Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

$.....önce.jpg $Fotoğraf-0354.jpg $...mart.jpg

şu an yaptığım bakımları önceden yapmış olsam belki de:(((((neyse sağlık olsun...(1.foto saçlarımın ilk hali,2.foto kızıl kahveye çevirdikten sonra ve son foto bakımlardan önceki yanmış ve kısalmış saçlarım,renk koyu olduğu için belli olmasa da hali haraptı)

günaydın arkadaşım...uzar uzar...
senin saçların maşallah zaten güzel...
diyelim uzamadı bu güzellik bile yeter...yerinde olmak isteyen
hanımları düşün mutlu ol:)))
çok tşkler ya mutlu ettin benii :17: bi uzasın belime gelsin başka bişey istemiyorumm bu arada susam yağı saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiriyomuşş aldım şampuanıma kattım biraz hemenn sizlerle paylaşayım dedimmm :54:

kızlar yaa topik açtımm ama pek cvp alamadımm burdan daha iyi cvp alırım diye düşünüyorumm hiç bitter çikolata boyattınız mı saçlarınızı veya bi tanıdıgınız falan boyattı mı nasıl bi renkk ben bu rengi düşünüyorumda ama bi yerde okudum bu renk aşırı siyah olmuşş mavi siyaha dönük oldu demşti bi arkadas, bi başkasıda tam istediğin renk bitter dedi:31: konuyu dağıtmak istemem ama boya alıcam yakın zamanda o yüzden cvp alabileceğim topiğe yazayım dedim :59:

kızlar yaa topik açtımm ama pek cvp alamadımm burdan daha iyi cvp alırım diye düşünüyorumm hiç bitter çikolata boyattınız mı saçlarınızı veya bi tanıdıgınız falan boyattı mı nasıl bi renkk ben bu rengi düşünüyorumda ama bi yerde okudum bu renk aşırı siyah olmuşş mavi siyaha dönük oldu demşti bi arkadas, bi başkasıda tam istediğin renk bitter dedi:31: konuyu dağıtmak istemem ama boya alıcam yakın zamanda o yüzden cvp alabileceğim topiğe yazayım dedim :59:

saç renginden kaynaklanıyor bu durum, birde boyanan tarihlerdeki ay etkiside azımsanmayacak kadar çok :6:

saç renginden kaynaklanıyor bu durum, birde boyanan tarihlerdeki ay etkiside azımsanmayacak kadar çok :6:
albümümde var saçımın rengi açık kahve baya peki bi kutu bitter bi kutu normal kahve alsam aşırı koyuluğunu kırar mı :26:

albümümde var saçımın rengi açık kahve baya peki bi kutu bitter bi kutu normal kahve alsam aşırı koyuluğunu kırar mı :26:

hımm normal kahve değilde belki açık kahve kırabilir arkadaşım.. kuaförler iyi ayarlıyor onu bitter alıp oksidan ayarını değiştirip de yapabilirsin ama usta birine danışmak lazım :44:

valla su bitkinin adini ögreneyim diyorum ama burda gelde bul bulabilirsen, ya arkadas yurtdisinda oldugma agliycam nerdeyse :27:
en iyisi dogal sac boyasi tarifini uygulamak patlican sogan fln katilani yani bu gidiste patlican olayina bile giricem sac icin denemedim sey kalmadi afedersiniz:14::37:
bu sayfaya kadar okudum eğer cevabını hala bulamadıysan ben söylim çörekotu yağı....bu dengeliyor sinemakinnin etkisini...

valla su bitkinin adini ögreneyim diyorum ama burda gelde bul bulabilirsen, ya arkadas yurtdisinda oldugma agliycam nerdeyse :27:
en iyisi dogal sac boyasi tarifini uygulamak patlican sogan fln katilani yani bu gidiste patlican olayina bile giricem sac icin denemedim sey kalmadi afedersiniz:14::37:
bu sayfaya kadar okudum eğer cevabını hala bulamadıysan ben söylim çörekotu yağı....bu dengeliyor sinemakinnin etkisini...

hımm normal kahve değilde belki açık kahve kırabilir arkadaşım.. kuaförler iyi ayarlıyor onu bitter alıp oksidan ayarını değiştirip de yapabilirsin ama usta birine danışmak lazım :44:
haklısın canım kuaförlere danışsam en iyisi olacak galiba sevgilimle uzun süredir görüşemedik o da koyu renkleri seviyo yakında bulusucaz yani mavi siyah gibi olur bana yakışmazsa cok üzülürüm o yüzden bu kadar araştırıyorumm :30:

:))))))))) sorma benimki de aynı valla.moral bozmakta üstlerine yok maşallah.yakında kel kalacaksın kel,bitleneceksin ya bu kadar yağlı bırakılır mı saçlar,ıyyyyyy çok kötü kokuyor....vs vs vs...inat değil mi aynen devam:)))))

valla ilk başta benim eşimde kel kalcaksın bu kadar bakıma ne gerek var falan derdi ama sonuçları görünce odaaa pişman oldu söylediklerine bal sayesindede parıl parıl parlayınca çok beğenmye desteklemeyede başladı...azmin sonu zaferdir aynen devam..

Canim sen.benim rengi begenmistin hatirlarsan koyu cikolata rengiydi ben aksama kadar kafami yorup sana bulucam arkadasim hangi renkleri karistirdigmi.. :16:

Swmiramis buldum cnm :)

Schwarzkopf Herbstrot&Kupfer renkle ayni markanin karemell rengini karistirip boyamisim, istemeden.cikardigm bi renk ben.acik renk bakir karemell bi renk cikar sanmistim o renk cikti :)
sacimda karemelldi boyamadan once bu arada :))

Swmiramis buldum cnm :)

Schwarzkopf Herbstrot&Kupfer renkle ayni markanin karemell rengini karistirip boyamisim, istemeden.cikardigm bi renk ben.acik renk bakir karemell bi renk cikar sanmistim o renk cikti :)
çok teşekkür ederim alessçim yaa evet cok begenmiştim rengini :54:

Eki Görüntüle 395234 Eki Görüntüle 395244 Eki Görüntüle 395236

şu an yaptığım bakımları önceden yapmış olsam belki de:(((((neyse sağlık olsun...(1.foto saçlarımın ilk hali,2.foto kızıl kahveye çevirdikten sonra ve son foto bakımlardan önceki yanmış ve kısalmış saçlarım,renk koyu olduğu için belli olmasa da hali haraptı)

canım arkadaşım...üzülme nolur..valla bakımlar sonuç veriyor...
Paranoya yapmamak için paylaşmadım ama salı günü ölçtüm ve bugün ölçtüm tam 3 mm uzamış..
Pazartesi de fotolarda görücez değişiklikleri...2 günde 3 mm nasıl...bana daha da hızlandı gibi geldi....
Bakımlara cevap veriyor sanırım saçlarım ve böyle giderse istediğim boya kolay gelecek...

Yorumlarınız nedir bu konuda?

çok tşkler ya mutlu ettin benii :17: Bi uzasın belime gelsin başka bişey istemiyorumm bu arada susam yağı saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiriyomuşş aldım şampuanıma kattım biraz hemenn sizlerle paylaşayım dedimmm :54:

çok teşekkür ederim güzel saçlı arkadaşım
paylaşımın için:)))

swmiramis buldum cnm :)

schwarzkopf herbstrot&kupfer renkle ayni markanin karemell rengini karistirip boyamisim, istemeden.cikardigm bi renk ben.acik renk bakir karemell bi renk cikar sanmistim o renk cikti :)

alessim sen nasılsın tatlım?
Bakımların nasıl gidiyor...
Yeni fotolar yokmu canım arkadaşım...

Bende sinemakiden iyi sonuç alanlardanım en baştan ölçmedim ama 12 günde 2.5 cm uzatmıştım...ara vermedende 6 günde 1 cm uzatmıştım çok memnunum haziranın sonuna kadar devam...

Bende sinemakiden iyi sonuç alanlardanım en baştan ölçmedim ama 12 günde 2.5 cm uzatmıştım...ara vermedende 6 günde 1 cm uzatmıştım çok memnunum haziranın sonuna kadar devam...

süper sonuç almışsın arkadaşım...
darısı topicimin güzel hanımlarının başına inş...

Paranoya yapmamak için paylaşmadım ama salı günü ölçtüm ve bugün ölçtüm tam 3 mm uzamış..
Pazartesi de fotolarda görücez değişiklikleri...2 günde 3 mm nasıl...bana daha da hızlandı gibi geldi....
Bakımlara cevap veriyor sanırım saçlarım ve böyle giderse istediğim boya kolay gelecek...

Yorumlarınız nedir bu konuda?[/QUOTE]

BEN DEMİNDE BERİ EN BAŞTAN OKUYORUM YAZDIKLARINIZI ÖZELLİKLEDE RESİMLİ OLDUĞU İÇİN DİKKATİMİ ÇEKTİ...SAÇINDA BARİZ UZAMA BELLİ OLUYOR ÇOK BEĞENDİM SAAÇINI ÖZELLİKLE SAÇ RENGİNDEKİ DEĞİŞİMİ...AYNEN DEVAM...

BEN DEMİNDE BERİ EN BAŞTAN OKUYORUM YAZDIKLARINIZI ÖZELLİKLEDE RESİMLİ OLDUĞU İÇİN DİKKATİMİ ÇEKTİ...SAÇINDA BARİZ UZAMA BELLİ OLUYOR ÇOK BEĞENDİM SAAÇINI ÖZELLİKLE SAÇ RENGİNDEKİ DEĞİŞİMİ...AYNEN DEVAM...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim...gerçekten uzamasını istiyorum ve
bunun için gerektiğinden fazla emek harcıyorummm burdaki
tüm arkadaşlarım gibi...

Son düzenleme:
Back