- 7 Ağustos 2020
- 170
- 216
-
- Konu Sahibi adenalef90
Görmeden nasıl bu kadar eminsin.Zaten dava dosyası yetmez. Eski eşle de konuşulması lazım. Aslında herşey ortada ama, işte.
Öyle kaynanaya öyle kocaya az bile yapmışAllah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
O daha tam olarak eski eşiyle ilişkisini bitirememiş. Duygusal anlamda demiyorum ama çekişmeleri var. Ailesi de bi tuhaf. Yani böyle bi adamla ben olsam olmazdım. Kendi denginiz biriyle olun bence. Boşanma olayının üstünden en azından 2-3 yıl geçip tüm ilişiğin kesilmesi gerekiyor diyor psikologlar. Bir de onun çocuğu var yani büyük sorumluluk. Psk. Tülay Kök' ü izleyin YouTube'dan, bu konuyla ilgili videoları var. Farkındalık yaratacağını düşünüyorumMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Açıkçası akıl almaya geldim. Çünkü düşün düşün beynimi yiyeceğim.
Ben 29 yaşındayım işim gücüm yerinde şükür gurbet ellerde çalışıyorum ama seneye döneceğim.
5 aylık bir ilişkim var. Nasıl oldu nasıl sevgili olduk her şey çok hızlı oldu. Ama onu çok seviyorum. Sevmesem o kadar yemek yapmayı öğrenemezdim herhalde
Zor tahammül eden zor seven birisiyim.
Neyse günler geçti bir tartışma bir ayrılma bir barışma sürüp gidiyor.
Mart ayında tanıştık. Bana her şeyi anlattı 3 yıl önce boşandığını 1 kızının olduğunu vs. Vs. Eski eşide kendisinden 9 yaş büyükmüş.
Sürekli peşimdeydi. İzliyordu vs. Ben çok koşturdum peşimde.
Ama gerçek aşk sevgi onla oldu diyebilirim. (Bu arada bende 4 yıl önce yüzük attım düğüne çok az bir zaman kalmıştı)
Neyse bunla yakınlaşmalarımız filanda oldu. Oda benle yaşıt.
Ve ben tam ilişki yaşadım.
Pişman değilim ama ne bileyim evlilik hayali vs. kuruyorduk hep hala öyle ama bana eskisi gibi değil. Hep ilişkide ön planda o oldu. Aramam sormam sıkmam germem onu ben hiç. Ama patladım mı tam patlıyorum. Git gide daha çok bağlandık.
Eski eşiyle çekişmeli boşanmış ve kızı şuan 6 yaşında.
Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan. Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına. Sadece anne ve dedesi torunlarını özlüyor ve görmedikçe sevgilime baskı yapıyorlardı.
Buda bunalım yaşıyordu. Hatta bir ara zaman istedi verdim. Gecenin bir vakti kapıma dayanıp durdu. Kendi istedi ok dedim. Ama bırakmadı beni ağladı zırladı vs
İlkim oldu benim kimseye kendimi bu kadar bırakmadım. Oda bende iyice bağlandık.
Lakin annesi ve çevresi sürekli bunu yanlış karar vermesin yeni bir ilişkisi olmasın diye uyarıyormuş. Bana hiç yalan söylemedi biliyorum. Her şeyi anlattı.
Ama nereye kadar böyle gidecek. 3 gün önce ben artık böyle devam edemeyeceği olmayacağını söyledim. Bu ilişki whatsapta mı başladı da whatsapta bitiriyorsun dedi.
Ses çıkarmadım.
Gecenin bir vakti 10 cevapsız arama ve Mesajlar sabah gördüm.
Lütfen seni özledim bitmesin ben sensiz olamam vs. Vallahi bağrıma taş basıp kesin kararla bitirmiştim.
Aşırı kıskanç. Ama eski ilgisi yok. Alkolü de var. Aşırı değil ama var. Bilmiyorum ne olacak.
Hadi ciddi bir durum oldu ailenin tek kızıyım 2 erkek kardeşim var. Babam annem verecek mi ?
Ben takmıyorum gerçekten mezhep önemli değil Benin ailem aşırı derecede muhafazakar olmasa da muhafazakar sayılırlar. Onlar Alevi.Diyeceksiniz ki bunları sonradan mı öğrendin baştan bilmiyormuydun ? Biliyordum ama ben kolay kolay kimseye güvenemem.
Ona aşığım seviyorum o da beni kopamadığına göre.
Kızına bir sürü hediyeler yolladım. Malatya’ya gittiğinde götürdü. Çok sevmiş kızı. Annesine beni söyledi mi bilmiyorum. Çokta darlamak istemiyorum.
Durumlar bu. Aslında ilişkimizin 3. Ayında birlikte olduk bana kıyamıyor. Ama sanki ben ondan kopamayayım diye oldu bir anda oldu bende anlamadım..
Malatya’ya gittiğinde stresliydi bana bir kasa da kayısı getirmiş manyak
Sonra zoraki ailemle görüşüyorum. Zamanında boşandım diye bana aşırı yüklendiler yalnız bıraktılar. Ben hırsızlık mı yaptım. Namussuzluk mu diyordu. Ağlıyordu.
Yeni yeni barışmış ailesiyle zaten. Oyalıyor mu beni bilmiyorum ne yapıyor. Hiç kimseye güvenim kalmadı.
Bir de aşırı kıskanç çevremde erkek bırakmadı. İzliyor, takip ediyor. Her şeyimi biliyor. Ama evlilikle ilgili tek bir söz yok.
Başta vardı şimdi susuyor.
Durumlar bu. Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada eski eşi sürekli bir şeyler istemiş. Ev araba vs. Bunun ailesinin ekonomik durumu çok iyi kadın paragözmüş söylediği kadarı ile.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış. O oyuncakları istemiyorum. Sizin hiçbir şeyinizi istemiyorum. Gel kızım vedalaşma onlarla vs.
Demiş.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna
Züürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana anlattıkları buydu.
Şimdi can ablalarım sizden linç yemeden bana bir akıl verin istiyorum olur mu ?
Teşekkürler şimdiden
İzleyeceğim teşekkür ederimO daha tam olarak eski eşiyle ilişkisini bitirememiş. Duygusal anlamda demiyorum ama çekişmeleri var. Ailesi de bi tuhaf. Yani böyle bi adamla ben olsam olmazdım. Kendi denginiz biriyle olun bence. Boşanma olayının üstünden en azından 2-3 yıl geçip tüm ilişiğin kesilmesi gerekiyor diyor psikologlar. Bir de onun çocuğu var yani büyük sorumluluk. Psk. Tülay Kök' ü izleyin YouTube'dan, bu konuyla ilgili videoları var. Farkındalık yaratacağını düşünüyorum
Sizin anlattığınız kadarı bile iç açıcı değil. Biz sizin yalancınızız burda. Umarım yanılıyoruzdur.Görmeden nasıl bu kadar eminsin.
İlk değil ama son olacak çünkü erkeklere güvenim hiç kalmadı. Seçilmişleri yolluyor evren gerçekten ben bir şey yapmıyorum..Sizde biraz saflık var sanırım
Ya da ilk ilişkiniz.
Ne bileyim ya her şeyin hayırlısı olsunSizin anlattığınız kadarı bile iç açıcı değil. Biz sizin yalancınızız burda. Umarım yanılıyoruzdur.
Evren değil siz seçiyor olabilirsiniz, açın gözünüzü biraz,yasadiklarinizda milyon tane saçmalık var ama kayınvalide eski gelinine nasıl saldırır o benim dikkatimi çok çekti. Gercek yuzu zaten ortaya cikacaktir beyefendinin . Çok şaşırdım çok.İlk değil ama son olacak çünkü erkeklere güvenim hiç kalmadı. Seçilmişleri yolluyor evren gerçekten ben bir şey yapmıyorum..
Gerçekten ben aramıyorum beni buluyorlar başta her şey güzel sonra maraza. Bilmiyorum her önüme gelen atlayan birisi değilim. Ama hep bir yerde tıkanıyor.Evren değil siz seçiyor olabilirsiniz, açın gözünüzü biraz,yasadiklarinizda milyon tane saçmalık var ama kayınvalide eski gelinine nasıl saldırır o benim dikkatimi çok çekti. Gercek yuzu zaten ortaya cikacaktir beyefendinin . Çok şaşırdım çok.
Anlıyorum, bu adamdan uzak durmak size fayda sağlar hakkınızda hayırlısı artık.Gerçekten ben aramıyorum beni buluyorlar başta her şey güzel sonra maraza. Bilmiyorum her önüme gelen atlayan birisi değilim. Ama hep bir yerde tıkanıyor.
Çok teşekkür ederimAnlıyorum, bu adamdan uzak durmak size fayda sağlar hakkınızda hayırlısı artık.
Ben siz evlenmek istiyorsunuz sanmıştımYav sen cansınİşte böyle şeyler bekliyorum ben.
Bana hic mantikli gelmedi kusura bakmayin. Daha onca bosanan arasindan "ya esim iyiydi de ben hiyarlik ettim (aldattim, ictim, dovdum vs)" diyen bi adam duymadim.Oda çalışıyor memur oda. Kayısıyı öylesine söyledim. Karısı kötü demiyor sadece aşırı paragözmüş. Hatta kadın demiş gönlüm geçti. Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.
İlişkin ciddiyetini anlamak adına yokladım diyelim evlenmek tabiki istiyorum ama soru işaretleri kalkıncaBen siz evlenmek istiyorsunuz sanmıştım
Konuyu mu yanlış anladım acaba
AynenBana hic mantikli gelmedi kusura bakmayin. Daha onca bosanan arasindan "ya esim iyiydi de ben hiyarlik ettim (aldattim, ictim, dovdum vs)" diyen bi adam duymadim.
Ayrica kadin sogudum demis, mal istemis, okumadan imzalamis bilmem ne.. yok daha nelerr... annesine girmiyorum bile... saygisiz...
Sonuc olarak hic ama hiiiccc inandirici gelmedi. Ama siz inanmak istiyordaniz devam edin tabi
ahaha ben bizzat konu icindeyken kacirdimYaaaa fotoğraf vardı ve biz kaçırdık mııııı
siz önce e devletten okuyun sonra onun getirdiklerini ayrica okuyun benceNeyse bakalım akşam ne olacak. Okuyalım neler yazıyor..
ahaha ben de etmiyorum zaten özellikle paylaşma diye yazdım ama ben yazana kadar paylasip kaldırmışMerak etmiyorum tarif edildi
ben de soyledim ama hanımefendi gurur yapiyor sanirim bence görüşmelisiniz konu sahibi nasilsa sonu hayirli gibi degil en azindan kadın gozunden dinlersiniz olaylarıZaten dava dosyası yetmez. Eski eşle de konuşulması lazım. Aslında herşey ortada ama, işte.
Ben de Tülay hanimi burada kac kez birilerine önerdim hatırlamıyorum cok tatli bir kadın izlerken bile morali yükseliyor insaninO daha tam olarak eski eşiyle ilişkisini bitirememiş. Duygusal anlamda demiyorum ama çekişmeleri var. Ailesi de bi tuhaf. Yani böyle bi adamla ben olsam olmazdım. Kendi denginiz biriyle olun bence. Boşanma olayının üstünden en azından 2-3 yıl geçip tüm ilişiğin kesilmesi gerekiyor diyor psikologlar. Bir de onun çocuğu var yani büyük sorumluluk. Psk. Tülay Kök' ü izleyin YouTube'dan, bu konuyla ilgili videoları var. Farkındalık yaratacağını düşünüyorum
Anladım. Hayırlısı olsun hakkınızdaİlişkin ciddiyetini anlamak adına yokladım diyelim evlenmek tabiki istiyorum ama soru işaretleri kalkınca