- 7 Ağustos 2020
- 170
- 216
-
- Konu Sahibi adenalef90
Bende tesadüfen YouTube'da karşılaştım. Çok güzel bir enerjisi var. Normalde Beyhan Budak'ı takip ederdim ama Tülay hanımın ele aldığı konular da çok farklı diğerlerinden. Hoşuma gitti benimdeahaha ben bizzat konu icindeyken kacirdim
siz önce e devletten okuyun sonra onun getirdiklerini ayrica okuyun bence
ahaha ben de etmiyorum zaten özellikle paylaşma diye yazdım ama ben yazana kadar paylasip kaldırmış
ben de soyledim ama hanımefendi gurur yapiyor sanirim bence görüşmelisiniz konu sahibi nasilsa sonu hayirli gibi degil en azindan kadın gozunden dinlersiniz olayları
Ben de Tülay hanimi burada kac kez birilerine önerdim hatırlamıyorum cok tatli bir kadın izlerken bile morali yükseliyor insanin
Geçenlerde evlilikle ilgili de videolar paylasmisti
Beyhan Budak ve Tülay Kök'ü 1-1.5 yildir takip ediyorum. Tülay hanımı takibe basladigimda kanali daha 1-2 aylikti. Konuşma şekli hem sohbet tarzinda hem terapi gibi. Hani kalkip sarilasin gelir ya öyle tatlı biriBende tesadüfen YouTube'da karşılaştım. Çok güzel bir enerjisi var. Normalde Beyhan Budak'ı takip ederdim ama Tülay hanımın ele aldığı konular da çok farklı diğerlerinden. Hoşuma gitti benimde
Kesinlikle öyle. Bende Beyhan Budak'ı uzun zamandır takip ediyorum, Tülay Kök'ü yeni keşfettim. Gerçekten faydalı videolar çekiyor. Beğeniyorum ikisini deBeyhan Budak ve Tülay Kök'ü 1-1.5 yildir takip ediyorum. Tülay hanımı takibe basladigimda kanali daha 1-2 aylikti. Konuşma şekli hem sohbet tarzinda hem terapi gibi. Hani kalkip sarilasin gelir ya öyle tatlı biriBeyhan bey biraz daha motivasyon konuşmacısı gibi, taktikler veriyor, kitap önerilerinde bulunuyor. Ikisi de takip edilesi değerli insanlar :)
Mişmiş muşmuşAllah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
Beyhan beyi dinlemekten keyif alıyorum Tülay hanımı sizlerden öğrendim hemen takibe aldım, Bedensel işlerle uğraşırken podcast dinlemeye bayılıyorum çok iyi oldu.Beyhan Budak ve Tülay Kök'ü 1-1.5 yildir takip ediyorum. Tülay hanımı takibe basladigimda kanali daha 1-2 aylikti. Konuşma şekli hem sohbet tarzinda hem terapi gibi. Hani kalkip sarilasin gelir ya öyle tatlı biriBeyhan bey biraz daha motivasyon konuşmacısı gibi, taktikler veriyor, kitap önerilerinde bulunuyor. Ikisi de takip edilesi değerli insanlar :)
O kadar karışık anlatmışsın ki daldan dala atlamışsın. "Malatya ya gittiğinde stresliydi bana da bir kasa kayısı getirmis" anlatım hep boyleMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Açıkçası akıl almaya geldim. Çünkü düşün düşün beynimi yiyeceğim.
Ben 29 yaşındayım işim gücüm yerinde şükür gurbet ellerde çalışıyorum ama seneye döneceğim.
5 aylık bir ilişkim var. Nasıl oldu nasıl sevgili olduk her şey çok hızlı oldu. Ama onu çok seviyorum. Sevmesem o kadar yemek yapmayı öğrenemezdim herhalde
Zor tahammül eden zor seven birisiyim.
Neyse günler geçti bir tartışma bir ayrılma bir barışma sürüp gidiyor.
Mart ayında tanıştık. Bana her şeyi anlattı 3 yıl önce boşandığını 1 kızının olduğunu vs. Vs. Eski eşide kendisinden 9 yaş büyükmüş.
Sürekli peşimdeydi. İzliyordu vs. Ben çok koşturdum peşimde.
Ama gerçek aşk sevgi onla oldu diyebilirim. (Bu arada bende 4 yıl önce yüzük attım düğüne çok az bir zaman kalmıştı)
Neyse bunla yakınlaşmalarımız filanda oldu. Oda benle yaşıt.
Ve ben tam ilişki yaşadım.
Pişman değilim ama ne bileyim evlilik hayali vs. kuruyorduk hep hala öyle ama bana eskisi gibi değil. Hep ilişkide ön planda o oldu. Aramam sormam sıkmam germem onu ben hiç. Ama patladım mı tam patlıyorum. Git gide daha çok bağlandık.
Eski eşiyle çekişmeli boşanmış ve kızı şuan 6 yaşında.
Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan. Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına. Sadece anne ve dedesi torunlarını özlüyor ve görmedikçe sevgilime baskı yapıyorlardı.
Buda bunalım yaşıyordu. Hatta bir ara zaman istedi verdim. Gecenin bir vakti kapıma dayanıp durdu. Kendi istedi ok dedim. Ama bırakmadı beni ağladı zırladı vs
İlkim oldu benim kimseye kendimi bu kadar bırakmadım. Oda bende iyice bağlandık.
Lakin annesi ve çevresi sürekli bunu yanlış karar vermesin yeni bir ilişkisi olmasın diye uyarıyormuş. Bana hiç yalan söylemedi biliyorum. Her şeyi anlattı.
Ama nereye kadar böyle gidecek. 3 gün önce ben artık böyle devam edemeyeceği olmayacağını söyledim. Bu ilişki whatsapta mı başladı da whatsapta bitiriyorsun dedi.
Ses çıkarmadım.
Gecenin bir vakti 10 cevapsız arama ve Mesajlar sabah gördüm.
Lütfen seni özledim bitmesin ben sensiz olamam vs. Vallahi bağrıma taş basıp kesin kararla bitirmiştim.
Aşırı kıskanç. Ama eski ilgisi yok. Alkolü de var. Aşırı değil ama var. Bilmiyorum ne olacak.
Hadi ciddi bir durum oldu ailenin tek kızıyım 2 erkek kardeşim var. Babam annem verecek mi ?
Ben takmıyorum gerçekten mezhep önemli değil Benin ailem aşırı derecede muhafazakar olmasa da muhafazakar sayılırlar. Onlar Alevi.Diyeceksiniz ki bunları sonradan mı öğrendin baştan bilmiyormuydun ? Biliyordum ama ben kolay kolay kimseye güvenemem.
Ona aşığım seviyorum o da beni kopamadığına göre.
Kızına bir sürü hediyeler yolladım. Malatya’ya gittiğinde götürdü. Çok sevmiş kızı. Annesine beni söyledi mi bilmiyorum. Çokta darlamak istemiyorum.
Durumlar bu. Aslında ilişkimizin 3. Ayında birlikte olduk bana kıyamıyor. Ama sanki ben ondan kopamayayım diye oldu bir anda oldu bende anlamadım..
Malatya’ya gittiğinde stresliydi bana bir kasa da kayısı getirmiş manyak
Sonra zoraki ailemle görüşüyorum. Zamanında boşandım diye bana aşırı yüklendiler yalnız bıraktılar. Ben hırsızlık mı yaptım. Namussuzluk mu diyordu. Ağlıyordu.
Yeni yeni barışmış ailesiyle zaten. Oyalıyor mu beni bilmiyorum ne yapıyor. Hiç kimseye güvenim kalmadı.
Bir de aşırı kıskanç çevremde erkek bırakmadı. İzliyor, takip ediyor. Her şeyimi biliyor. Ama evlilikle ilgili tek bir söz yok.
Başta vardı şimdi susuyor.
Durumlar bu. Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada eski eşi sürekli bir şeyler istemiş. Ev araba vs. Bunun ailesinin ekonomik durumu çok iyi kadın paragözmüş söylediği kadarı ile.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış. O oyuncakları istemiyorum. Sizin hiçbir şeyinizi istemiyorum. Gel kızım vedalaşma onlarla vs.
Demiş.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna
Züürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana anlattıkları buydu.
Şimdi can ablalarım sizden linç yemeden bana bir akıl verin istiyorum olur mu ?
Teşekkürler şimdiden
Diğer şeyleri geçtim (ki arkadaşlar çok doğru uyarılar yazmışlar) Çocuğunun annesinin bekareti hakkında konuşan kişi adam değildir. Yarın siz ayrılın size de benzerini söyler " Bana bakireyim dedi öyle değilmiş yüz kişiyle yatmış" der hiç tanımadığınız insanla konuşur özelinizi Öyle bir terbiyesiz çünkü kendini parlatmak için herkesi harcar. Başkasına merhametli olmayan, güzel ayrılamayan adam size de aynısını yapar, sanmayın ki bu davranışları o kadına özel. Hiç bir kadın çocuğunun babasından öyle kolayına boşanmaz, para pul çok inanmayın. Madem telini kadının verdi kibarca açın kadına sorun bence tabi anlatacaklarını dinlemeyi yüreğiniz kaldırıyorsaBu arada ailesi başta tasvip etmemiş bu evlenmiş. Sonra evlendin neden boşanıyorsunuz vs demişler. O arada bunu yalnız bırakmışlar. Hatta kadın buna demiş ki ben kimseyle yaşamadım bakireyim. Evlendikleri ilk gece ben bakire değilim demiş. Bana başta söyleseydi ben bunları takacak birisi değilim dedi. Bu kadın büyü filanda yaptırmış. Evde Muska bulmuşlar. Ne saçma şeyler diyor. O ara yalnız kalmak istemiş aramaları açmamış. Evde 20 gün yatmış. Hatta hastalanmış.
Hani hemen imzalamıştı ve boşanmışlardı? Şiddet yok diyemeyiz iftira atılmış, çocuk benden değil demiş, parasını Çar Çur etmiş eviyle ilgilenmemiş, çocuğun rızkını paralamış. Belki kp den borç almıştı o yüzden adama para yatırıldı dekont istiyor.Aranızda fake diyenler olmuş yok kızlar gözünüzü açın vs. Fake isem niye platforma gelip konuma yazıyorsun hanfendi ?
Neyse dün hepsini okuttu bana tarafların ifadeleri vs.
Kadına göre bana bakmıyor, istediklerimi karşılamıyor orda burda pavyonda paraları yiyor. Şiddetli geçimsizlik. Kadınla uyumaması kızına düşkün olup kadını ihmal etmesi. Bir ev bir araba aylık 3000 tl nafaka. (Bu arada kız vardı ama şimdi piyasaya oğlan çıktı.) o ara kadın 2. Ye hamileymiş. (Boşanma aşamasında)
Erkeğin ifadesi ise bu suçlamaları kabul etmediği, banka dekontları mevcut olan kadının ailesine para gönderdiği, kadının evliyken kendisini aldattığını sürekli evde huzursuzluk çıkardığı, Boşanma aşamasında kadından soğuduğu için son 1 yıl ilişkiye girmemiş, çocuğun kendisinden olmadığı (karnındakinin) DNA testi istediği, Kadının ailesinin sürekli ev içlerine karışması.
Bu arada kadın Kayseriliymiş.
Baktım darp rapor yok. Herhangi bir şiddet yok.
DNA testi daha sonuçlanmamış Eylülde yeniden bu mal mülk şeyleri kesinleşecekmiş.
Ama net boşanmışlar.
Durum bu.