Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Koşup kaçmam için bir çok seyler çıkmıs karsına annesinin çirkefliği,sevgilinin yalanı, içkisi sanmak o içki az bişey hiç sanmıyorum... Genelde erkeklerin yalanıdır karısı para pul için evlenmiş herşeylerini vermişler falan filan yalana bak bunlar sevgilinin yalanları... Ben eski eşten duymak isterim aslında ne olduğunu ama nedense bana şahıs çok doğru bir insan gibi gelmedi... Sürekli takip etmeler, arkadaş bırakmamalar psikopat olabilir dikkat edin kendinize lütfen

Öyle kaynanaya öyle kocaya az bile yapmış

O daha tam olarak eski eşiyle ilişkisini bitirememiş. Duygusal anlamda demiyorum ama çekişmeleri var. Ailesi de bi tuhaf. Yani böyle bi adamla ben olsam olmazdım. Kendi denginiz biriyle olun bence. Boşanma olayının üstünden en azından 2-3 yıl geçip tüm ilişiğin kesilmesi gerekiyor diyor psikologlar. Bir de onun çocuğu var yani büyük sorumluluk. Psk. Tülay Kök' ü izleyin YouTube'dan, bu konuyla ilgili videoları var. Farkındalık yaratacağını düşünüyorum

İzleyeceğim teşekkür ederim

İlk değil ama son olacak çünkü erkeklere güvenim hiç kalmadı. Seçilmişleri yolluyor evren gerçekten ben bir şey yapmıyorum..
Evren değil siz seçiyor olabilirsiniz, açın gözünüzü biraz,yasadiklarinizda milyon tane saçmalık var ama kayınvalide eski gelinine nasıl saldırır o benim dikkatimi çok çekti. Gercek yuzu zaten ortaya cikacaktir beyefendinin . Çok şaşırdım çok.

Gerçekten ben aramıyorum beni buluyorlar başta her şey güzel sonra maraza. Bilmiyorum her önüme gelen atlayan birisi değilim. Ama hep bir yerde tıkanıyor.

Bana hic mantikli gelmedi kusura bakmayin. Daha onca bosanan arasindan "ya esim iyiydi de ben hiyarlik ettim (aldattim, ictim, dovdum vs)" diyen bi adam duymadim.

Ayrica kadin sogudum demis, mal istemis, okumadan imzalamis bilmem ne.. yok daha nelerr... annesine girmiyorum bile... saygisiz...

Sonuc olarak hic ama hiiiccc inandirici gelmedi. Ama siz inanmak istiyordaniz devam edin tabi

Aynen

Yaaaa fotoğraf vardı ve biz kaçırdık mııııı
ahaha ben bizzat konu icindeyken kacirdim
Neyse bakalım akşam ne olacak. Okuyalım neler yazıyor..
siz önce e devletten okuyun sonra onun getirdiklerini ayrica okuyun bence
Merak etmiyorum tarif edildi
ahaha ben de etmiyorum zaten özellikle paylaşma diye yazdım ama ben yazana kadar paylasip kaldırmış
Zaten dava dosyası yetmez. Eski eşle de konuşulması lazım. Aslında herşey ortada ama, işte.
ben de soyledim ama hanımefendi gurur yapiyor sanirim bence görüşmelisiniz konu sahibi nasilsa sonu hayirli gibi degil en azindan kadın gozunden dinlersiniz olayları
Ben de Tülay hanimi burada kac kez birilerine önerdim hatırlamıyorum cok tatli bir kadın izlerken bile morali yükseliyor insanin
Geçenlerde evlilikle ilgili de videolar paylasmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…