herkese merhaba :) ben de sinameki kürünü 4 haftadır uyguluyorum, ne kadar uzadığını anlayabilmek için 1buçuk hafta önce fln ıslakken arkadan foto çekmiştim ben de yarın veya cuma şu anki halini de çeker eklerim. ama bu hafta normalde pazartesi uygulamam gerekiyodu, hala yapamadım yani 1 hafta ara vermişim gibi oldu umarım etkisi azalmaz ilk fırsatta yine yapıcam 5. seansımı da hatta sonra bemiksim biticek yeniden alıcam.
bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diye
ama yakın zamanda ben de paylaşırım fotolarımı
bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki
bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diye
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki