kızlarrr benim saçlar bir dökülüyor bir dökülüyor anlatamam elimi atıyorum saçıma hopp dökülüyo kurutuyorum yerler saç dolu off ![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
bakımların hepsini attım bi kenara sinemaki da buna dahil kaç ay oldu zaten öle bi rapunzel etkisi yapmadı bende kendi haline bırakıcam artık acaba hangi yağ iyi gelir yada hangi şampuan kullanmalıyım die araştırma yapmaktan bıktınlık geldi artık ya
kendimce karar kıldım sadece haftada bir yağ karışımları uygularım başkada bişey sürmem belki bu şekilde dinlendirmek daha iyi gelir saçlar bıktı vala benden ya ne görsem uyguladım
vala doğru sölemek gerekirse kısa saçlı hallerimi özledim ben hiç böle dertlerim yoktu ben kestirirm saçlar uzardı ki kısa saç bana yakışırdı kendimce tarzım vardı vala bazen saçlarının modeli çok güzel nerde kestirdin die sorarlardı şimdi ise uzatıcam die tipsiz bi saçla dolaşıyorum yandı yıprandı ama yok uzatim die şekilden şekile girdim saç uzatmak gerçekten sabır işi ama ben yenicem elbet omuzlardan aşağı inicek bu saçlar ama ben ozaman kadar sitres yapıcam![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
bakımların hepsini attım bi kenara sinemaki da buna dahil kaç ay oldu zaten öle bi rapunzel etkisi yapmadı bende kendi haline bırakıcam artık acaba hangi yağ iyi gelir yada hangi şampuan kullanmalıyım die araştırma yapmaktan bıktınlık geldi artık ya
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
vala doğru sölemek gerekirse kısa saçlı hallerimi özledim ben hiç böle dertlerim yoktu ben kestirirm saçlar uzardı ki kısa saç bana yakışırdı kendimce tarzım vardı vala bazen saçlarının modeli çok güzel nerde kestirdin die sorarlardı şimdi ise uzatıcam die tipsiz bi saçla dolaşıyorum yandı yıprandı ama yok uzatim die şekilden şekile girdim saç uzatmak gerçekten sabır işi ama ben yenicem elbet omuzlardan aşağı inicek bu saçlar ama ben ozaman kadar sitres yapıcam
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)