Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamdan sonra bugün itibari ile hali güncel...
ay valla uzuyor:))) $18 nisan dip.jpg

bu kadar zamanda bu uzama çok iyi bence :)) darısı başımıza

sağol arkadaşım...bana da uzama hızı iyi gibi geliyor...
ölçünce 2,5 cm gibi bi sonuç ki kürün başlarında düzensiz oldu..tarihler ilk sayfada var..
ona rağmen uzuyor...ve son hafta daha hızlandı gibi...

mayıs 5 te dip boyamı yaptırıcam...tam 2 ay olmuş olacak bakalım inş...
hepimizin gönlüne göre olur inş. arkadaşım

Eksik kalmıyorum dip fotoğrafı iyiymiş bende çekeyim bari :27:

Rapunzel oluruz inş. bu kadar kürden bakımdan sonra :) Uzamasına çok sevindim enazından birimizin saçları uzuyoor :)

hepimizin saçı uzayacak...başka ihtimal var mı arkadaşım...
motive olalım....fotoları ekleyelim, görün o zaman nasıl güzel bi sinerji oluşacak...
birbirimize moral vericez...hadi arkadaşlarım durmak yok....sıvayın kollarıııııı....

Eksik kalmıyorum dip fotoğrafı iyiymiş bende çekeyim bari :27:

ekle tabi arkadaşım..bu topic bunun için zaten...
görelim ki 3.4.5. gözler farklı görür...senin gözün alıştığı için bazen uzamıyor
gibi hissedersin....
işte bu güzel bi fırsat..başka gözlerin yorumlarını almak...adım adım zafere ulaşmak:))))

Yada sal gitsin yapicam illaki uziycak,ama takipledikce dhada stresse giriyo insan..bu aralar diyetede basladigmdan diyeti dusunmekden saca yer kalmicak sanki.. yaza kadar full gas devam iki elimle on karpuz tutuyomusm gibi olucak ama bakalim..:24:

Selam bugün kuaförümü aradım.Saçının rengi biraz daha aksın sonra boyarız kahveye dedi.Adamın haberi yok tabi sinemaki küründen normal açılma var sanıyor.Bakalım görünce ne diyecek:))))

Selam bugün kuaförümü aradım.Saçının rengi biraz daha aksın sonra boyarız kahveye dedi.Adamın haberi yok tabi sinemaki küründen normal açılma var sanıyor.Bakalım görünce ne diyecek:))))

:)) ilahi arkadaşım...
bence bi git
öster rengini...ona göre bi takvim hazırlayın kii yaza fıstık gibi saçlarla başla inş:)))

:)))))) inşallah canım inşallah.Saç rengin benim eski saç rengimle aynı.Zor olacak ama olacak inanıyorum ben...

sık dişini canım...ben kurban bayramı arefesinde bu rengime dönme kararı aldım ve o gün
sildirdim rengimi...eee doğal olarak 10 gün bayram da havuç gibi el öptüm memlekette:)))
ama sıktım dişimi eski rengime kavuştum Allah'ın izni ile:)))

sık dişini canım...ben kurban bayramı arefesinde bu rengime dönme kararı aldım ve o gün
sildirdim rengimi...eee doğal olarak 10 gün bayram da havuç gibi el öptüm memlekette:)))
ama sıktım dişimi eski rengime kavuştum Allah'ın izni ile:)))

Yakışıp yakışmadığına dair yorum yapamam yüzün görünmüyor çünkü.Ama saç rengin çok güzel şu an.

Yakışıp yakışmadığına dair yorum yapamam yüzün görünmüyor çünkü.Ama saç rengin çok güzel şu an.

yakıştırmayan bir kişi çıkmadı şimdiye kadar..
ben de çok severek kullanıyorum...tenim beyaz gidiyor bana sanırım...
bu arada teşekkür ederim güzel
düşüncelerin, sözlerin için...

Back