Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşkler ya mutlu ettin beniigünaydın arkadaşım...uzar uzar...
senin saçların maşallah zaten güzel...
diyelim uzamadı bu güzellik bile yeter...yerinde olmak isteyen
hanımları düşün mutlu ol:)))
kızlar yaa topik açtımm ama pek cvp alamadımm burdan daha iyi cvp alırım diye düşünüyorumm hiç bitter çikolata boyattınız mı saçlarınızı veya bi tanıdıgınız falan boyattı mı nasıl bi renkk ben bu rengi düşünüyorumda ama bi yerde okudum bu renk aşırı siyah olmuşş mavi siyaha dönük oldu demşti bi arkadas, bi başkasıda tam istediğin renk bitter dedikonuyu dağıtmak istemem ama boya alıcam yakın zamanda o yüzden cvp alabileceğim topiğe yazayım dedim
![]()
albümümde var saçımın rengi açık kahve baya peki bi kutu bitter bi kutu normal kahve alsam aşırı koyuluğunu kırar mı :26:saç renginden kaynaklanıyor bu durum, birde boyanan tarihlerdeki ay etkiside azımsanmayacak kadar çok![]()
albümümde var saçımın rengi açık kahve baya peki bi kutu bitter bi kutu normal kahve alsam aşırı koyuluğunu kırar mı :26:
bu sayfaya kadar okudum eğer cevabını hala bulamadıysan ben söylim çörekotu yağı....bu dengeliyor sinemakinnin etkisini...valla su bitkinin adini ögreneyim diyorum ama burda gelde bul bulabilirsen, ya arkadas yurtdisinda oldugma agliycam nerdeyse
en iyisi dogal sac boyasi tarifini uygulamak patlican sogan fln katilani yani bu gidiste patlican olayina bile giricem sac icin denemedim sey kalmadi afedersiniz![]()
bu sayfaya kadar okudum eğer cevabını hala bulamadıysan ben söylim çörekotu yağı....bu dengeliyor sinemakinnin etkisini...valla su bitkinin adini ögreneyim diyorum ama burda gelde bul bulabilirsen, ya arkadas yurtdisinda oldugma agliycam nerdeyse
en iyisi dogal sac boyasi tarifini uygulamak patlican sogan fln katilani yani bu gidiste patlican olayina bile giricem sac icin denemedim sey kalmadi afedersiniz![]()
haklısın canım kuaförlere danışsam en iyisi olacak galiba sevgilimle uzun süredir görüşemedik o da koyu renkleri seviyo yakında bulusucaz yani mavi siyah gibi olur bana yakışmazsa cok üzülürüm o yüzden bu kadar araştırıyorummhımm normal kahve değilde belki açık kahve kırabilir arkadaşım.. kuaförler iyi ayarlıyor onu bitter alıp oksidan ayarını değiştirip de yapabilirsin ama usta birine danışmak lazım :44:
:))))))))) sorma benimki de aynı valla.moral bozmakta üstlerine yok maşallah.yakında kel kalacaksın kel,bitleneceksin ya bu kadar yağlı bırakılır mı saçlar,ıyyyyyy çok kötü kokuyor....vs vs vs...inat değil mi aynen devam:)))))
kızlar yaa topik açtımm ama pek cvp alamadımm burdan daha iyi cvp alırım diye düşünüyorumm hiç bitter çikolata boyattınız mı saçlarınızı veya bi tanıdıgınız falan boyattı mı nasıl bi renkk ben bu rengi düşünüyorumda ama bi yerde okudum bu renk aşırı siyah olmuşş mavi siyaha dönük oldu demşti bi arkadas, bi başkasıda tam istediğin renk bitter dedikonuyu dağıtmak istemem ama boya alıcam yakın zamanda o yüzden cvp alabileceğim topiğe yazayım dedim
![]()
çok teşekkür ederim alessçim yaa evet cok begenmiştim renginiSwmiramis buldum cnm :)
Schwarzkopf Herbstrot&Kupfer renkle ayni markanin karemell rengini karistirip boyamisim, istemeden.cikardigm bi renk ben.acik renk bakir karemell bi renk cikar sanmistim o renk cikti :)
sacimda karemelldi boyamadan once bu arada :))
Eki Görüntüle 395234 Eki Görüntüle 395244 Eki Görüntüle 395236
şu an yaptığım bakımları önceden yapmış olsam belki de((((neyse sağlık olsun...(1.foto saçlarımın ilk hali,2.foto kızıl kahveye çevirdikten sonra ve son foto bakımlardan önceki yanmış ve kısalmış saçlarım,renk koyu olduğu için belli olmasa da hali haraptı)
çok tşkler ya mutlu ettin beniiBi uzasın belime gelsin başka bişey istemiyorumm bu arada susam yağı saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiriyomuşş aldım şampuanıma kattım biraz hemenn sizlerle paylaşayım dedimmm
![]()
swmiramis buldum cnm :)
schwarzkopf herbstrot&kupfer renkle ayni markanin karemell rengini karistirip boyamisim, istemeden.cikardigm bi renk ben.acik renk bakir karemell bi renk cikar sanmistim o renk cikti :)
sacimda karemelldi boyamadan once bu arada :))
Bende sinemakiden iyi sonuç alanlardanım en baştan ölçmedim ama 12 günde 2.5 cm uzatmıştım...ara vermedende 6 günde 1 cm uzatmıştım çok memnunum haziranın sonuna kadar devam...