Sadece Bilmek İstiyorum. LÜTFEN LÜTFEN SESİMİ DUYUN

Ayy şimdi bilemedim
Adam burayı gördü deniltikten sonraki mesajları acaba konu sahibi mi yazdı? eşi mi yazdı?

Eski erkek arkadaşımı anlatmışsın resmen Allahtan evlenmemişim onunla Allahım korumuş beni. Her kavgada ağlardım beni bırakma diye ne salakmışım😂 bir gece yine kavga ettik ve bana küfür etti. Hiç ağlamadım düşündüm daha sevgiliyken bana küfür eden sürekli kavga eden biri nasıl benim eşim olacak diye. O gece bastım tekmeyi. Sonradan ağladı aradı numaramı değiştirdim her yerden engelledim. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun o gece aklımı başıma getirdi. Sonra canım eşimle tanıştım. ❤️ 2 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz. Sana tavsiye veremiyorum başta bırakacaktın bu adamı. İnşallah adamın aklı başına gelir mutlu olursunuz🙏🏻

Okurken eski nişanlım geldi gözümün önüne.
Hemen hemen aynı. Özellikle başkalarının yanında bağırması. Son zamanlarda ki mutsuzluğumu size tarif bile edemem. Düğün günü yaklaştıkça mutsuz oluyordum ama bir türlü cesaretimi toplayıp ayrılamıyordum. Sevdiğim için katlanıyordum, o özünde iyi biri geçecek diyordum. 7 senedir hayatımda olan birini silip atmak inanılmaz zor geliyordu. Çünkü sadece son bir yılda kavgalarımız inanılmaz boyutlara ulaşmıştı. Ama sevgi, geçirilen yıllar bir yere kadar. Daha önümüzde çok uzun yıllar vardı. Düğüne iki hafta varken ayrıldım. Kendime yaptığım en büyük iyilik sanırım buydu. Tekrar nefes aldığımı, yaşadığımı hissettim.
Düzelir diye beklemeyin, düzelmez. Katlanırım demeyin, katlanamazsınız. Sizi mutsuz eden, değersiz hissettiren, yaşam enerjinizi yok eden biriyle mutlu, huzurlu yıllar geçiremezsiniz. Yapmanız gereken şey ortada siz de farkındasınız. Mutlu olduğunuz yıllar eski de kaldı ve üzgünüm bir daha geri gelmeyecek. Bunlar sizi durdurmasın.
Ben de aynı şeyleri yaşadım. Aklım başıma geldi de kurtuldum. 😀

Konuyu açan sizle iki sayfa öncesinde yazan siz aynı insan olamazsınız. Madem bir paragraf okumakla aranızda iletişim kurulacaktı, evde mesajlaşın halletseydiniz 4 senedir akıl tutulması mı yaşadınız ikiniz de? O öyle yapmış da bu şöyle yapmış bu şöyle yapmış sa o böyle yapmış afedersiniz bunun ismi çiş yarışıdır. Rakip değilsiniz, kazanan kaybedenin olduğu oyun değil bu. Birbirinize huzur verin. Vermeyecekseni birbirinizi üzmeyin.
Kavga etmeyen insanların birbirlerini umursamaması kadar saçma bir kavga dayanağı duymamıştım! Ne ailemle ne eşimle ne kimseyle kavga etmem, umursamışım için onlarla konuşarak anlaşırım, gönlünü kırmamaya çalışırım. Senin mantık şuna çıkıyor, eşini-sevgilisini öldüren insanlar onlara çok aşık?

Adamın seni sevdiğine nasıl eminsin?
Sen sanki evlenecek bir adam buldum evleneyim olsun bitsin kafasındaydın heralde?

Neyi bekliyorsunuz, daha neler yaşamak istiyorsunuz. Bağıra bağıra gelmiş bu evliliğin böyle olacağı.
Kanmayın, kendinize bu iyiliği yapın.

Neyi bekliyorsunuz, daha neler yaşamak istiyorsunuz. Bağıra bağıra gelmiş bu evliliğin böyle olacağı.
Kanmayın, kendinize bu iyiliği yapın.
Konu sahibi son yazdıklarında eş güzellemesi yapmış. Yani bir şey yapacağı yok. Her zaman ki gibi biz sinir olduğumuzla kalacağız.

X