Benimki hala 3 cm yerinde sayiyo..![]()
hayır saymaz...uzar o merak etme...kafa derinin içinde birikecek değil ya...
bak kızıcam şimdi sana...hani nerde moral...dur dip fotomu yükleyeyim de keyfin yerine gelsin canımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki hala 3 cm yerinde sayiyo..![]()
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamdan sonra bugün itibari ile hali güncel...
ay valla uzuyor:)))Eki Görüntüle 393946
bu kadar zamanda bu uzama çok iyi bence :)) darısı başımıza
arkadaşlarım 3 martta yapılan dip boyamdan sonra bugün itibari ile hali güncel...
Valla seninki benim diplerden dha cok duruyo :26:
Rapunzel oluruz inş. bu kadar kürden bakımdan sonra :) Uzamasına çok sevindim enazından birimizin saçları uzuyoor :)
Eksik kalmıyorum dip fotoğrafı iyiymiş bende çekeyim bari![]()
Selam bugün kuaförümü aradım.Saçının rengi biraz daha aksın sonra boyarız kahveye dedi.Adamın haberi yok tabi sinemaki küründen normal açılma var sanıyor.Bakalım görünce ne diyecek:))))
:)) ilahi arkadaşım...
bence bi git
öster rengini...ona göre bi takvim hazırlayın kii yaza fıstık gibi saçlarla başla inş:)))
:)))))) inşallah canım inşallah.Saç rengin benim eski saç rengimle aynı.Zor olacak ama olacak inanıyorum ben...
benim eşimde aynı şekilde yaa çok kötü kokuyo diyip duruyo :) bende inatla sabredeceksin diyorum. sonucu görünce hepsi eminim beğenecek :)
sık dişini canım...ben kurban bayramı arefesinde bu rengime dönme kararı aldım ve o gün
sildirdim rengimi...eee doğal olarak 10 gün bayram da havuç gibi el öptüm memlekette:)))
ama sıktım dişimi eski rengime kavuştum Allah'ın izni ile:)))
Yakışıp yakışmadığına dair yorum yapamam yüzün görünmüyor çünkü.Ama saç rengin çok güzel şu an.