• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kocamla olan SIKITIMI anlatmak istedim

Bütün yorumları okudum .Bana göre tek taraflı yorumlar olmuş .Evet eşin çok ayıp etmiş ama sende ondan kalır yanın yok madem bir yuva kurdun birde üstüne hamilesin en ufak tartışmada evin direği diye adlandırılan adama gerizekalı deme.O da sana diyemez evlilikte aşk ka maşkı yerim en önemlisi saygı sende madem hamilesin saygılı ol eşin düzelir mi bilmemde sen düzelmeye çalış bak bakalım öyle nasıl

Merhaba sinir anında insan bazen istemediği şeyler söyleyebilir bu senden güçsüz özellikle de hamile birine şiddet uygulamayı haklı gösterebilir mi çok yanlış.ayrıca erkeklerde kavga anında çok ağır hakaretler edebiliyor biz onları dövebiliyor muyuz? Hep biz düzelmeye çalılıyoruz yuvamızı kurtarmak için tabi bu güzel birşey ancak karşı tarafında desteği olmalı yoksa boşuna

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Arkadaşım eşinle yaşadığın sorunlardan dolayı adına çok üzüldüm burda eşinin sana şiddet uygulaması hoş bir davranış değil seninde ona ettiğin hakaret hiç aferin detirtecek cinsten değil.3,5 yıllık evliyim bir kızım var ve bizde hiç hoş olmayan tartışmalar yaşadık özellikle hamileliğimde bendeki depresif bozukluklar dan kaynaklı hakaretlerim eşiminse hiç tanımadığım bir insan gibi davranışları kızım 2 aylıkken ayrılmamıza neden oldu.3 ay ayrı kaldık bu süre zarfında gerek ben gerekse eşim hatamızı anlayıp barıştık.aynı hatalar tekrarlanırmı bilmiyorum ama ikimizinde yaralarımızı sarması için çookkk zamana ihtiyacımız var.kalp kırıldı bi kere.insanlar değişirmi bence değişir.şuan anne adayısın ve yavrunu düşün tabikide babasız büyümesi iyi değil ama huzursuz bir ortamda büyümesi kadarda kötü olamaz.evde o yokmuş gibi nereye kadar davranabilirsin.bencede aileler önemli ama böyle bir durumda ailelerinde önemsenmeyeceği kesin.bazı şeyleri zamana bırakmak bence en iyisi.belki bir süre ikinizinde kafasını dinlemesi gerekiyor.bence ailene durumu çok ayrıntılı anlatmadan bir süre orda kalsan hem sana hemde eşine iyi gelebilir biraz özlem...onunda hatalarını söyleyerek değil yaşayarak anlaması gerekiyor en azından bizde öyle oldu.

BU ŞİİR SANA GELSİN ARKADAŞIM ÜZGÜN OLDUĞUM DÖNEMDE YAZMIŞTIM...

Ben artık kadın oldum anne
Birçok hata yaptım bu hayatta seninde dediğin gibi
Yanlış zamanda yanlış insanlarda buldum kendimi
Hatalı ve yorgun bir kadın oldum anne!
Koşarken güzel hayallerin peşinden
Sırtımdan bıçaklamaya çalışan insanlarla yaşarken
Gözyaşlarımı hep gizli tutmak isterken
Yirmialtı yaşında yaşlı bir kadın oldum anne!
Cesurdum bir zamanlar bu hayatta
Yapmak istediklerime kimse engel olamazdı asla
Yenerdim engelleri tek başıma
Şimdi korkak bir kadın oldum anne!
Mutluluk bumuydu bu hayatta
Ne olur sen bari ellerimi bırakma
Güvenebileceğim bir sen kaldın yanımda
Ben artık güvensiz bir kadın oldum anne!
Koruyabilir misin kötülüklerden eskisi gibi?
Ağlayabilir miyim herzaman omuzlarında?
Birde gerçek varki şu hayatta
Kırılan kalp yerine gelmezmiş asla
Şimdi kırgın bir kadın oldum anne!
Çok geç olsada birçok şey için
Anlıyorum artık bende seni
Dudakların gülerken ağlaması gözlerinin
Saklamakmış gözyaşlarını bebeğin için
Kadınlığı tozlu raflara kaldırdım
Artık CESUR bir ANNE oldum bende anne!

N.B.

ben sana kiyamam ya :( dua et nolur ve kayinvalidenle kayinpederinle konusmayi denesen kendi ayaklarin usunde durabilirmisin bosqnmayi dusunsen nasil olur cocugu sana verrlermi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece gece sinirlerin zipladi ne insanlar var Rabbim merhamet yoksunu neolursa olsun siddet gerekmiyor kadinda sinirlenebilir ama ne yazikki biz kadinlar sinirliyken agzimiza geleni soyleyebiliyoruz buda erkeklerin hosuna gitmiyor tabiki dedim ya siddet olmaz bide hamilesin buadam nasil baba olucak cocugunada vurmus sayilir valla imkanin varsa arkadasimin dedigi gibi bi sure kendi ailende kal biraz kafa dinleyin zamn herseyin ilaci bosanmak cokta care deil Allah buyuk dua et canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin ona sayginiz yokki onun size olsun. Adamı zorla zıvanadan cikartmisiniz.kabahatin büyüğü sizde.laf var adamı katil bile eder.

Off bunu sana nasıl yapar... sen bir can taşıyorsun.. neden bu zamana kadar katlandınki.. ne mecburiyetiniz var..
yazık değilmi sana? annen seni o dövsün itsin kaksın diyemi doğurdu.. onu geçtim.. seni böyleyken döven bir insanın sana sevgisi yoktur..net
aynı evde iki yabancı gibi yaşamayı kolay sanma.. bunalıma girersin.. aynı evde yabancı yaşamak insanı hasta eder.. tecrübeyle sabittir..
öyle bir hayat yok.. madem öyle.. mücadeleni kendi başına ayakta durmak için ver..

Hamile kadın dövülür mü ya hakketten dövülür mü ,
Böyle bir adamdan çocuk niye yapıyorsun kardeşim seni döven çocuğunu dövmeyecekmi

arkadaşım bu bir "sıkıntı" değil ,bu resmen koca bir SORUN...Biz kadınlar maalesef "seviyorum" diyip herşeye boyun eğiyoruz ve bazı karaktersiz yetişmiş herifler de bunun üzerinde iyice zıvanadan çıkıyor... kadına şiddet bile anlaşılabilir,affedilebilir değilken,hamile bir kadına şiddetin açıklaması,mazereti olamaz. kimse bu kadar değersiz değildir... size bunu yapmaya hiç hakkı yok

MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.

canım yaşadıkların çok ama çok kötü şeyler, hamilesin üstelik, herşeyden önce aile terapistine gitmeniz gerek diye düşünüyorum..
eşinde zaten sorun var ama senin de hamile psikolojin var ayrıca devamlı şiddet uyguluyor vs.seninde psikolojini altüst etmiş.
mutlu evlilikler artık mumla aranıyor, :(

ya bu erkekler yedikleri içtikleri şeylerden mi sapıttılar böyle , hormonları hep bozuk bunların....

Eşinin yaptiginin sineye cekilicek bir tarafi yok bence ha bazi kadinlar varki adami tahrik ediyolar siddet uygulasin diye o dereceye getiriyolar ama bu cozum degil tabiki benim tek merak ettigim sey bu adam hep mi boyleydi ?gerci senin demene gore hep soz veriyo ama yine dovuyo demissin peki bu adam boyleydi madem o cocuk niye ? Belki sanane diyceksin ama buyuklerin bilgisizliklerini ufacik canlar bedel olarak oduyo kusura bakma ama kimse bulunmaz hint kumasi degil seni bu sekilde dovup bebegine ve sana zarar vermesindense bosanmak daha mantikli ilerde yapmaz diye dusunuyosan yaniliyosun huylu huyundan vazgecmez.

bize burda derdini anlatnaa kadar karnındaki sebiyi düşünseydin şimdi karakolda olurdun darp raporu alır adam bile denmeyecek o yaratığı boşardın

MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.

bazen bende çk kızıyor nefret tarzı bır duygu yoğunluğu yaşıyorum ama onu sevıorum. bence eşini ne yap ne et ikna et. pskologa götür . maddi imkan yoksa ist. eğer kadın aile sağlık merkezlerıne götür... kocan yaptığı davranış çok kötü...
Sevgi belki var bilemem ama saygı kalmamış sizde. bence... evliliğinizi gözden geçriin.

hamile kadına nasıl el kalkıyomuş..
ailene anlat..
arkanda birileri olduğunu yanlız olmadığını görsün..
seni yanlız sandığı için cesaret alıyo..
sakın ama sakın sessiz kalma!:20:
ailenden de destek alırsan boşan..

Her zaman olduğu gibi,yarın yine barışacaksınız yine hayaller kuracaksın.Sonra seni kızdıracak sen yine gerizekalı diyeceksin,o da sana vuracak.Bu böyle gider ciddi anlamda bir tavır almadığın sürece

BU ŞİİR SANA GELSİN ARKADAŞIM ÜZGÜN OLDUĞUM DÖNEMDE YAZMIŞTIM...

Ben artık kadın oldum anne
Birçok hata yaptım bu hayatta seninde dediğin gibi
Yanlış zamanda yanlış insanlarda buldum kendimi
Hatalı ve yorgun bir kadın oldum anne!
Koşarken güzel hayallerin peşinden
Sırtımdan bıçaklamaya çalışan insanlarla yaşarken
Gözyaşlarımı hep gizli tutmak isterken
Yirmialtı yaşında yaşlı bir kadın oldum anne!
Cesurdum bir zamanlar bu hayatta
Yapmak istediklerime kimse engel olamazdı asla
Yenerdim engelleri tek başıma
Şimdi korkak bir kadın oldum anne!
Mutluluk bumuydu bu hayatta
Ne olur sen bari ellerimi bırakma
Güvenebileceğim bir sen kaldın yanımda
Ben artık güvensiz bir kadın oldum anne!
Koruyabilir misin kötülüklerden eskisi gibi?
Ağlayabilir miyim herzaman omuzlarında?
Birde gerçek varki şu hayatta
Kırılan kalp yerine gelmezmiş asla
Şimdi kırgın bir kadın oldum anne!
Çok geç olsada birçok şey için
Anlıyorum artık bende seni
Dudakların gülerken ağlaması gözlerinin
Saklamakmış gözyaşlarını bebeğin için
Kadınlığı tozlu raflara kaldırdım
Artık CESUR bir ANNE oldum bende anne!

N.B.

Cooook duyguladım cok guzel bir siir tam benlik gercekten hele su satırlar: