sevindirdin benı cnm ama bana hiç cok uzun gibi gelmiyo yaaa belime değsin istiyorummm aylardırr saçım fön yüzü görmedi adam akıllı insan kendisini zor tutuyo bazenn
İnşallah istediğimiz boya ulaşır hepimizin saçları :)saçlarını alessambrosio görmesin yine isyan edicek ahh birtek benim kısa saçlı diye canım benim yaaa
Eveet canim keratin bakiminin ayrintilari sevgili arkadasim 'Kilicbaligi'nin topici olan 'Evde brezilya Fönü/keratin bakiminin ayrintilari' topiginde..
Bi bakin istersen bnde yapmayi düsündüm ama biraz uzattiktan sonra mutlaka yapicam
herkese merhaba :) ben de sinameki kürünü 4 haftadır uyguluyorum, ne kadar uzadığını anlayabilmek için 1buçuk hafta önce fln ıslakken arkadan foto çekmiştim ben de yarın veya cuma şu anki halini de çeker eklerim. ama bu hafta normalde pazartesi uygulamam gerekiyodu, hala yapamadım yani 1 hafta ara vermişim gibi oldu umarım etkisi azalmaz ilk fırsatta yine yapıcam 5. seansımı da hatta sonra bemiksim biticek yeniden alıcam.
bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum
aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diyeama yakın zamanda ben de paylaşırım fotolarımı
bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki
canım ya üzülmee bende aynen dediğin gibiydimm her gün farklı model yapıyodumm herkes şaşırıyodu nasıl yapıyosun bu modelleri kendine diyee..şimdi gene takıyorum tokayı arkadan çıkıyorumm gerçi saçlarım belime gelsede her gün fön yapmayı düşünmüyorumm tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü..malum saçlarımız kırık olunca uçlardan kopmaya başlıyo dipten uzaması bi fayda sağlamıyoo o yüzden cok uzatsamda gene ara sıra yaparımmah sen bide bana sor kisa kisa saclarimi kaynakti fldi fistandi cit cit fln iyi idare ediodum hergün degisik model yapiodum bugün kivirciksam yarin düz öbürgün tost en öbürgün perma gibi bonus kivircigi yapiodum,baliyosam ertesi gün topuz yapiodum ne bilim ya ben aliskindim föne, düzlestiriciye, masaya, tost a her aletimide kullanir atar yenisini alirdim simdi kuzu gibi kenarda yatiolar icim gidiyo
kuzenim dügüne gidiodu gecen sirma gibi saclarini bana masa yaptirdi iciim gitti
simdilerde bnde kisa saci topuzla kapamaya calisiorum napiym tombalak suratima anca topuz gidiyo kisa sacda masa fln sürmeden adam olmuyo .. of dertlendim yine
ah sen bide bana sor kisa kisa saclarimi kaynakti fldi fistandi cit cit fln iyi idare ediodum hergün degisik model yapiodum bugün kivirciksam yarin düz öbürgün tost en öbürgün perma gibi bonus kivircigi yapiodum,baliyosam ertesi gün topuz yapiodum ne bilim ya ben aliskindim föne, düzlestiriciye, masaya, tost a her aletimide kullanir atar yenisini alirdim simdi kuzu gibi kenarda yatiolar icim gidiyo
kuzenim dügüne gidiodu gecen sirma gibi saclarini bana masa yaptirdi iciim gitti
simdilerde bnde kisa saci topuzla kapamaya calisiorum napiym tombalak suratima anca topuz gidiyo kisa sacda masa fln sürmeden adam olmuyo .. of dertlendim yine
canım ya üzülmee bende aynen dediğin gibiydimm her gün farklı model yapıyodumm herkes şaşırıyodu nasıl yapıyosun bu modelleri kendine diyee..şimdi gene takıyorum tokayı arkadan çıkıyorumm gerçi saçlarım belime gelsede her gün fön yapmayı düşünmüyorumm tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü..malum saçlarımız kırık olunca uçlardan kopmaya başlıyo dipten uzaması bi fayda sağlamıyoo o yüzden cok uzatsamda gene ara sıra yaparımmbende çıt çıt kullandım bi dönemm ama cok rahatsız etti benı yaa sevgilimle buluştuk takmıştım sinemaya gitmiştikk elini omzuma atıyodu çıt çıtlar aşağı doğru kayıyoduu düzeltmek zorunda kaldım kaç keree insanın kendi saçı gibisi yokk
hımmm onu okumuştum bi kaç yerde ama saçlarıma bişey olacak diye okadar korkuyorum kii yıkarken bile soğuğa yakın suyla yıkıyorummAynen canim yoksa ben kaynakla dolanirdim hala ama canima tak etti
ama bu brezilya fönü yani keratin tedavisi iyice kafama yatti sanirsam yapicam
hımmm onu okumuştum bi kaç yerde ama saçlarıma bişey olacak diye okadar korkuyorum kii yıkarken bile soğuğa yakın suyla yıkıyorumm
hahahValla denemekde yarar var, ztn yanacak sacmi kaldiki,
atin ölümü arpadan olsun hesabi
Banu_ burda ilk fotoda ki saç rengin ile son fotoda ki saç rengi arasında çok fark var. Kürden dolayı mı tonu değişti yoksa başka boyadan mı kaynaklanıyor? Son resimdeki cok hoş..
mrb ben geldimmmgeçen saçlarımın fotolarını koymuştumm onlara bakınca ne kadar uzağını farkettim ama sanki hiç belime gelmeyeceklermiş gibi geliyoo
Eveet canim keratin bakiminin ayrintilari sevgili arkadasim 'Kilicbaligi'nin topici olan 'Evde brezilya Fönü/keratin bakiminin ayrintilari' topiginde..
Bi bakin istersen bnde yapmayi düsündüm ama biraz uzattiktan sonra mutlaka yapicam
herkese merhaba :) ben de sinameki kürünü 4 haftadır uyguluyorum, ne kadar uzadığını anlayabilmek için 1buçuk hafta önce fln ıslakken arkadan foto çekmiştim ben de yarın veya cuma şu anki halini de çeker eklerim. ama bu hafta normalde pazartesi uygulamam gerekiyodu, hala yapamadım yani 1 hafta ara vermişim gibi oldu umarım etkisi azalmaz ilk fırsatta yine yapıcam 5. seansımı da hatta sonra bemiksim biticek yeniden alıcam.
bu arada ben badem yağı-sinameki-bemiks karışımına biraz da çam terebentin ekliyorum, şampuanımda da çam terebentin var. saçlarım zaten yeterince gür o yüzden sarımsak koymadım şampuanıma. ama terebentinin kokusu beni öldürüyo, saçlarım reçine gibi kokuyo, :/ şampuanım bitsin belki bi daha eklemem. erkek arkadaşım normalde saçlarımın kokusunu çok sever, ne zaman bakım yapsam sen yine ne sürdün saçına diye soruyo üzülüyorum
aslında saçlarım kısa değil ama kendi haline bırakınca uzamıyolar, ben belime hatta popoma kadar gelsinler istiyorum. çektiğim fotoğrafa da bakmıyorum ki baktığım zaman uzamış olsun görünce sevineyim diyeama yakın zamanda ben de paylaşırım fotolarımı
bu arada sinameki saç rengini açanlar var sanırım? galiba bende de oldu öyle bişeyler, bende boya yok kendi rengi ama yazları papatya suyu sürüyorum, yine papatya suyu sürmüşüm gibi oldu sanki
3 haftalik bakimdan sonra buda benim uzayan diplerim arkadaslar:)) Bakimlara baslamadan 1 gun once boyamistim.
Aynen canim yoksa ben kaynakla dolanirdim hala ama canima tak etti
ama bu brezilya fönü yani keratin tedavisi iyice kafama yatti sanirsam yapicam
brezilya fönü mü yaptırıcaksın doğru mu anladım ?
galiba canım...ben de öyle anladım ve kızdım arkadaşımıza...
cıssss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?