Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Bende bakım yapıyorum ama çokta düzenli yaptığımı söyleyemem....
Bende sizlerle birlikte fotolayarak daha düzenli bakımı yaparım inşallah...
Düzensizde olsa yaptıklarım sinemaki kürü ve barcelino yağı...
birde bi kaç kere ısırgan otunu ve lavantayı kullandım...
Şu an saçımda sinameki var yıkadıktan sonra bende saçlarımı çekip eklicem :)

Bu arada aranızda saçları düğüm düğüm olan ve lastik gibi uzayıp kopan var mı?
Varsa çözümü kesim haricinde nasıl buldunuz?

Bende bakım yapıyorum ama çokta düzenli yaptığımı söyleyemem....
Bende sizlerle birlikte fotolayarak daha düzenli bakımı yaparım inşallah...
Düzensizde olsa yaptıklarım sinemaki kürü ve barcelino yağı...
birde bi kaç kere ısırgan otunu ve lavantayı kullandım...
Şu an saçımda sinameki var yıkadıktan sonra bende saçlarımı çekip eklicem :)

ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM...
umarım hayallerindeki saçlara kavuşursun...
adım adım fotolarını paylaşman
inan bizi çok mutlu eder...
sen de burda çok mutlu olacaksın ve motive olacaksın...

ben de uçlarına gliserin bebe yağı badem yağı sürerek buldum çözümü
ama çok kötü durumdaysa işe yarar mı bilmiyorum canım...sen saçlarını kurutunca ekle fotoyu belli olur en azından..
daha sağlıklı bilgi vveren arkadaşlarımız çıkar mutlaka....

Benim saçlarım yaklaşık 2 ay önce yandı.Kuaför kızıl kahveyi ısrarla sarı yaparım deyince tamam deyip oturdum koltuğa,sonuç uzun saçlar kısaldı ve sarı saç yerine turuncu bir kafayla eve dönüş.Saçlarımı bu bakımlar sayesinde düzeltmeye başladım ben.Barcelino bakım yağı,turplu su,pirinç suyu,HC bakım yağı,çamterebentinli-badem yağlı-ballı şampuan,son olarak da sinemaki kürü...Hangisi işe yaradı dersen bilmiyorum:))))Ama ısrarla deniyorum bunları ve emeğimin karşılığını fazlasıyla alıyorum...

Keratin :40:
kesin sonuc yanik manik kalmiyo :)

Keratini nasıl uygulayacağız saçımıza:)

ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM...
umarım hayallerindeki saçlara kavuşursun...
adım adım fotolarını paylaşman
inan bizi çok mutlu eder...
sen de burda çok mutlu olacaksın ve motive olacaksın...

Hoşbulduk teşekkürler :)
İnşallah hepimiz istediğimiz sağlıklı saçlara kavuşuruz.:nazar:

ben de uçlarına gliserin bebe yağı badem yağı sürerek buldum çözümü
ama çok kötü durumdaysa işe yarar mı bilmiyorum canım...sen saçlarını kurutunca ekle fotoyu belli olur en azından..
daha sağlıklı bilgi vveren arkadaşlarımız çıkar mutlaka....

Önceden çok sık kullanırdım badem yağını saç uçlarıma çok iyi gelmişti kırıklar çok fazla belli olmuyordu..
Ama şimdi saçlarım çok daha kötü düğüm düğüm olup lastik gibi uzuyor bu yüzden pek faydası olur mu bilmiyorum ama yine sık sık kullanmaya başlıcam badem yağınıda... inşallah işe yarar..

Benim saçlarım yaklaşık 2 ay önce yandı.Kuaför kızıl kahveyi ısrarla sarı yaparım deyince tamam deyip oturdum koltuğa,sonuç uzun saçlar kısaldı ve sarı saç yerine turuncu bir kafayla eve dönüş.Saçlarımı bu bakımlar sayesinde düzeltmeye başladım ben.Barcelino bakım yağı,turplu su,pirinç suyu,HC bakım yağı,çamterebentinli-badem yağlı-ballı şampuan,son olarak da sinemaki kürü...Hangisi işe yaradı dersen bilmiyorum:))))Ama ısrarla deniyorum bunları ve emeğimin karşılığını fazlasıyla alıyorum...

Pirinç suyunu nasıl uyguluyorsun tarif edermisin?

Pirinç suyunu nasıl uyguluyorsun tarif edermisin?

Pilav öncesi pirinçleri beklettiğimiz sudan bahsediyorum.O suyu dökme,rutin saç yıkama işleminden sonra bu suyu saçlarına yedirerek dök istediğin kadar saçında beklet,sonrasında yalnızca bir tas suyla durula.Saça zararı yok aksine uzamasında da etkili.Bende işe yaradı en azından...

Pilav öncesi pirinçleri beklettiğimiz sudan bahsediyorum.O suyu dökme,rutin saç yıkama işleminden sonra bu suyu saçlarına yedirerek dök istediğin kadar saçında beklet,sonrasında yalnızca bir tas suyla durula.Saça zararı yok aksine uzamasında da etkili.Bende işe yaradı en azından...

Teşekkürler muhakkak denicem.

Önceden çok sık kullanırdım badem yağını saç uçlarıma çok iyi gelmişti kırıklar çok fazla belli olmuyordu..
Ama şimdi saçlarım çok daha kötü düğüm düğüm olup lastik gibi uzuyor bu yüzden pek faydası olur mu bilmiyorum ama yine sık sık kullanmaya başlıcam badem yağınıda... inşallah işe yarar..[/QUOTE

dedğim gibi arkadaşım ne kadar kötü bilemiyorum fotoları bekliyoruz...
başa çıkılmıcak gibiyse aldır onları en azından uzama kürlerin boşa gitmesin...çünkü kırılan yerden kopacak ve uzamıcak..
yine sen üzülürsün...ama kurtulur gibiyse gliserin ve badem yağı toparlamasını sağlar diye düşünüyorum...

Ama şimdi saçlarım çok daha kötü düğüm düğüm olup lastik gibi uzuyor bu yüzden pek faydası olur mu bilmiyorum ama yine sık sık kullanmaya başlıcam badem yağınıda... inşallah işe yarar..[/QUOTE

dedğim gibi arkadaşım ne kadar kötü bilemiyorum fotoları bekliyoruz...
başa çıkılmıcak gibiyse aldır onları en azından uzama kürlerin boşa gitmesin...çünkü kırılan yerden kopacak ve uzamıcak..
yine sen üzülürsün...ama kurtulur gibiyse gliserin ve badem yağı toparlamasını sağlar diye düşünüyorum...

AY KARMAKARIŞIK OLDU BURASI....
HOŞGÖRÜN ARKADAŞLARIMMM...

ya bu foto işi benide sardı.kürü haftalardr uyguluyorum.ama foto çekmek hiç aklıma gelmemişti.hemen deniycem.paylaşıcam sizlerle de

Back