Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

özür dilerim yanlış anlama olduuu banucummm :17:

Son düzenleme:
süper sonuç almışsın arkadaşım...
Darısı topicimin güzel hanımlarının başına inş...

inş cnm ama benim hedefim haziranın sonuna kadar belime gelmesi... Istikrarlı bi şekilde özel günleride takip ederek sağlıklı bi şekilde uzatmak istiyorum...

BEN DEMİNDE BERİ EN BAŞTAN OKUYORUM YAZDIKLARINIZI ÖZELLİKLEDE RESİMLİ OLDUĞU İÇİN DİKKATİMİ ÇEKTİ...SAÇINDA BARİZ UZAMA BELLİ OLUYOR ÇOK BEĞENDİM SAAÇINI ÖZELLİKLE SAÇ RENGİNDEKİ DEĞİŞİMİ...AYNEN DEVAM...
canım beni yanlıs anlama ama 2 günde 3 mm saç uzaması imkansızın da ötesidirr..Arkadaslarımızı yanlış yönlendirmeyelim en normal saç uzaması ayda 1 bucuk 2 cm dir :31: eğer iddialıysan bugün diplerini resim çek koy iki gün sonra koy görelim bizde 3 mm uzamayı :40:[/QUOTE]

SEMİRAMİSCİĞİM YANLIŞ ANLADIN GALİBA BANU ARKADAŞIMIZ ZATEN 3MM DİYOR 3CM DEĞİL...

canım beni yanlıs anlama ama 2 günde 3 mm saç uzaması imkansızın da ötesidirr..Arkadaslarımızı yanlış yönlendirmeyelim en normal saç uzaması ayda 1 bucuk 2 cm dir :31: eğer iddialıysan bugün diplerini resim çek koy iki gün sonra koy görelim bizde 3 mm uzamayı :40:

SEMİRAMİSCİĞİM YANLIŞ ANLADIN GALİBA BANU ARKADAŞIMIZ ZATEN 3MM DİYOR 3CM DEĞİL...[/QUOTE]
aaa pardon o zaman ya özür dilerimmm ben onu 3 cm diye anladım nedensee :1:

SEMİRAMİSCİĞİM YANLIŞ ANLADIN GALİBA BANU ARKADAŞIMIZ ZATEN 3MM DİYOR 3CM DEĞİL...
aaa pardon o zaman ya özür dilerimmm ben onu 3 cm diye anladım nedensee :1:[/QUOTE]

CNM BİDE İŞİN İLGİNÇ TARAFI 2CM ANLAYIP 2MM YAZMAM ..AKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ YA ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN MESELA SAÇLARINI KALÇANA KADAR UZATARAK MESELA...NASIL...

aaa pardon o zaman ya özür dilerimmm ben onu 3 cm diye anladım nedensee :1:

cnm bide işin ilginç tarafı 2cm anlayıp 2mm yazmam ..akşam akşam güldürdün beni ya allahda seni güldürsün mesela saçlarını kalçana kadar uzatarak mesela...nasıl...[/quote]

yazman pardon...problem değil cnm olur öle şeyler...

cnm bide işin ilginç tarafı 2cm anlayıp 2mm yazmam ..akşam akşam güldürdün beni ya allahda seni güldürsün mesela saçlarını kalçana kadar uzatarak mesela...nasıl...

yazman pardon...problem değil cnm olur öle şeyler...[/QUOTE]
mm ile cm yi bi an aynı diye düşündümm valla tekrar özür diliyorum banu arkadasımdann iki günde 3 cm anlayıncaa şaşırdım yani doğru olamaz dedim doğal olarak ama 3 mm olabilir tabikii :16:

Son düzenleme:
yazman pardon...problem değil cnm olur öle şeyler...
mm ile cm yi bi an aynı diye düşündümm valla tekrar özür diliyorum banu arkadasımdann iki günde 3 cm anlayıncaa şaşırdım yani doğru olamaz dedim doğal olarak ama 3 mm olabilir tabikii :16:[/QUOTE]

EWWET CNM OLUR ÖLE ŞEYLER SIKMA CANINI...BU ARADA SAÇLARINA BAYILDIM DOĞRUSU BİŞİ SORUCAM KAÇIRDIMMI ACABA BİLEMEDİM ŞU FOTODAKİ UZUN VE DALGALI SAÇLAR SENİNNMİ YOKSA EKMİ VAR...

mm ile cm yi bi an aynı diye düşündümm valla tekrar özür diliyorum banu arkadasımdann iki günde 3 cm anlayıncaa şaşırdım yani doğru olamaz dedim doğal olarak ama 3 mm olabilir tabikii :16:

EWWET CNM OLUR ÖLE ŞEYLER SIKMA CANINI...BU ARADA SAÇLARINA BAYILDIM DOĞRUSU BİŞİ SORUCAM KAÇIRDIMMI ACABA BİLEMEDİM ŞU FOTODAKİ UZUN VE DALGALI SAÇLAR SENİNNMİ YOKSA EKMİ VAR...[/QUOTE]
tşk ederim ek yok canım ama ek derken çıt çıtı falan kastettin değil mi :44:

arkadaşlarım öncelikle yanlış anlaşılmaya mahal verdim
çok afedersiniz...
alıntılı mesajlarda sorun var. admin el atar düzelir...
bu arada 11 de saçımı yıkıcam mis olucak yine sırma saçlarım:)))

arkadaşlarım öncelikle yanlış anlaşılmaya mahal verdim
çok afedersiniz...
alıntılı mesajlarda sorun var. admin el atar düzelir...
bu arada 11 de saçımı yıkıcam mis olucak yine sırma saçlarım:)))
inşallah saçlarımız sırma olsun artık yaa :16: bu arada saçlarını kaç günde bi yıkıyosun cnm :31:

EWWET CNM OLUR ÖLE ŞEYLER SIKMA CANINI...BU ARADA SAÇLARINA BAYILDIM DOĞRUSU BİŞİ SORUCAM KAÇIRDIMMI ACABA BİLEMEDİM ŞU FOTODAKİ UZUN VE DALGALI SAÇLAR SENİNNMİ YOKSA EKMİ VAR...
tşk ederim ek yok canım ama ek derken çıt çıtı falan kastettin değil mi :44:[/QUOTE]

EWET CNM ÇIT ÇIT AMA BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM ACABA DALGALI HALİYLE UZUN GELDİ BİDE DAHA SONRA FOTO ÇEKMİŞSİN O KISA GELDİ BİRAZ...O YÜZDEN SORDUM...

inşallah saçlarımız sırma olsun artık yaa :16: bu arada saçlarını kaç günde bi yıkıyosun cnm :31:

inş. arkadaşım...olucak Allah'ın izni ve yardımı ile...
bakımlardan dolayı 2 günde bir yıkıyorum...eğer perşembe bakımını yapmazsam
cumartesi sinameke küründen sonra yıkıyorum. ama genelde 2 günde bir.

aslında 3-4 gün yıkamasam diyorum ama malum bakımlar olunca mecbur kalıyorum....

tşk ederim ek yok canım ama ek derken çıt çıtı falan kastettin değil mi :44:

EWET CNM ÇIT ÇIT AMA BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM ACABA DALGALI HALİYLE UZUN GELDİ BİDE DAHA SONRA FOTO ÇEKMİŞSİN O KISA GELDİ BİRAZ...O YÜZDEN SORDUM...[/QUOTE]
bilmemki ama kendi saçlarım benım baya dalgalı o resimde uca kadar düzleştirip uc kısımlarını kıvırdım sadece saçlarımın o yüzden daha uzun durmuş olabilirr :40:

SKNGKN canım, işin garip tarafı ne biliyor musun? ben de saçımı hafif dalgalı yapınca daha uzun duruyor...
düz fönde kesilmiş gibi oluyor...anlamadım gitti...hatta fotoların biri öyle. tarihlerine bak.

hatta bi daha dalgalı yaptırayım bi daha foto çekeyim diye bile düşündüm...
çok garip ama öyle valla

inş. arkadaşım...olucak Allah'ın izni ve yardımı ile...
bakımlardan dolayı 2 günde bir yıkıyorum...eğer perşembe bakımını yapmazsam
cumartesi sinameke küründen sonra yıkıyorum. ama genelde 2 günde bir.

aslında 3-4 gün yıkamasam diyorum ama malum bakımlar olunca mecbur kalıyorum....
evet saç kendi yağıyla besleniyomuş aslında ama dediğin gibi bakımlar falan oluyo..bazıları saçı nekadar cok yıkarsan okadar uzarda diyo ama hangisi doğru tam olarak anlayamadımm :26:

semiramiscim son derece haklısın...sık yıkadıkça sık yağlanıyor...zaten
turu bitirmeme az kaldı. küre ara verince kendi haline bırakıcam...kirlenince yıkıcam...
hatta mümkünse pasaklı olucam:D

semiramiscim son derece haklısın...sık yıkadıkça sık yağlanıyor...zaten
turu bitirmeme az kaldı. küre ara verince kendi haline bırakıcam...kirlenince yıkıcam...
hatta mümkünse pasaklı olucam:D
hahahhh :1: herşey saçlarımızın uzaması için napalımm :9: 2 ayda bir iki haftalık bi ara var bu kürde değil mi benımde son turum o zaman 2. bemix kutusundan bi tanesini kullandım bu kutu bitince ara vericem yanii..zaten etkisini 8 haftadan sonra göstermeye başlıyomuş öyle okumuştumm:31:

semiramiscim valla bazen kendime inanamıyorum...
onca işimin arasında saçıma felaket taktım kafamı...
resmen hastalık takıntı oldu...
gözle görülür farklardan sonra biraz rahatlıcam...
çok emek veriyorum umarım sonucu güzel olur...
şöyle uzasa güzel güzel de bir daha kuaföre gitmeyi hiç mi hiç düşünmüyorum.
yani ucuncan accıık içinn...:DDD

Back