Şaka mi ne demek kv kp getirdi arabadan inmedi yani bu adama hala nasil saygınız olabiliyor aklim mantığım almadi.Annesinin evine gitti. Annesi babası getirdi onu annemlere geldiler arabadan inmedi. Kayınperim ve kayınvalidem yalvardı. Sonra olay çözüldü derken
Yeni yollar bulunursa kavgalar da yüksek sürüme geçiş yapar. Virüs programı mantığı. Bence bırakalım dağınık kalsın.Bence bosanmazsiniz siz baya toy buldum ben ikinizi de bari en azından kavga sebeplerinizi belirtin belki bı yol bulabiliriz
ya bu kadarı basiret bağlanması değil bu düpedüz başka bir şey .Allah akıl versin bu saatten sonra zararın neresinden dönerse kar yaniBasiret bağlanması yaşamışsınız şimdiye kadar. Olmayacağını bile bile oldurmaya çalışmak olmuş yaptığınız. Boşanın yani. Olmuyo her halden belli. Kızıyolar bana böyle deyince de.
Düpedüzünü yazamıyo insan.ya bu kadarı basiret bağlanması değil bu düpedüz başka bir şey .Allah akıl versin bu saatten sonra zararın neresinden dönerse kar yani
Aslında tüm hayat seçimlerinizi kaderimizi birazda kendimiz belirliyoruz kendin yazmıssın hep kavga ederdik diye bastan belli anlasamayacagnz ne diyelm karar sizinMerhaba. Özet ve net anlatmaya çalışacağım. 1 ay sonra 1 yılı dolduracağım evliliğim ve eşim hakkında. 4 senemiz doldu ama toplamda. 2 sene nişanlı kaldık. Nişanlılığımız boyunca belki tartışmadan 1 yıl durmuşuzdur. Geri kalan 1 sene hep kavgayla geçti. Ama onu öyle seviyorum ki hep düzeleceğimize inandırdım kendimi de onu da. Beni hep gitmekle tehdit etti. Günlerce aramalarıma dönmedi. Buluştuğumuz zamanlarda da hep insanların içinde bağırıp çağırıp çekti gitti. Kendi suçumu da biliyorum, konuşup düzeltmeye çalışmak. Çok konuşurum ama anlatıcı yapıcı konuşurum, çenen yüzünden oluyor ne oluyorsa der. Ben hiçbir zaman ne kendi aileme ne kayın valideme ne de herhangi birine kavgalarımızı anlatmadım, belli de etmedim asla. Çünkü onun özünde iyi biri olduğunu biliyorum. Kimse onu kötü bilsin yanlış tanısın istemem.
Neyse biz kimseye belli etmeden kavgalarımı evlilik günümüze kadar dayandık. Evlendik. 2 ay geçti kavga ettik (zaten evlendikten sonra hep kırmalı dökmeleri kavgalar oldu) o kırıp dökdükçe ben daha çok konuştum bağırdım. Sonra evi terk ettik. Geldi. Haftasına annemlere gittik orda da olay çıkardı gece yarısı evi terk etti ve annemler görmüş oldu. Annesinin evine gitti. Annesi babası getirdi onu annemlere geldiler arabadan inmedi. Kayınperim ve kayınvalidem yalvardı. Sonra olay çözüldü derken eve geldik.. Anlayacağınız kadarıyla böyle birsürü olay yaşadım. Öyle neşeli öyle hayat dolu bir insanımdır ki benimleyken herkesi güldürürüm. Ne o enerjim ne o içtenliğim, ne konuşkanlığım, herşeyimi çekti aldı benden. Artık o kadar doldum ki ne olacak ne zaman patlarım bilmiyorum. Sevdiğim adamın sesini duymak istemiyorum. İş yerinde bunalıyorum eve geldiğimde ''oh evim'' demek istiyorum eve geliyorum eşimin ne sesini duymak istiyorum ne de yüzünü görmek istiyorum. Ki inanın allaha yalvarıyorum benimle barışmak konuşmak için adım atmasın, çünkü yine kanarım yine aynısını yapar. Lütfen bana akıl verin kimsem yok gibi hissediyorum...
Çok konuşurum derken?O kadar çok benim haksız olduğumu söyediki bana. Altını çizerek söylüyorum ben çok konuşurum ama hep düzelmesi için , ha bbecerebilirim beceremem onu bilemem. Eşimde hep bu çenem yüzünden yaşandığını söyler bu olanların.
Size bir anlatabilsem kendimi. Şu an hayatımdan çıkarmak isstiyorum onu, öyle biri olduğunu bilmemek istiyorum gel gör ki kavgalarımı daha onun ailesine ne de kendi aileme anlatmışım. Boşanacağım zaman biliyorum o kimseye birşeyi anlatmaya tenezzül etmez ben de kimseye anlatmak istemiyorum, herkes hergün soracak neden neden diye. İnanın kayınvalidem ve kayınperimi öyle seviyorum ki kendi annem babam gibi.
Yaşın kaç bilmiyorum ama sırf "aşığım,seviyorum" diye bu çekilir mi? Kocan özünde de iyi bir insan DEĞİL! DEĞİL İŞTE YA!!Bunu görmen için de 4 koca yılın varmış..Ergenin tekiyle evlenmişsin. Yapıcı konuşuyorum demişsin de onu düzeltecek kişi sen değilsin! Bizler o erkeklerin anneleri değiliz! Sen basireti bağlı bir şekilde oturmaya devam ettikçe de bu iyice azar. Ya git ailesi ile konuş,ya da boşan gitsin.Bu adamdan çocuk falan da yapma sakın!Merhaba. Özet ve net anlatmaya çalışacağım. 1 ay sonra 1 yılı dolduracağım evliliğim ve eşim hakkında. 4 senemiz doldu ama toplamda. 2 sene nişanlı kaldık. Nişanlılığımız boyunca belki tartışmadan 1 yıl durmuşuzdur. Geri kalan 1 sene hep kavgayla geçti. Ama onu öyle seviyorum ki hep düzeleceğimize inandırdım kendimi de onu da. Beni hep gitmekle tehdit etti. Günlerce aramalarıma dönmedi. Buluştuğumuz zamanlarda da hep insanların içinde bağırıp çağırıp çekti gitti. Kendi suçumu da biliyorum, konuşup düzeltmeye çalışmak. Çok konuşurum ama anlatıcı yapıcı konuşurum, çenen yüzünden oluyor ne oluyorsa der. Ben hiçbir zaman ne kendi aileme ne kayın valideme ne de herhangi birine kavgalarımızı anlatmadım, belli de etmedim asla. Çünkü onun özünde iyi biri olduğunu biliyorum. Kimse onu kötü bilsin yanlış tanısın istemem.
Neyse biz kimseye belli etmeden kavgalarımı evlilik günümüze kadar dayandık. Evlendik. 2 ay geçti kavga ettik (zaten evlendikten sonra hep kırmalı dökmeleri kavgalar oldu) o kırıp dökdükçe ben daha çok konuştum bağırdım. Sonra evi terk ettik. Geldi. Haftasına annemlere gittik orda da olay çıkardı gece yarısı evi terk etti ve annemler görmüş oldu. Annesinin evine gitti. Annesi babası getirdi onu annemlere geldiler arabadan inmedi. Kayınperim ve kayınvalidem yalvardı. Sonra olay çözüldü derken eve geldik.. Anlayacağınız kadarıyla böyle birsürü olay yaşadım. Öyle neşeli öyle hayat dolu bir insanımdır ki benimleyken herkesi güldürürüm. Ne o enerjim ne o içtenliğim, ne konuşkanlığım, herşeyimi çekti aldı benden. Artık o kadar doldum ki ne olacak ne zaman patlarım bilmiyorum. Sevdiğim adamın sesini duymak istemiyorum. İş yerinde bunalıyorum eve geldiğimde ''oh evim'' demek istiyorum eve geliyorum eşimin ne sesini duymak istiyorum ne de yüzünü görmek istiyorum. Ki inanın allaha yalvarıyorum benimle barışmak konuşmak için adım atmasın, çünkü yine kanarım yine aynısını yapar. Lütfen bana akıl verin kimsem yok gibi hissediyorum...