Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

geçen sene üniversitedeki hocam yaptırmıştı kadının saçı bildiğin ölüydü nasıl diyeyim saçları çok az ve yağlı gözüküyordu.
ilk yaptırıp derse geldiğinde suratı düşüktü aa yaptrdınız mı hocam dediğimizde bin pişmamış gibi yaptrdığını söyledi. çok moreli bozuktu pişmanndı anlaşılan.
bikaç hafta sonra bi baktım saçlarını kısacık kestirmiş yandı heralde.
o yüzden hiç tavsiye etmiyorum. brezilya fönü yaptıracağına hergün saçını düzleştir daha iyi.
ne o öyle kimyasal ilaçlarla saçı kalıcı düzleştirmenin saça zarar vermenin ne gereği var.
hem saçına bakımlar yapıyorsun biyandan da saçına zarar veriyosun .
hiç akıl karı değil valla :1:
bana katılan arkadaşım da var bak bu uyarılarımızı dikkate al alessambrosio arkadaşım :40:

seninle kesinlikle aynı kanıdayım arkadaşım..
alessambrosio seni seviyoruz...şuan saçlarını eski sağlığına ve boyuna
getirmeye odaklan.
böyle işlemlerle başa dönme tatlım....

gayet iyi uzamış arkadaşım...başlarda saç derisi anlıcak kürü, sindirecek ha bi de keyfi gelecek...
ona rağmen uzamış...
4. kürden sonra hızlanır devam canım....

Insallah canim uzayacak yaza kadar omuzlarima gelsin o bile yeter simdilik:) hayalimdeki saclarimi yakalayabilmem icin yani belime kadar gelmesi icin daha coooook bakim yapmam gerekiyor ama olsun azmin elinden birsey kurtulmaz:)

Insallah canim uzayacak yaza kadar omuzlarima gelsin o bile yeter simdilik:) hayalimdeki saclarimi yakalayabilmem icin yani belime kadar gelmesi icin daha coooook bakim yapmam gerekiyor ama olsun azmin elinden birsey kurtulmaz:)

uzayacak canımm...
hepimiz kanıtlıcaz bunu...
pazartesi foto günüm ya
o günü iple çekiyorum....

uzayacak canımm...
hepimiz kanıtlıcaz bunu...
pazartesi foto günüm ya
o günü iple çekiyorum....

Merakla bekliyorum yeni fotonu. Bu topigi cok faydali buluyorum. Fotograflarla goruntulu anlatim hem daha etkili oluyor hem de daha cok motive ediyor. Iyi ki boyle bir topic actin canim. Yapilsin bakimlar gelsin upuzun saclarrrrr:)))

Merakla bekliyorum yeni fotonu. Bu topigi cok faydali buluyorum. Fotograflarla goruntulu anlatim hem daha etkili oluyor hem de daha cok motive ediyor. Iyi ki boyle bir topic actin canim. Yapilsin bakimlar gelsin upuzun saclarrrrr:)))

teşekkür ederim canım...
doğru bi iş yaptığımı duydukça ayrıca mutlu oluyorum....

teşekkür ederim canım...
doğru bi iş yaptığımı duydukça ayrıca mutlu oluyorum....

banu sen bizim yol göstericimizsin :) bende sabırsızlıkla yeni fotonu bekliyorum :)
bakımlara başladıktan sonra çektirdim ben ilk fotoyu. biraz ilerliyim gelişmeleri bende paylaşacağım sizinle. şuan hiçbirşey anlayamıyorum sadece saçlarım daha sağlıklı gibime geliyor okadar :):)

Akıllanmadım diyosun yani arkadaşım....saçlarını bi rahat bırak canım benim...

brezilya fönü mü yaptırıcaksın doğru mu anladım ?

Valla arkadaslarim bilmiyorumki kimi ii diyo kimisi pisman oluyo ama kilicbagligi arkadasim gayet memnun topigni okuyunca gayet inandirici gelio insana.. cogu yapanda iyi diyo bilemedim.. :)
ama yaptirsaydim simdiyeli yaptirirdim bu saatten sonra sanmiyorum ama neden olmasin?.. yaparken kullandign isiya dikkat ediceksin sadece yoksa yanmasi tabiki kacinilmaz.. :27:

valla arkadaslarim bilmiyorumki kimi ii diyo kimisi pisman oluyo ama kilicbagligi arkadasim gayet memnun topigni okuyunca gayet inandirici gelio insana.. Cogu yapanda iyi diyo bilemedim.. :)
ama yaptirsaydim simdiyeli yaptirirdim bu saatten sonra sanmiyorum ama neden olmasin?.. Yaparken kullandign isiya dikkat ediceksin sadece yoksa yanmasi tabiki kacinilmaz.. :27:

sen bilirsin canım...tekrar üzülmeni istemem

Valla arkadaslarim bilmiyorumki kimi ii diyo kimisi pisman oluyo ama kilicbagligi arkadasim gayet memnun topigni okuyunca gayet inandirici gelio insana.. cogu yapanda iyi diyo bilemedim.. :)
ama yaptirsaydim simdiyeli yaptirirdim bu saatten sonra sanmiyorum ama neden olmasin?.. yaparken kullandign isiya dikkat ediceksin sadece yoksa yanmasi tabiki kacinilmaz.. :27:

sen bilirsin canım senin tercihin tabiki ama. biz yinede uyarımızı yaptık umarım dikkate alır pişman olmassın ..

Merhabalar
Kendi başına evde birezilya fönü yapan var mı
Ben istiyorum ama daha o cesareti toplayamadım
Bi yandanda bırakalım kendi halinde kalsın die düşünüyorum

banu sen bizim yol göstericimizsin :) bende sabırsızlıkla yeni fotonu bekliyorum :)
bakımlara başladıktan sonra çektirdim ben ilk fotoyu. biraz ilerliyim gelişmeleri bende paylaşacağım sizinle. şuan hiçbirşey anlayamıyorum sadece saçlarım daha sağlıklı gibime geliyor okadar :):)

canım arkadaşım esf. yol göstermek değil...samimi paylaşımlar...
tüm arkadaşlarımız aynı duyarlılıkla yaklaşıyor ve dolayısıyla verimli bilgi ve
sonuçlara ulaşıyoruz...

bende sabırsızlıkla fotolarınızı ve gün be ün uzayan saçlarınızı görmeyi bekliyorum.
motivasyon için bu çok önemli...
birbirimize destek olucaz...

kadınlar kulubünün bu güzel forumunda birlik beraberliğimiz pekişecek..
teşekkürler...

bakımlara başladıktan sonra çektirdim ben ilk fotoyu. Biraz ilerliyim gelişmeleri bende paylaşacağım sizinle. şuan hiçbirşey anlayamıyorum sadece saçlarım daha sağlıklı gibime geliyor okadar :):)

canım cevap yazdım ama çıkmadı....neyse..

Teşekkürler canım arkadaşım...beraber uzatıcaz saçlarımızı...

canım özelden mesaj atamıyormuşum msj sayımdan dolayı :( takipteyim :):):):)

anladım arkadaşım..
bu akşam yine bakım akşamı benim için....turplu su da yine sıra...
cumartesi sinameke...valla misafir gelecekse aralardaki günlere denk getirsinler...
bakım günlerinden taviz veremem...:))))

Merhabalar
Kendi başına evde birezilya fönü yapan var mı
Ben istiyorum ama daha o cesareti toplayamadım
Bi yandanda bırakalım kendi halinde kalsın die düşünüyorum
Kilicbaligi arkadasimin bi topici var canim bi gozat istersen 'evde brezilya fonu yapmanin incelikleri' :)

anladım arkadaşım..
bu akşam yine bakım akşamı benim için....turplu su da yine sıra...
cumartesi sinameke...valla misafir gelecekse aralardaki günlere denk getirsinler...
bakım günlerinden taviz veremem...:))))

valla cnm o bu degilde sacida cok yormamak gerekio die dusunuorum bakimlar cok.degilmi?:26::31:

Kilicbaligi arkadasimin bi topici var canim bi gozat istersen 'evde brezilya fonu yapmanin incelikleri' :)

valla cnm o bu degilde sacida cok yormamak gerekio die dusunuorum bakimlar cok.degilmi?:26::31:

bende şimdi onu sorcaktım. ben cuma günleri sinameki salı da aktardan aldığım yağ karışımını yapıyorum. şampuanıma da henüz bişey koymadım başka kür de yapmıyorum acaba yapsam mı ki diye düşünüyordum ??

kilicbaligi arkadasimin bi topici var canim bi gozat istersen 'evde brezilya fonu yapmanin incelikleri' :)

kesinlikle canım çok haklısın...
Kimyasal bişi yapmıyorum sonuçta...ha ot sürmüşsün ha meyve ha sebze...
Hepsi doğal ve zaten vücudumuzda eksik olan şeyler...
Eksik olduğu için saçımız uzamıyor zaten...

Ne yeterince demir alıyoruz, ne çinko, be folikasit...
Sigara kahve yok fastfood derken zaten vücudumuza haksızlık yapıyoruz...

Son bir aydır kimyasal ne varsa çıkardım hayatımdan. Bakım anlamında
yüzümde elimde saçımda hep doğaya döndüm...bunun da ödülünü alıyorum...ilk fotomda ki yoluk hali gitti ya
demekki vücudun istediğini vermek lazım mış:))

kesinlikle canım çok haklısın...
Kimyasal bişi yapmıyorum sonuçta...ha ot sürmüşsün ha meyve ha sebze...
Hepsi doğal ve zaten vücudumuzda eksik olan şeyler...
Eksik olduğu için saçımız uzamıyor zaten...

Ne yeterince demir alıyoruz, ne çinko, be folikasit...
Sigara kahve yok fastfood derken zaten vücudumuza haksızlık yapıyoruz...

Son bir aydır kimyasal ne varsa çıkardım hayatımdan. Bakım anlamında
yüzümde elimde saçımda hep doğaya döndüm...bunun da ödülünü alıyorum...ilk fotomda ki yoluk hali gitti ya
demekki vücudun istediğini vermek lazım mış:))

ozaman bende haftanın bir günü daha kür mü yapsam acaba? :)):) maaşı aldığımda hemen bir aktara gideceğim :):) bakalım daha neler yapabiliriz?

ozaman bende haftanın bir günü daha kür mü yapsam acaba? :)):) maaşı aldığımda hemen bir aktara gideceğim :):) bakalım daha neler yapabiliriz?

ben düzeni kaçırmadan yapıyorum...
harfiyen uyarak devam ediyorum kürlerime....

bu akşam bakım yapmak istiyorum ama daha geçen hafta yaptım annem cırlıycak her hafta bakım mı yapılır diye ama bu tarihleri kaçıramaaaaaam :32:

Back