• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kocamla olan SIKITIMI anlatmak istedim

Merhaba sinir anında insan bazen istemediği şeyler söyleyebilir bu senden güçsüz özellikle de hamile birine şiddet uygulamayı haklı gösterebilir mi çok yanlış.ayrıca erkeklerde kavga anında çok ağır hakaretler edebiliyor biz onları dövebiliyor muyuz? Hep biz düzelmeye çalılıyoruz yuvamızı kurtarmak için tabi bu güzel birşey ancak karşı tarafında desteği olmalı yoksa boşuna

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Tatlım ben iki taraf için de yazdım birbirimiizle geçinmeye gönlümüz varsa hakaret olmamalı.Eşi çok kaba zaten bunu kabul ediyorum da bir taraf her zaman toparlar bir taraf her zaman daha fevridir.Bu ilişkide kocası daha fevri o zaman kadın toparlamalı.O çocuk doğunca nolcak annelerimiz hep idare etmedi mi?

Tatlım ben iki taraf için de yazdım birbirimiizle geçinmeye gönlümüz varsa hakaret olmamalı.Eşi çok kaba zaten bunu kabul ediyorum da bir taraf her zaman toparlar bir taraf her zaman daha fevridir.Bu ilişkide kocası daha fevri o zaman kadın toparlamalı.O çocuk doğunca nolcak annelerimiz hep idare etmedi mi?

Haklısın canım ben sadece bu davranışın dayak için haklı bir sebep olmadığını düşünüyorum. Eğer yuvamızın dağılmasını istemiyorsak bize her zaman daha çok görev düşüyor zaten. Ayrıca arkadaşı anlıyorum çünkü bende yaşadım aynı şeyi boşanmayı da düşünmedim değil ama sonra hatayı kendimde de aradım ve düşündüm hemen ayrılıp vazgeçersem daha mı mutlu olucam yoksa sakin kafayla düşününce pişman olup geri mi dönmek isticem. Bu tarz kararlar alırken fevri davranmamak lazım . Bende sinir anında susup sonra dediğimi yaptırmaya başladım üstelik çok daha güzel oldu herşey . Yani böyle durumlarda en büyük çözüm önce susmak sonra zaten iki tatlı sözle her zaman kadının dediği olur diye düşünüyorum benim de şuan 2 aylık bir bebeğim var ve bir buçuk yıllık evliyim . Yani henüz çok büyük bir tecrübeye sahip değilim ama mutluyum çok şükür belki biraz susup alttan alarak arkadaş da yoluna koyabilir herşeyi

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Back