- Konu Sahibi Napacazsimdi
-
Bütün yorumları okudum .Bana göre tek taraflı yorumlar olmuş .Evet eşin çok ayıp etmiş ama sende ondan kalır yanın yok madem bir yuva kurdun birde üstüne hamilesin en ufak tartışmada evin direği diye adlandırılan adama gerizekalı deme.O da sana diyemez evlilikte aşk ka maşkı yerim en önemlisi saygı sende madem hamilesin saygılı ol eşin düzelir mi bilmemde sen düzelmeye çalış bak bakalım öyle nasıl
ncb kardesim siirin cok anlamli cok begendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.
MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.
Her zaman olduğu gibi,yarın yine barışacaksınız yine hayaller kuracaksın.Sonra seni kızdıracak sen yine gerizekalı diyeceksin,o da sana vuracak.Bu böyle gider ciddi anlamda bir tavır almadığın süreceMERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
BU ŞİİR SANA GELSİN ARKADAŞIM ÜZGÜN OLDUĞUM DÖNEMDE YAZMIŞTIM...
Ben artık kadın oldum anne
Birçok hata yaptım bu hayatta seninde dediğin gibi
Yanlış zamanda yanlış insanlarda buldum kendimi
Hatalı ve yorgun bir kadın oldum anne!
Koşarken güzel hayallerin peşinden
Sırtımdan bıçaklamaya çalışan insanlarla yaşarken
Gözyaşlarımı hep gizli tutmak isterken
Yirmialtı yaşında yaşlı bir kadın oldum anne!
Cesurdum bir zamanlar bu hayatta
Yapmak istediklerime kimse engel olamazdı asla
Yenerdim engelleri tek başıma
Şimdi korkak bir kadın oldum anne!
Mutluluk bumuydu bu hayatta
Ne olur sen bari ellerimi bırakma
Güvenebileceğim bir sen kaldın yanımda
Ben artık güvensiz bir kadın oldum anne!
Koruyabilir misin kötülüklerden eskisi gibi?
Ağlayabilir miyim herzaman omuzlarında?
Birde gerçek varki şu hayatta
Kırılan kalp yerine gelmezmiş asla
Şimdi kırgın bir kadın oldum anne!
Çok geç olsada birçok şey için
Anlıyorum artık bende seni
Dudakların gülerken ağlaması gözlerinin
Saklamakmış gözyaşlarını bebeğin için
Kadınlığı tozlu raflara kaldırdım
Artık CESUR bir ANNE oldum bende anne!
N.B.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?