Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

bu da benim saçlarım... az önce duştan çıktım hala sinameki kokuyor sizdede öyle oluyor mu :)

ah o beyazlar bendede mevcut:) herkes söylüyor ama ben hiiiç takmıyorum:)

canımmm gayet güzel maşallah...küre başlamadan önce boyu nasıldı?

Ben çok düzensiz kullandım açıkçası o zaman aklıma fotoğraf çekmek gelmedi
Ama artık düzenli kullanıcam bu boydan bakalım nereye kadar gelicek :)

hadi hayırlısı arkadaşım...

Teşekkür ederm:)

benm saçımdan galiba hiç çıkmıyor kokusu.yıkadığım havluda dahi alıyorum kokuyu. buarada saçların çk güzel görünüyor maşallah.ah o boya getireblsem ben,hiç uğraşmam bakımla:)

:) aynen sinemaki ve barcelino yağı... hep bunların kokusunu alıyorum yıkadıktan sonra bile :)
Bu arada teşekkür ederim inşallah seninde saçların sağlıklı bi şekilde istediğin boya ulaşır.

mrb ben geldimmm geçen saçlarımın fotolarını koymuştumm onlara bakınca ne kadar uzağını farkettim ama sanki hiç belime gelmeyeceklermiş gibi geliyoo

Keratini nasıl uygulayacağız saçımıza:)

Eveet canim keratin bakiminin ayrintilari sevgili arkadasim 'Kilicbaligi'nin topici olan 'Evde brezilya Fönü/keratin bakiminin ayrintilari' topiginde..
Bi bakin istersen bnde yapmayi düsündüm ama biraz uzattiktan sonra mutlaka yapicam

saçlarını alessambrosio görmesin yine isyan edicek ahh birtek benim kısa saçlı diye canım benim yaaa

Bence ayagini kaldir, cünki tam üstüne b astin
bnmi sadce kisa sacliyim arkadas yada beni kiskandirmak icinmi uzuun uzuun rapunzelimsi fotolar koyuyosunuz
Saka bi tarafa arkadasimin saclari cok gzl küre gerek bile yok , bnde kürlere devam uzayicak insallah cok takilmiyorum öglenden beri

takılma tabikiiiii
uzucak canım uzucak sabretmeyi bilelim yeter ki birdeeeee inanalımmm

mrb ben geldimmm geçen saçlarımın fotolarını koymuştumm onlara bakınca ne kadar uzağını farkettim ama sanki hiç belime gelmeyeceklermiş gibi geliyoo

Kizce sen bnce hic konusma masallah rapunzel gibi saclarin var dha ne istion :119:
:76::76: :76::76:

Kizce sen bnce hic konusma masallah rapunzel gibi saclarin var dha ne istion :119:
:76::76: :76::76:
sevindirdin benı cnm ama bana hiç cok uzun gibi gelmiyo yaaa belime değsin istiyorummm aylardırr saçım fön yüzü görmedi adam akıllı insan kendisini zor tutuyo bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…