Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Bende tesadüfen YouTube'da karşılaştım. Çok güzel bir enerjisi var. Normalde Beyhan Budak'ı takip ederdim ama Tülay hanımın ele aldığı konular da çok farklı diğerlerinden. Hoşuma gitti benimde

Bende tesadüfen YouTube'da karşılaştım. Çok güzel bir enerjisi var. Normalde Beyhan Budak'ı takip ederdim ama Tülay hanımın ele aldığı konular da çok farklı diğerlerinden. Hoşuma gitti benimde
Beyhan Budak ve Tülay Kök'ü 1-1.5 yildir takip ediyorum. Tülay hanımı takibe basladigimda kanali daha 1-2 aylikti. Konuşma şekli hem sohbet tarzinda hem terapi gibi. Hani kalkip sarilasin gelir ya öyle tatlı biri Beyhan bey biraz daha motivasyon konuşmacısı gibi, taktikler veriyor, kitap önerilerinde bulunuyor. Ikisi de takip edilesi değerli insanlar :)

Kesinlikle öyle. Bende Beyhan Budak'ı uzun zamandır takip ediyorum, Tülay Kök'ü yeni keşfettim. Gerçekten faydalı videolar çekiyor. Beğeniyorum ikisini de

Sorumluluk üstlenemeyen her türlü çok yorucu birisi karşınızda, ailesi de öyle. 5ay için çok yıpranmışsınız. Ailenizi yıpratmaya değer mi? Başkasını iyileştirmek için kendinizi yıpratmaya değer mi? Evlenseniz (ortada teklif yok kendince kötü şartları sana dayatıp seni yokluyor) bile uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. Yaşı gibi davranmıyor.

Mişmiş muşmuş

Beyhan beyi dinlemekten keyif alıyorum Tülay hanımı sizlerden öğrendim hemen takibe aldım, Bedensel işlerle uğraşırken podcast dinlemeye bayılıyorum çok iyi oldu.

O kadar karışık anlatmışsın ki daldan dala atlamışsın. "Malatya ya gittiğinde stresliydi bana da bir kasa kayısı getirmis" anlatım hep boyle
Bence işin zor

Diğer şeyleri geçtim (ki arkadaşlar çok doğru uyarılar yazmışlar) Çocuğunun annesinin bekareti hakkında konuşan kişi adam değildir. Yarın siz ayrılın size de benzerini söyler " Bana bakireyim dedi öyle değilmiş yüz kişiyle yatmış" der hiç tanımadığınız insanla konuşur özelinizi Öyle bir terbiyesiz çünkü kendini parlatmak için herkesi harcar. Başkasına merhametli olmayan, güzel ayrılamayan adam size de aynısını yapar, sanmayın ki bu davranışları o kadına özel. Hiç bir kadın çocuğunun babasından öyle kolayına boşanmaz, para pul çok inanmayın. Madem telini kadının verdi kibarca açın kadına sorun bence tabi anlatacaklarını dinlemeyi yüreğiniz kaldırıyorsa

Valla ne yalan söyleyeyim hepsini okumadım bi göz gezdirdim. Onun sizi takip ettiğini izlediğini söylemişsiniz. Siz de bundan hiç rahatsız olmamışsınız. Bu tuhaf insanları nereden buluyorsunuz merak ediyorum.

ya kızlar hepiniz cin gibi akıllı hatunlarsıniz ama sazan gibi atlıyorsunuz bazenyok ilkiymiş de, yok resim koymuş da yok karısı paragözmüş de yok kayısı vermiş de, napsınmış da buz gibi fake işte, gerçekte kimse konu sahibi kadar saf olamaz, yok artık diyorum yani

Aranızda fake diyenler olmuş yok kızlar gözünüzü açın vs. Fake isem niye platforma gelip konuma yazıyorsun hanfendi ?
Neyse dün hepsini okuttu bana tarafların ifadeleri vs.
Kadına göre bana bakmıyor, istediklerimi karşılamıyor orda burda pavyonda paraları yiyor. Şiddetli geçimsizlik. Kadınla uyumaması kızına düşkün olup kadını ihmal etmesi. Bir ev bir araba aylık 3000 tl nafaka. (Bu arada kız vardı ama şimdi piyasaya oğlan çıktı.) o ara kadın 2. Ye hamileymiş. (Boşanma aşamasında)
Erkeğin ifadesi ise bu suçlamaları kabul etmediği, banka dekontları mevcut olan kadının ailesine para gönderdiği, kadının evliyken kendisini aldattığını sürekli evde huzursuzluk çıkardığı, Boşanma aşamasında kadından soğuduğu için son 1 yıl ilişkiye girmemiş, çocuğun kendisinden olmadığı (karnındakinin) DNA testi istediği, Kadının ailesinin sürekli ev içlerine karışması.
Bu arada kadın Kayseriliymiş.
Baktım darp rapor yok. Herhangi bir şiddet yok.
DNA testi daha sonuçlanmamış Eylülde yeniden bu mal mülk şeyleri kesinleşecekmiş.

Ama net boşanmışlar.
Durum bu.

Sonra oğlanın annesi bu ifadeleri görünce oğluyla hiç görüşmemiş. 2 yıl kadına inanmış sanırım. Sonra kadın yine çocuklar için para isteyince işte çocukları bahane edip kadın artık gelini için illallah demiş.

Bu arada bu kızı için bu o zaman araları eşiyle iyiyken bireysel emeklilik yapmış 18 yaşında çeksin diye. Kadın onu araları kötü değilken habersiz bozdurmuş, almış kendi ailesine vermiş.
Doğduğundan itibaren yaptırmış. İlla ev araba üstüne yaptırmış evlenirken.
Boşanma döneminde bu kredi kartı ortakmış karısına da müstakil kullanıyormuş. Küsken son damlasına kadar çekmiş paraya çevirmiş.
Bu arada kadında çalışıyormuş mesleği de hemşireymiş.

Hani hemen imzalamıştı ve boşanmışlardı? Şiddet yok diyemeyiz iftira atılmış, çocuk benden değil demiş, parasını Çar Çur etmiş eviyle ilgilenmemiş, çocuğun rızkını paralamış. Belki kp den borç almıştı o yüzden adama para yatırıldı dekont istiyor.
bilemedim bu adam gittikçe daha güvensiz daha kötü birisine dönüşüyor henüz 5 aylık birliktelik için değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…