sadece kocamla olan SIKITIMI anlatmak istedim

Tatlım ben iki taraf için de yazdım birbirimiizle geçinmeye gönlümüz varsa hakaret olmamalı.Eşi çok kaba zaten bunu kabul ediyorum da bir taraf her zaman toparlar bir taraf her zaman daha fevridir.Bu ilişkide kocası daha fevri o zaman kadın toparlamalı.O çocuk doğunca nolcak annelerimiz hep idare etmedi mi?

Haklısın canım ben sadece bu davranışın dayak için haklı bir sebep olmadığını düşünüyorum. Eğer yuvamızın dağılmasını istemiyorsak bize her zaman daha çok görev düşüyor zaten. Ayrıca arkadaşı anlıyorum çünkü bende yaşadım aynı şeyi boşanmayı da düşünmedim değil ama sonra hatayı kendimde de aradım ve düşündüm hemen ayrılıp vazgeçersem daha mı mutlu olucam yoksa sakin kafayla düşününce pişman olup geri mi dönmek isticem. Bu tarz kararlar alırken fevri davranmamak lazım . Bende sinir anında susup sonra dediğimi yaptırmaya başladım üstelik çok daha güzel oldu herşey . Yani böyle durumlarda en büyük çözüm önce susmak sonra zaten iki tatlı sözle her zaman kadının dediği olur diye düşünüyorum benim de şuan 2 aylık bir bebeğim var ve bir buçuk yıllık evliyim . Yani henüz çok büyük bir tecrübeye sahip değilim ama mutluyum çok şükür belki biraz susup alttan alarak arkadaş da yoluna koyabilir herşeyi

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…