen konuşmayı kapatıp susmayı tercih et. Tartışmaya yol açacak konulara girme canım.

Canim benim duzelicek erkek var duzelmiycek erkek var ki senin esin hep basindan beri boyleyse cok zor seni uzmek istemem inan ama sen anlatinca bnim enistem canlandi gozumde o dovmuyo ama senin dedigin gibi bi adam ve cocuk olunca senin icin daha zor olucaktir bide herseye karsmayi seviyorsa tmm iste bnm ablamin bir kizi var ama sanki ablam degil enistem dogurmus cocuk dusse niye dustu diye kiyamet kopartiyo aglasa ne yaptn bu cocuga diye kendini yirtiyo yani anliycagin senide ayni sekilde dusundum allah yardimcin olsun ama keske o cocuk olmasaydi simdi sizin veremediginiz mantikli yada mantiksiz kararlarin cezasini o yavru cekicek erkeklerin hepsi ayni diyipde kndini avutma inan isin cok zor cok uzuldum durumuna ama hersey senin elinde bence

Son düzenleme:

Cok haklısın bu tavsiyelerini uygulayacagim cok mantıklı geldii tsk ederim

Galiba benim esim ayni enisten gercektende herseye karisiyorr esimde allah yardim etsin hepimize boyle adamlarla ugrasmak cok zor

Cok haklısın bu tavsiyelerini uygulayacagim cok mantıklı geldii tsk ederim

Bence cok yanlis bu bi cozum degil sen sustukca o susuyo diye ustune gelicektir tmm tabikide tartismaya girme kotu olma esinle ama bnce bi psikolok sizin icin kesinlikle sart tabiki kocan gidermi bide o var.bide kaleyi icten feth etmeyide deneyebilirsn cok afedersn ama mesela geceleri belki bu ne bicim bi insan diyceksin ama kadin istedigi zamn yapamiycagi sey yoktur bence

canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim ne o öyle elini bükmeler falan,yaşadıkların çok zor bende bu yaşadıklarının benzerini yaşıyorum 6 yıllık evliyim 2 evladım var aynı kavgaları edip özürlerine ve umut veren sözlerine hep yenik düştüm eşimin bak sen şuanda hamilesin bebeğin anne karnında şiddet görmeye başladı benmkilerde öyleydi anne karnında tanıştılar şiddetle bu altı yıl içinde hep affettim sevgim galip geldi ama artık olmuyor yapamıyorum o küçücük evlatlarım seçim yapmam konusunda beni tetikliyor zaten kararımı verdim bitirecem ama şuan beklemedeyim az zaman kaldı ekonomik özgürlüğümü elime almama sonra çocuklarımı da alıp arkama bile bakmıcam inan bu ortam şiddet,gürültü vs çocuklara zarar ziyan ve bize de.en iyi kararı kendin için sen verebilirsin gitmek ya da kalmak Allah yardımcımız olsun

Cooook duyguladım cok guzel bir siir tam benlik gercekten hele su satırlar:
Cesurdum bir zamanlar bu hayatta ...

Simdi korkak bir kadın oldum

bence şimdilik şiirin sonuna odaklan arkadaşım annelik hayata karşı tüm bakış açını değiştiriyo özgüvenin yükseliyo vs. vs.

Böyle erkekler acizliginden siddet uyguluyor. Bak bosanmak kolay önemli olan evliligi yürütebilmek.mesela bi tartisma mi olacak ortam gerildi mi cek git baska odaya veyaa git dışarıya bi hava al, yada o gitsin.bak bu siddetle ilgi konusun tekrar, sana cokmu sinir oldu yada senmi ona ayri odada durun en az yarim saat, sonra geri yanina git o konuyu açma bile, normal davran bak bakalim nasil olacak, eminol o sira kalkip sana vurmaz. Bide sakın kötü sözle cvp verme inan karşılığını her şekil alıyorsun, o yüzden kendi kendine bazi huylarindan vazgeçmeye bak. Erkeğin damarina basinca gözü görmüyor, sen sen ol ona diyeceğini güzelikle söylemeye bak, veya kandirarak erkekleri kadınlar istediği gibi aslında yönetebilir bunada sabir gerek.

Sabırlı ol sana bağlı, ama aadam alismis bana vuruyor deme, inan degistirmek senin elinde. Oda istemiyordur surekli sana siddet uygulamayi, kesin sornadan pisman oluyrodur yani, ama hamileyken de siddet olacak sey degil.

bebeğini düşün sabırlı ol agzindan cikacak laflari önce düşün durum ne olursa olsun, düzeltmek de senin elinde kötü bozmakda, gerçekten kadinda bitiyor çoğu sey. Sana ayril veya ayrilma diyemem ayrılsan bile daha iyisi yok. Her erkeğin bi sorunu vardir elbet..

Tsk ederim tavsiyelerin icin ama imkansiz esimin bir psikolag gitmesii cikmazdayim resmen insan nasil böyle olabilir neden evleniyorsun o zaman bi hayatı mahvediyorsun
Geleceği bilemiyo insan... acaba onu bu kadar hırçınlaştırp seni soğutan davranışlarının nedenine inmeyi de ne... cevap orda olacaktır....

merhaba valla arkadaşım balık baştan kokar derler sizin gidişatınız kötü hiç boşuna evliliğini kurtarmaya uğraşma.çocuk buna engel değil.

5 yıllık evliyim nişanlandığımdan beridir kavgalarımız bir türlü bitmedi.4 yaşında çocuğum var.çok zormuş evlilik denen müessese yanlış insanla yapıyorsan hele ki. hata gerçekten hatayı getiriyor ne yazık ki.ve bunlar birikip çıkılmaz hale geliyor.bende boşanmayı düşündüm defalarca ama çocuktan dolayı yapamadım çünkü babasına çok düşkün.eşimin yalanları beni hayattan soğuttu resmen.çok zor durumdayım bende.

Hersey o kadar kolay degil arkadas yasayan bilir

doğru karnında çocuğunla dayak yemen daha kolay dimi arkadaşım.... o çocuk doğduğunda şiddet dolu bir ortamda büyümesi daha kolay... doğru söylüyosun Allah bana yaşatmasın bende bilmiyim...

doğru karnında çocuğunla dayak yemen daha kolay dimi arkadaşım.... o çocuk doğduğunda şiddet dolu bir ortamda büyümesi daha kolay... doğru söylüyosun Allah bana yaşatmasın bende bilmiyim...

Sabah sabah sinir ettin beni isin gucun yokmu senin ben burda sadece derdimi anlatmak istedim. Okumaya mecbur degilsin ne yorum yazmaya ama gerci baska sayfalarda yorumlarini okudum ayni cinsten cok komigime geldi bilgisayarin onune gecip kimi rahatsiz etsem diye dusunuyorsundur baska seylere yor kafani hayatın cok sıkıcı galiba

Sizi ve bebeğinizi düşünmeyen bir adam var ortada.
Vicdan dan merhametten habersiz bir adam.
Böyle bir adamla ömür geçer mi?
Böyle bir adamın bulunduğu evde çocuk sağlıklı büyür mü?
Hayır.

insan olarak hemcinsimin sıkıntısını okudum ve kendimce doğru olan bişeyi yazdım. zoruna gitmesi ve sinirlenmende benim haklı olduğumu gösterir. tek tek yazdıklarımı okumana gerek yoktu beni burda bilenler bilir ne kadar yapıcı olduğumu. ama senin durumun o kadar vahim ki bence toplanacak bir kısım yok. eleştiri yada tavsiye kaldıramıcaksan buraya konu açmıcaksın bu kadar basit. ben yine de Allah yardımcın olsun diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…