- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
- Konu Sahibi gecevekedicik
Şimdi ben şu 1 haftayı kısaca anlatayım çok ama çok bakım yaptım mesela sirke ile beklettim elma sirkesi bazı günler aleo vera sürdüm uçlarına dalin bebek yağı ile karıştırıp. Bazı günler hint yağ ve çan terebentin sürdüm. Bugunde evigen hint yağ ve bemiks bombasını karıştırdım uyguladım saçımda bemiks kokusu kalmadı cok şükür.. nefrt ediyorm bemiksden ama abartacak gibi değil biraz fazla kalınca basımı agrıyıor hissine kapılıyorum. Şimdi benim boyadığım şu iğrenç turuncu saçları adam gibi 4 parmak uzatmaya çalışıyorum eğer boyamasaydım 3-4 hafta önce 4 parmak olurduuu ama aptal ben duramadım boyadım kahve tonuna ama aktı boya.. şimdi kuaförede bu turuncu 5 renkli saçla rezil olmamak için 4 parmak uzatmam gerektiğini düşünüyorum. Şimdi eğer bi bucuk iki haftada ben böyle coşturduysam 28 hazirana kadar hoplatırım diye düşünüyordum.. şimdi bu arada asıl bomba başka dediğim gibi saçımı 4 parmak uzattım alkış bana hedefime ulaştım ama şimdi ise saçımı turuncu yaptığım için saç diplerim görünmüyordu bi bucuk iki haftada bi serçe parmak kalınlıgında uzayacak şekilde uzattım kaldı mı bana 3 parmaak.. inşllh yapacağım allahın izniyle güzel doğal sarı olmayan bi model buldm saçını az yıpratacak zaten sarıda yaptırmayaxağım çünkü artık herkesle aynı model bıktım ya herkes ombreli.. aynı renkte neyse..ben güzel bişe yaptıracağım inşlaha belji atarım size..haydi öptüm şimdilik bol bol e vitamini sürğn kafanıza öptüğn