ya bu foto işi benide sardı.kürü haftalardr uyguluyorum.ama foto çekmek hiç aklıma gelmemişti.hemen deniycem.paylaşıcam sizlerle de
harika olur arkadaşımm...
Mutlu oluruz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu foto işi benide sardı.kürü haftalardr uyguluyorum.ama foto çekmek hiç aklıma gelmemişti.hemen deniycem.paylaşıcam sizlerle de
bu arada az önce konusu geçen saç renginin açılması benimde başıma geldi..
fotolara bakarsanız arkadaşlar sarı renk daha da açıldı ve en sevdiğim tona geldi...
ben memnunum bu durumdan yani...
beyazlara dikkat etmedim ama zaten doğumdan sonra çoğalmıştı hiç de umrumda değil..
nazar boncuğum olsun onlarda:))))
Eki Görüntüle 394518
bu da benim saçlarım... Az önce duştan çıktım hala sinameki kokuyor sizdede öyle oluyor mu :)
canımmm gayet güzel maşallah...küre başlamadan önce boyu nasıldı?
Eki Görüntüle 394518
bu da benim saçlarım... az önce duştan çıktım hala sinameki kokuyor sizdede öyle oluyor mu :)
Eki Görüntüle 394518
bu da benim saçlarım... az önce duştan çıktım hala sinameki kokuyor sizdede öyle oluyor mu :)
Eki Görüntüle 394518
Eki Görüntüle 394518
hadi hayırlısı arkadaşım...
benm saçımdan galiba hiç çıkmıyor kokusu.yıkadığım havluda dahi alıyorum kokuyu. buarada saçların çk güzel görünüyor maşallah.ah o boya getireblsem ben,hiç uğraşmam bakımla:)
Eki Görüntüle 394518
Keratini nasıl uygulayacağız saçımıza:)
Masallah nazar değmesin canım sacların cok guzel :) haklısın inanıp sabretmek gerek :) bı gün insallah bu azimle bu topicteki herkesin sacları istediği boyda olacak :)
saçlarını alessambrosio görmesin yine isyan edicek ahh birtek benim kısa saçlı diye canım benim yaaa
Bence ayagini kaldir, cünki tam üstüne b astin
bnmi sadce kisa sacliyim arkadas yada beni kiskandirmak icinmi uzuun uzuun rapunzelimsi fotolar koyuyosunuz
Saka bi tarafa arkadasimin saclari cok gzl küre gerek bile yok , bnde kürlere devam uzayicak insallah cok takilmiyorum öglenden beri
2 nisan-16 nisan arası fotolar toplu halde...
değişiklik varmı?yoksa vazgeçmeli miyim?Eki Görüntüle 391573 Eki Görüntüle 391574 Eki Görüntüle 391575 Eki Görüntüle 391576
mrb ben geldimmm geçen saçlarımın fotolarını koymuştumm onlara bakınca ne kadar uzağını farkettim ama sanki hiç belime gelmeyeceklermiş gibi geliyoo
sevindirdin benı cnm ama bana hiç cok uzun gibi gelmiyo yaaa belime değsin istiyorummm aylardırr saçım fön yüzü görmedi adam akıllı insan kendisini zor tutuyo bazennKizce sen bnce hic konusma masallah rapunzel gibi saclarin var dha ne istion :119:
:76::76: :76::76: