Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper sonuç almışsın arkadaşım...
Darısı topicimin güzel hanımlarının başına inş...
canım beni yanlıs anlama ama 2 günde 3 mm saç uzaması imkansızın da ötesidirr..Arkadaslarımızı yanlış yönlendirmeyelim en normal saç uzaması ayda 1 bucuk 2 cm dirBEN DEMİNDE BERİ EN BAŞTAN OKUYORUM YAZDIKLARINIZI ÖZELLİKLEDE RESİMLİ OLDUĞU İÇİN DİKKATİMİ ÇEKTİ...SAÇINDA BARİZ UZAMA BELLİ OLUYOR ÇOK BEĞENDİM SAAÇINI ÖZELLİKLE SAÇ RENGİNDEKİ DEĞİŞİMİ...AYNEN DEVAM...
canım beni yanlıs anlama ama 2 günde 3 mm saç uzaması imkansızın da ötesidirr..Arkadaslarımızı yanlış yönlendirmeyelim en normal saç uzaması ayda 1 bucuk 2 cm direğer iddialıysan bugün diplerini resim çek koy iki gün sonra koy görelim bizde 3 mm uzamayı
![]()
aaa pardon o zaman ya özür dilerimmm ben onu 3 cm diye anladım nedenseeSEMİRAMİSCİĞİM YANLIŞ ANLADIN GALİBA BANU ARKADAŞIMIZ ZATEN 3MM DİYOR 3CM DEĞİL...
aaa pardon o zaman ya özür dilerimmm ben onu 3 cm diye anladım nedensee![]()
cnm bide işin ilginç tarafı 2cm anlayıp 2mm yazmam ..akşam akşam güldürdün beni ya allahda seni güldürsün mesela saçlarını kalçana kadar uzatarak mesela...nasıl...
mm ile cm yi bi an aynı diye düşündümm valla tekrar özür diliyorum banu arkadasımdann iki günde 3 cm anlayıncaa şaşırdım yani doğru olamaz dedim doğal olarak ama 3 mm olabilir tabikiiyazman pardon...problem değil cnm olur öle şeyler...
mm ile cm yi bi an aynı diye düşündümm valla tekrar özür diliyorum banu arkadasımdann iki günde 3 cm anlayıncaa şaşırdım yani doğru olamaz dedim doğal olarak ama 3 mm olabilir tabikii![]()
inşallah saçlarımız sırma olsun artık yaaarkadaşlarım öncelikle yanlış anlaşılmaya mahal verdim
çok afedersiniz...
alıntılı mesajlarda sorun var. admin el atar düzelir...
bu arada 11 de saçımı yıkıcam mis olucak yine sırma saçlarım:)))
tşk ederim ek yok canım ama ek derken çıt çıtı falan kastettin değil mi :44:[/QUOTE]EWWET CNM OLUR ÖLE ŞEYLER SIKMA CANINI...BU ARADA SAÇLARINA BAYILDIM DOĞRUSU BİŞİ SORUCAM KAÇIRDIMMI ACABA BİLEMEDİM ŞU FOTODAKİ UZUN VE DALGALI SAÇLAR SENİNNMİ YOKSA EKMİ VAR...
inşallah saçlarımız sırma olsun artık yaabu arada saçlarını kaç günde bi yıkıyosun cnm
![]()
tşk ederim ek yok canım ama ek derken çıt çıtı falan kastettin değil mi :44:
evet saç kendi yağıyla besleniyomuş aslında ama dediğin gibi bakımlar falan oluyo..bazıları saçı nekadar cok yıkarsan okadar uzarda diyo ama hangisi doğru tam olarak anlayamadımm :26:inş. arkadaşım...olucak Allah'ın izni ve yardımı ile...
bakımlardan dolayı 2 günde bir yıkıyorum...eğer perşembe bakımını yapmazsam
cumartesi sinameke küründen sonra yıkıyorum. ama genelde 2 günde bir.
aslında 3-4 gün yıkamasam diyorum ama malum bakımlar olunca mecbur kalıyorum....
hahahhhsemiramiscim son derece haklısın...sık yıkadıkça sık yağlanıyor...zaten
turu bitirmeme az kaldı. küre ara verince kendi haline bırakıcam...kirlenince yıkıcam...
hatta mümkünse pasaklı olucam![]()