Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

herkese merhaba :) ben de sinameki kürünü 4 haftadır uyguluyorum, ne kadar uzadığını anlayabilmek için 1buçuk hafta önce fln ıslakken arkadan foto çekmiştim ben de yarın veya cuma şu anki halini de çeker eklerim. ama bu hafta normalde pazartesi uygulamam gerekiyodu, hala yapamadım yani 1 hafta ara vermişim gibi oldu umarım etkisi azalmaz ilk fırsatta yine yapıcam 5. seansımı da hatta sonra bemiksim biticek yeniden alıcam.

bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum :1:

aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diye :1: ama yakın zamanda ben de paylaşırım fotolarımı

bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki

bende bir çok bakımı uygulamış biri olarak,sorunun şampuanımda olduğuna karar verdm.hemen hepsin denedim.çok abartılı fiyatlar ödedm,her şampuanı denedm.yokk! en son watsons tan argan yağlı şampuanı yoğunnn tavsiyeler üzerine aldım.iyikide almışım.inanılmaz güzel bi şampuan.denemenizi tavsiye ederim bende.%93 bitkisel.çok hoş ta bi kokusu var. ben her salı sinamekili kürü uygluyorum.şuan için mucizevi bir fayda göremedim.ama devam edicem..uçları da çok kuru.ona bir çare bulamadım.sadece serum denedm.yoğun çalışma tempomdan zaman ayıramıyorum bakıma.ahh evde olsam süreklii bakım yaparım.e bide,düzleştricimi atarım:) tüm saç sorunlarımın sebebi o...

sevindirdin benı cnm ama bana hiç cok uzun gibi gelmiyo yaaa belime değsin istiyorummm aylardırr saçım fön yüzü görmedi adam akıllı insan kendisini zor tutuyo bazenn :30:

ah sen bide bana sor kisa kisa saclarimi kaynakti fldi fistandi cit cit fln iyi idare ediodum hergün degisik model yapiodum bugün kivirciksam yarin düz öbürgün tost en öbürgün perma gibi bonus kivircigi yapiodum,baliyosam ertesi gün topuz yapiodum ne bilim ya ben aliskindim föne, düzlestiriciye, masaya, tost a her aletimide kullanir atar yenisini alirdim simdi kuzu gibi kenarda yatiolar icim gidiyo :43:
kuzenim dügüne gidiodu gecen sirma gibi saclarini bana masa yaptirdi iciim gitti :5:
simdilerde bnde kisa saci topuzla kapamaya calisiorum napiym tombalak suratima anca topuz gidiyo kisa sacda masa fln sürmeden adam olmuyo .. of dertlendim yine :50:

saçlarını alessambrosio görmesin yine isyan edicek ahh birtek benim kısa saçlı diye canım benim yaaa :40: :27:
İnşallah istediğimiz boya ulaşır hepimizin saçları :)

Eveet canim keratin bakiminin ayrintilari sevgili arkadasim 'Kilicbaligi'nin topici olan 'Evde brezilya Fönü/keratin bakiminin ayrintilari' topiginde..
Bi bakin istersen bnde yapmayi düsündüm ama biraz uzattiktan sonra mutlaka yapicam :16:

Teşekkür ederim o topiğede uğrayacağım. saçlarımı kendi haline kurutmaya bıraktığımda yada saç kurutmayla kurutup bıraktığımda okadar kötü oluyor ki saçlarım mutlaka düzleştirmem yada dalga yapmam gerekiyor.
umarım keratinden de fayda sağlarım.

herkese merhaba :) ben de sinameki kürünü 4 haftadır uyguluyorum, ne kadar uzadığını anlayabilmek için 1buçuk hafta önce fln ıslakken arkadan foto çekmiştim ben de yarın veya cuma şu anki halini de çeker eklerim. ama bu hafta normalde pazartesi uygulamam gerekiyodu, hala yapamadım yani 1 hafta ara vermişim gibi oldu umarım etkisi azalmaz ilk fırsatta yine yapıcam 5. seansımı da hatta sonra bemiksim biticek yeniden alıcam.

bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum :1:

aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diye :1: ama yakın zamanda ben de paylaşırım fotolarımı

bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki

evet canım saç rengini açıyor.benm saçımda bir yıldır boyamadm.10cm falan doğal rengi yani.bakıma başladığımdan beri bayağı açıldı rengi.boyattınmı diye soranlar dahi var.kokusu konusunda benm eşim de çok dertli.yakında salonda yatacak,o derece:)

ah sen bide bana sor kisa kisa saclarimi kaynakti fldi fistandi cit cit fln iyi idare ediodum hergün degisik model yapiodum bugün kivirciksam yarin düz öbürgün tost en öbürgün perma gibi bonus kivircigi yapiodum,baliyosam ertesi gün topuz yapiodum ne bilim ya ben aliskindim föne, düzlestiriciye, masaya, tost a her aletimide kullanir atar yenisini alirdim simdi kuzu gibi kenarda yatiolar icim gidiyo :43:
kuzenim dügüne gidiodu gecen sirma gibi saclarini bana masa yaptirdi iciim gitti :5:
simdilerde bnde kisa saci topuzla kapamaya calisiorum napiym tombalak suratima anca topuz gidiyo kisa sacda masa fln sürmeden adam olmuyo .. of dertlendim yine :50:
canım ya üzülmee bende aynen dediğin gibiydimm her gün farklı model yapıyodumm herkes şaşırıyodu nasıl yapıyosun bu modelleri kendine diyee..şimdi gene takıyorum tokayı arkadan çıkıyorumm gerçi saçlarım belime gelsede her gün fön yapmayı düşünmüyorumm tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü..malum saçlarımız kırık olunca uçlardan kopmaya başlıyo dipten uzaması bi fayda sağlamıyoo o yüzden cok uzatsamda gene ara sıra yaparımm :31: bende çıt çıt kullandım bi dönemm ama cok rahatsız etti benı yaa sevgilimle buluştuk takmıştım sinemaya gitmiştikk elini omzuma atıyodu çıt çıtlar aşağı doğru kayıyoduu düzeltmek zorunda kaldım kaç keree insanın kendi saçı gibisi yokk :50:

bende öyleyim ahhh:(( sürekli topluyorum.üstelik çalışıyorum.nasıl bir işkence bu,çeken bilir. bende saçımı doğal haline bırakmazdım hiç.muhakkak fönlü,yada maşalı..ama şuan sadece topuz yada örgü:) olsun,bizimde sağlıklı saçlarımız olucak inş:)

canım ya üzülmee bende aynen dediğin gibiydimm her gün farklı model yapıyodumm herkes şaşırıyodu nasıl yapıyosun bu modelleri kendine diyee..şimdi gene takıyorum tokayı arkadan çıkıyorumm gerçi saçlarım belime gelsede her gün fön yapmayı düşünmüyorumm tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü..malum saçlarımız kırık olunca uçlardan kopmaya başlıyo dipten uzaması bi fayda sağlamıyoo o yüzden cok uzatsamda gene ara sıra yaparımm :31: bende çıt çıt kullandım bi dönemm ama cok rahatsız etti benı yaa sevgilimle buluştuk takmıştım sinemaya gitmiştikk elini omzuma atıyodu çıt çıtlar aşağı doğru kayıyoduu düzeltmek zorunda kaldım kaç keree insanın kendi saçı gibisi yokk :50:

Aynen canim yoksa ben kaynakla dolanirdim hala ama canima tak etti :50:
ama bu brezilya fönü yani keratin tedavisi iyice kafama yatti sanirsam yapicam
:32:

Aynen canim yoksa ben kaynakla dolanirdim hala ama canima tak etti :50:
ama bu brezilya fönü yani keratin tedavisi iyice kafama yatti sanirsam yapicam
:32:
hımmm onu okumuştum bi kaç yerde ama saçlarıma bişey olacak diye okadar korkuyorum kii yıkarken bile soğuğa yakın suyla yıkıyorumm :1:

3 haftalik bakimdan sonra buda benim uzayan diplerim arkadaslar:)) Bakimlara baslamadan 1 gun once boyamistim.

Eklentiler

• $057zz.JPG
    $057zz.JPG
    185,8 KB · Görüntüleme: 59
Banu_ burda ilk fotoda ki saç rengin ile son fotoda ki saç rengi arasında çok fark var. Kürden dolayı mı tonu değişti yoksa başka boyadan mı kaynaklanıyor? Son resimdeki cok hoş..

günaydın arkadaşım...teşekkür ederim.. kürfden dolayı açıldı ve çok sevdiğim bi renge geldi...
evet ilk fotoda ki dorelikten eser kalmadı...

mrb ben geldimmm :16: geçen saçlarımın fotolarını koymuştumm onlara bakınca ne kadar uzağını farkettim ama sanki hiç belime gelmeyeceklermiş gibi geliyoo :31:

günaydın arkadaşım...uzar uzar...
senin saçların maşallah zaten güzel...
diyelim uzamadı bu güzellik bile yeter...yerinde olmak isteyen
hanımları düşün mutlu ol:)))

Eveet canim keratin bakiminin ayrintilari sevgili arkadasim 'Kilicbaligi'nin topici olan 'Evde brezilya Fönü/keratin bakiminin ayrintilari' topiginde..
Bi bakin istersen bnde yapmayi düsündüm ama biraz uzattiktan sonra mutlaka yapicam :16:

Akıllanmadım diyosun yani arkadaşım....saçlarını bi rahat bırak canım benim...

aramıza hoşgeldin canım,günaydın..
paylaşımların bizi mutlu edecek...
deneyim her zaman önemli...biz gözlemleyerek yol alıyoruz...desteğin ve katılımın
için teşekkürler...
gönlünce uzun saçların olsun canım

3 haftalik bakimdan sonra buda benim uzayan diplerim arkadaslar:)) Bakimlara baslamadan 1 gun once boyamistim.

gayet iyi uzamış arkadaşım...başlarda saç derisi anlıcak kürü, sindirecek ha bi de keyfi gelecek...
ona rağmen uzamış...
4. kürden sonra hızlanır devam canım....

galiba canım...ben de öyle anladım ve kızdım arkadaşımıza...
cıssss:))))

geçen sene üniversitedeki hocam yaptırmıştı kadının saçı bildiğin ölüydü nasıl diyeyim saçları çok az ve yağlı gözüküyordu.
ilk yaptırıp derse geldiğinde suratı düşüktü aa yaptrdınız mı hocam dediğimizde bin pişmamış gibi yaptrdığını söyledi. çok moreli bozuktu pişmanndı anlaşılan.
bikaç hafta sonra bi baktım saçlarını kısacık kestirmiş yandı heralde.
o yüzden hiç tavsiye etmiyorum. brezilya fönü yaptıracağına hergün saçını düzleştir daha iyi.
ne o öyle kimyasal ilaçlarla saçı kalıcı düzleştirmenin saça zarar vermenin ne gereği var.
hem saçına bakımlar yapıyorsun biyandan da saçına zarar veriyosun .
hiç akıl karı değil valla :1:
bana katılan arkadaşım da var bak bu uyarılarımızı dikkate al alessambrosio arkadaşım :40:

Back