Eki Görüntüle 537936
malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu
Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..![]()
Hangi şampuanın içine ne kadar koyuyorsun çamterebentini:)
Saçlarım belimdeydi simsiyahtı=) herkez saçlarımı konuşurdu calıştığım yerdee =) o yaz bana bi bunlatı geldi nazarmı oldum neee ölüyorumm ama kesitricem dedim gttim küt yaptırdım=) daha sonra tutturdum sıyahın rengını acıcam gttim kuaföre dayadım bı suru para açtılar ama rengarenk sıyahlarımında yarısı duruyo=) neyse snra kızdım onlara kendim yapmaya kalktım derken saçlarım yandı=) aldım makası elime kalan saçları kestim oldu kısaaaa baktım renk yıne alaca bulacaaa=) gttim 2 ye vurdurdum onden kahkullri bıraktım şapka falan taktıgımda saçm var gibi duruyo ki cogu zamanda şağka kullanmıyorum=) barcelino yağını bende aldım ve bıobılasın yenı yavaş uzayan saçlara ozel şampuanını aldım bı umut uzar diye değil aslında aktarın lafı etkiledi bide dogal şampuanlar varken sarmısaklı ne bılım cesıtlı cesıtlı neden elidor pantene bunlarla yıkıyoruz=) ama umarım ıyı gelir saçlarıma bu yag=)
offf nasıl bi saç o öyle çok güzelmiş.
Benimde göğüs altımda olan saçlarımı 2 hafta önce kestirdim omuzlarımın üstünde ama deli olucam psikolojim acayip bozuldu kestirdiğim günden beri.O günden beri sinameki uyguladım bi kaç kere ve 2-3 kerede barcelino saçlarımda uzama oldu gerçekten