Sadece Bilmek İstiyorum. LÜTFEN LÜTFEN SESİMİ DUYUN

Ay pardon konular karıştı

Bazı şeyler ne kadar aleni olsa da insan yaşamadan anlayamıyor.Eminim bir arkadaşınız sizinki gibi bir nişanlılik dönemi gecirseydi ona cok güzel akıl verirdiniz.Bu bir hataysa yapacak bir sey yok.Evlilik zaten saglam bir temele oturana kadar kavga tartisma illa ki oluyor.Ailenizle kalirken de olmuyor mu? Ama fark şu ki ailemizle aramizda ne olursa olsun müthiş bir sevgi var.Siz esinizin sevgisinden ne kadar eminsiniz? Yani o da cok olgun davranmıyor anladigim kadariyla sadece iliskinizdeki tüm dinamikleri bilmeden kestirip atın diyemiyorum.Sevgisinden eminseniz gercekten tahrik edici üslubunuzu biraz dizginlemeye calisin.size sevgisi varsa ve bu evlilige inanci,o da kendini törpüleuecektir.yok bor degisiklik olmuyorsa en azindan çabaladım dersiniz içiniz rahat olur.

Adam resmen cebinde gormus sizi hic kaybetmekten korkmuyor. Siz de korkmayin ve bence boyle nesenizi alan, sizi icinize hapseden bir adamla evli kalmaya devam etmeyin. Insan adim atana kadar zorlaniyor bir adim atin bakin gorun nasil gelecek gerisi...

İnsanlar değişmiyor, değişmezler. CAn çıkar huy çıkmaz, 7sinde neyse 70inde odur, huylu huyundan vazgeçmez. Aklıma ilk etapta gelen 3 atasözü deyim. Deneyimlerle oluşmuş bunlar hep. Siz birbirinizin ışığını parlatmıyorsunuz, söndürüyorsunuz. Ailelere de eziyet. Mutluluğu bulmak hakkınız

Bir insan içindeki çocugu öldurecek kadar bir baskasini sevmemeli...

Oldurmaya barışmaya çabalayan taraf hep sen olmuşsun bıkmam normal olmuyorsa zorlama bence birak biraz o adım atsın gozlemle baktın yanaşmıyor çekme bosuna

Yaslariniz henüz küçükmüş hayatı kendize zehir etmeyin önünüzde güzel yıllar güzel yaşlar var sevmek aile olmak değer vermek değer görmek bu yaşadığınız değil aman bebek yapmayin

Özünde iyi insan? Bu cümleyi soylemek kolay.herkes özünde iyi insan.Bal ile limonu katarsan yiyemezsin oysa bal cok tatlidir faydalidir e limonda c vitamini deposu ve cok faydalı vb.
Kısacası kimyaniz karistiginda tat vermemissiniz.uzak durun iyiyse iyi sende iyisin hayati bu kadar cekilmez hale getirerek neden arebesk yasiyorsunuz anlamis degilim.yol verin gitsin

Bu durumun gidişi aldatılmaya kadar gider.
Adam ayrılmak istiyor paçasına yapışıyorsunuz.
Doğru değil.
Elbet aldatmak da doğru değil ama adam sevmiyor , ayrılmak istiyor zorlayan sizsiniz. Size aşık değil. Şak diye aşık olsa ne olacak dışarıdan birine
yapmayın ayrılın

İyi biri mi özünde ? Geçen bir yerde okumuştum çok iyi biri falan yazıyordu adama arkadaşı.Adamda çok iyise cennete gitsin diyordu.O misal olmuş sizin ki.Arabadan inmemek nedir ?

Bence siz hiçbirşey yapmazsınız ilişkiniz iyice laçkalaşana kadar iyice yüz-göz olana kadar beklersiniz birkaç yıl daha
Daha onlarca kez kavga edersiniz sonrada sabredilmez bir hal alırsa durumlar bir ihtimal ayrılık düşünürsünüz ama bence ayrılmazsınız cocuk olur o arada düzeltmek adına çocuk yaparsınız o şekilde küs barış kavga et devam edersiniz

onu sevme sebebiniz ne kendinize bu soruyu sorun oradan çözüme ulaşmalısınız .görünen o ki uyumsuzluk var.

Konuyu eşim gördü okudu... ''Eğer ben burda yazdığın gibiysem insanlar haklı, senin yerinde olsam boşardım beni. Demek haberlerde bir şeyler gördüğümüzde yargısız infaz yapmayacağız, olayın iç yüzü farklı'' diyor. Dışarda bağırdığı olaya ''ondan önce sen beni hırpaladın insanlara onu anlatsana'' dedi. Annesi babası olayınıda '' telefonlarımı açmadın, geldim kapıyı üstüme kapattın. kapının önünde seni bekledim'' diyor. Yani bu olayı tek taraflı anlattığımı söylüyor.

Haberlerde gördüğümüz şeylere yargısız infaz yapmayacağız lafı beni inanılmaz rahatsız etti. Kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin bir ‘nedeni’ olduğunu mu ima ediyor? Lütfen ben yanlış anlamış olayım.
Bu kadar sürtüşme yaşamaya değmez ben olsam çoktan boşanırdım. Zorlamayın bence. Bu yaşta yapılan evlilik bana doğru gelmiyor zaten. Birbirinizi yıpratmaktan başka bir şey yapmayacaksınız. Özünde iyi olan biri de şiddeti hiçbir şekilde meşru görmez bu arada.

Hayır tabikide, kadın erkek fark etmeden, kimsenin canını allahtan başkası alamaz. Eşim kadın tarafındadır her zaman, hatta ben pozitif ayrımcılık yapıldığı zaman kızar. Kadınların savunulduğu kadar erkeklerinde savunulması gerektiğini söylerim. Öyle bir durumdaan bahsetmedi....

Şimdi burada eşimi savundum diye de laf yiyebilirim.
Ben evliliği bu yaşta olduğum için değil, eşimi bu yaşta bulduğum için yaptım.
Kendimden hiç ödün vermedim, okulumu bitirdim, işimi elime aldım. aynı şekilde eşimde.
Çoğu bizden yaşça büyük olan insanlardan daha olgun olduğumuzu düşünüyorum.
Kimseye muhtaç olmadan geçinebiliyorsam ne mutlu bana. Sonuçta kendi isteğimle evlendim.
Öyle ergenlik aşkı da değil, öyle olsa haklısınız.
Her neyse, ben inanmıyorum ki kimse yıpranmadan evliliğini sürdürsün.
Burda eşiyle ilgili konu açanlara eskiden hep BOŞAN derdim taki bu konuyu açana kadar.
Boşan demek ne kadar kolaymış dedim kendi kendime.
Ben burda kimseye güzel zamanlarımı anlatmadım ki, eşimin bana nasıl baktığını da anlatmadım. Beraber aç kaldığımız zmanları, kavgalarımızın çoğunun sebebi 10lira ile benim ona birşey almak istemem, onunda bana birşey almak istemesi olduğunu anlatmadım. Annesine babasına bu zamana kadar sesini yükseltmemiş bir çocuğa burda ailesine saygısı yok dendi.
Benim hatam ama, burada sadece kendi gördüğümü anlattım.
Dolmuşluğumun sonucu diilime geleni anlattım.
Anladım ki insanlar teselli etmektense daha çok yerin dibine vurmaya çalışıyor..

Adım gibi eminim ki bir allahın kulu ben eşimle hiç kavga etmiyorum diyemez. Kavga etmeyenlerde gerçekten de birbirlerini umursamıyordur. Bu kadar...

Kavga etmek umursamak manasına mı geliyor ne alaka? Tartışma olabilir ama kavga değil.Ki onun bile bir adabı vardır. Kendi annemle babamın hiç kavgalarını görmedim.Usulünce tartisirlardi.Birbirlerini de hala umursuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…