- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
- Konu Sahibi gecevekedicik
canım uçlarından kesmeye başla hani çok değil azıcık. Kozmik bakımı araştır koç günlerine saçını kes 3 ay üst üste yapacaksn bu işlemi bugun mesela ay koç burcunda(neden koç burcunda saç kesmek gerekiyor dersen koç burcu kıvırcıklığı arttırıyor. Başak burcu hızlı uzatıyor. Aslan burcu ise gürleştiriyor). Uçlarından bir serçe tırnağı uzunluğunda alsan yeterli. Bunun dışındaaa daha bi kaç gün önce keşfettiğim bir şeyi daha sana önereyim.Benim saçlarım da kıvırcıktı. Ben botoks falan yaptırmadım ama sürekli düzleştirmekten saçın yapısını bozdum. Şimdi ne kıvırcık ne düz saçma sapan bişey oldu. Artık ne kurutuyorum ne havluyla ellerimin arasında çitiliyorum. Direkt havluya sarıyorum. Havluyu çıkarınca biraz kıvır kıvır oluyor ama zamanla açılıyor kıvırları. Offf eski saçlarım ne güzeldi
Chia tohumlu bir maske. Chia tohumunu bir bardak suya 2 kaşık olmak üzeri koy tatlım 1 saat beklesin sonra jelleşiyor. Chia tohumu yerne keten tohumuda oluyormuş. Herneyse sonra blendırla geçiiir iyice. Tohum tahaneleri gidene kadar sonra kullanmadığın bir çorapla süzeceksin saçına sür ben bir gece beklettim yabancılar 1 saat bekletiyormuş hatta linkinide atayım sana. Ben bu tarife aleo verada ekleyeceğim.
Al bakalım. Hem maskeyle hem de kozmik bakımla bu işi halledeceksin. Araştır xxx