Sadece Bilmek İstiyorum. LÜTFEN LÜTFEN SESİMİ DUYUN

Hayır hanımefendi. Ben kendime yapılmasınıu istemediğim şeyi kim olursa olsun yapmam. Yapacağına karar verme gibi bir yetkim yok sadece kavga etmenin vaktimizi boşa harcadığını, gidenin geri gelmediğini söylüyorum. ve diğer dediğim şeyler ise '' sana karşı soğumak istemiyorum'' ve bunun gibi şeyler

Eşim çok istedi çocuk yapmak. Ben taraftar değilim. Zaten sevdiğimiz için evlendik, birbirimize arkadaşlık etmek için, dost olmak için. Çocuk olmak için. Ben daha çocuk kalmak isterken çocuk yapamam.

Ağzınıza sağlık, özellikle son cümleniz tam da durumun özü.

Siz olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmışsınız. Hala da kabullenmemekte ısrarcısınız. Biz size ne yapalım ne bekliyorsunuz ki bizden? İş sizde bitiyor. Sesini duymak istemiyorum dediğiniz adamla aynı eve gidiyorsunuz her gün, o dediğiniz nasıl olsun mümkün mü?

Herkes olmayacagini baştan hata yaptiginizi yazmış yine de eski güzel günler masaliyla kabullenmiyorsunuz. Bence kocaniz da defalarca terketmis siz bu tavrinizla sürdürmeye calislissiniz. Madem konu actiniz itiraz yerine okuyun kabullenin.
Ne yaparsan yap sızıntısı sadece kendini kandirmaca.

Yol tabikide hem de en kısa yol. Mutlu olduğum zamanlar durduruyor beni. Yıllar durduruyor.
Tam olarak hangi zamanlar onlar?
Sürekli kavga etmişsiniz.
Adamın sesini duymaya sabrınız kalmamış.

Belli ki çok sorunlu bir adam
Düzelmez böyleleri
Bu inat niye ?
Kendinizi yıprattığınla kalacaksın.

Kendine yazik etme duzelmesini bekleme duzelecek olan kisi coktandir duzelirdi. Sevgide biyere kdar bence bosanmalisin.

Israrla ama ısrarla uyumlu olmadığınız bir puzzle’a kenarlarınızı keserek kırarak kendi parçanızı uydurmaya çalışıyorsunuz.
Eş demek Ruh eşi demek değildir.

Olmuyor işte, birbiriniz için doğru kişiler değilsiniz
Neden kaderi zorluyorsunuz
Adam da sürekli bırakıp gitme derdinde gönüllü istemiyor sizi işte
salın gitsin boynunuzda zincir yok salın adamı da kendinizi de yoksa daha da çirkinleşirsiniz

Yol tabikide hem de en kısa yol. Mutlu olduğum zamanlar durduruyor beni. Yıllar durduruyor.

Okurken eski nişanlım geldi gözümün önüne.
Hemen hemen aynı. Özellikle başkalarının yanında bağırması. Son zamanlarda ki mutsuzluğumu size tarif bile edemem. Düğün günü yaklaştıkça mutsuz oluyordum ama bir türlü cesaretimi toplayıp ayrılamıyordum. Sevdiğim için katlanıyordum, o özünde iyi biri geçecek diyordum. 7 senedir hayatımda olan birini silip atmak inanılmaz zor geliyordu. Çünkü sadece son bir yılda kavgalarımız inanılmaz boyutlara ulaşmıştı. Ama sevgi, geçirilen yıllar bir yere kadar. Daha önümüzde çok uzun yıllar vardı. Düğüne iki hafta varken ayrıldım. Kendime yaptığım en büyük iyilik sanırım buydu. Tekrar nefes aldığımı, yaşadığımı hissettim.
Düzelir diye beklemeyin, düzelmez. Katlanırım demeyin, katlanamazsınız. Sizi mutsuz eden, değersiz hissettiren, yaşam enerjinizi yok eden biriyle mutlu, huzurlu yıllar geçiremezsiniz. Yapmanız gereken şey ortada siz de farkındasınız. Mutlu olduğunuz yıllar eski de kaldı ve üzgünüm bir daha geri gelmeyecek. Bunlar sizi durdurmasın.

colugun cocugun yokken ayril kardes..

Ben hayatımda kendine bu kadar garazi olan bi insan görmedim. Siz onu seviyorsunuz da adam sizi sevmiyor bilmem farkında mısınız? Yani bunu göre göre neden adamın paçasına yapıştınız, zar zor evlenmek ne demek? Vallahi Çok yazık etmişsiniz kendinize ne diyeyim. Hayır ayrılcağınızı bilsem ayrılın diyeyim ama sizin bu adama bağımlılığınız var yapmazsınız.

Kavga ettiginiz konuları yazmamışsınız
Boşanmak evliligin diger tarafı son çaresi
Sizin evliliginiz de uzman destegi şart galiba

Hiç özünde iyilik olan biri canlanmadı gözümde. Bile bile lades bu daha çok. Ve aklımda deme zamanını çoktan geçirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…