Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

sevgili rapunzel adayları nasılsınız??? Sağlık sorunları nedeniyle bakımda yapamadım sizlerden de uzak kaldım biraz bakındım saçlarınız ne güzel uzamış :nazar:sağlıklı pırıl pırıl maşallah
Benimkilere10gündür bakamadm sadece uçlara badem yağı sürdüm Nedendir bilinmez bi dolaşıyım tarak takılsın döküleyim kopıyım v.s. Absurd moddalar Sırf modunu değiştiiyim diye kıyıp toplamda 3 cm kestim ama... Değişen bişey olmadı Tekrar kesicem bu ay özel tarihte 1.5-2 cm de öyle gidecek ;( Sağlıklı olmadığı sürece napıyım uzun saçı neyse yine derdi psikologa götürücem bu gidişle dermotolog kesmez:15: Hayırdır inşallah diyorum... Sinamekiye başlıycam yine hayırlısı

Merhaba , turkiye de varmi bilmiyorum isminide bilmedigim icin size link atiyorum

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://img.over-blog.com/300x300/5/08/04/31/huile-de-ricin-pure-bio-100.jpg

kardesim yagini kulandi haftada iki kere 15 dk massaj yaparak bir ay sonra etkisini herkez fark etti ; 5cm e ye kdr uzadi .
Tavsiye ederim , bunu tirnaklarda ve kirpriklerdede uygulayabilirsiniz :)

Ayy sağol canım iyi oldu söylediğin. Bulursam alırım da bana da denk gelmez şans falan. İstanbul gibi bir yerde de yaşamıyorum malum. Neyse artık.
Dün sinameki bugün de papatya suyu yaptım saçıma güneşte de dolanmadım tam olarak ama biraz açıldı saonki, bir tatlı kaşığı limon suyu da eklemiştim. Ama şaşırdım yani benim saçlarım koyu kahve ona bile etkili oluyor ama tamamen doğaldı yani. Koyu renk saçlı kızlar vazgeçmesin bu papatya olayından :D Ben denize giderken de alırım yanıma, kurudukça sürerim artık umut ediyorum güzel bir kahverengiye ulaşacağım

Son düzenleme:
Şu an yaptım ve saçımda :D O garip kokuya dayanmak bayağı zor oldu ama başardım. Az gelir diye tahmin etmiştim ama arttı bile. Zaten annemin saçına falan boya yaparken de az görünüyor ama hep artıyor bayağı :D Saçımdan sarı sular akıyo havluya, öğk

Canım saçlarını streçle sonra kullanmadığın sıkı bir şapkayı kafanı geçir hiç akmaz. :31:

özel msj atamıyorum yüz msj bulması gerekiyormuş saçlarrımla ilgili sorunlarım var iki aya kadar kendine gelmesini isyiorum yardımm ediiiin kızlarrr:)

Naptım haydancım valla her cümle için ayrı mesaj :9: İlk olarak aramıza hoş geldiniz sinamekiye başlamışsınız hayırlı olsun istediğinizi tek mesaj halinde sorabilirsiniz. Sanırım alt alta yazmak yasak diye söylüyorum :31: Bende postiş alıyorum düzenli bakım yapmama rağmen istediğim boya ulaşması baya uzun sürecek. İzmirden alıyorum 180 tl civarında. Bilmek istediğiniz bir şey varsa buyrun sorun :31:

sevgili rapunzel adayları nasılsınız??? Sağlık sorunları nedeniyle bakımda yapamadım sizlerden de uzak kaldım biraz bakındım saçlarınız ne güzel uzamış :nazar:sağlıklı pırıl pırıl maşallah
Benimkilere10gündür bakamadm sadece uçlara badem yağı sürdüm Nedendir bilinmez bi dolaşıyım tarak takılsın döküleyim kopıyım v.s. Absurd moddalar Sırf modunu değiştiiyim diye kıyıp toplamda 3 cm kestim ama... Değişen bişey olmadı Tekrar kesicem bu ay özel tarihte 1.5-2 cm de öyle gidecek ;( Sağlıklı olmadığı sürece napıyım uzun saçı neyse yine derdi psikologa götürücem bu gidişle dermotolog kesmez:15: Hayırdır inşallah diyorum... Sinamekiye başlıycam yine hayırlısı

geçmiş olsun canım iyiyiz doğrusu çoğumuz ya tatildeyiz ya da yoğunuz topiğe çok uğrayamıyoruz yalnız değilsin yani:7:
bu ara kimi duysam aynı dertten muzdarip kopma dökülme vs. valla benim çok dökülüyor bir de gariptir bir kaşıntı var saç diplerimde özellikle banyoda su değince bilemedim:( dökülmeyi takmamaya çalışıyorum kafamı bir geçiş dönemidir diyorum... kopmalar için nette bişeyler baktım valla genel kanı uçlarından kestirilmesinden yana malesef...
psikoloğa götürmek de fena fikir değil hani:9:

kızlar yumurta yiyin,ıspanak,çekirdekli kuru üzüm,karaciğer,pekmez,maydonoz.... bunlar demir oranı yüksek besinler olduğu için saçlara da büyük oranda fayda sağlıyor.

kızlar yumurta yiyin,ıspanak,çekirdekli kuru üzüm,karaciğer,pekmez,maydonoz.... bunlar demir oranı yüksek besinler olduğu için saçlara da büyük oranda fayda sağlıyor.

Haklısınız bende bunları pek yiyemediğim için hapını kullanıyorum fakat bunları toplu halde yazmanız daha iyi olacaktır. Tekrar söylüyorum alt alta yazmak bildiğim kadarı ile yasak :31:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım iyiyiz doğrusu çoğumuz ya tatildeyiz ya da yoğunuz topiğe çok uğrayamıyoruz yalnız değilsin yani:7:
bu ara kimi duysam aynı dertten muzdarip kopma dökülme vs. valla benim çok dökülüyor bir de gariptir bir kaşıntı var saç diplerimde özellikle banyoda su değince bilemedim:( dökülmeyi takmamaya çalışıyorum kafamı bir geçiş dönemidir diyorum... kopmalar için nette bişeyler baktım valla genel kanı uçlarından kestirilmesinden yana malesef...
psikoloğa götürmek de fena fikir değil hani:9:

Teşekkür ederim canım ;) Evet sayfaları okudukça farkettim bi sorun var geçecektir eminim yani bu saçlar neler gördü geçirdi değil mi;))) bende dediğin gibi bakındım kestim daha da kesicem Ve bende de kaşıntı durumu var bazı yerlerde kırmızılıklar vardı 10gün ara verdim sende dinlendir istersen Annemin söylediği kafama takıldı haksız değil sanırım yazın bu kadar yoğun bakım yapma haftada bir yap isilik olur sıcaktan kafa derin etkilenir v.s o yüzden sinamekiye bi başlıycm yeniden 2.tura hala aynıysa bırakıcm bakımı kışa kadar...Tatilde olanlara iyi vakit geçirin bizim yerimize de keyif yapın çalışan arkadaşlara da kolaylık diliyorum dikkat edin sıcaklarda kendinize Öpüyorum:16::54:

ben zaten 2 haftalık aradayım bir de haftada bir sadece sinameki kürü yapıyorum yani yüklenmiyorum saça ama bu kaşıntı nedir sıcaklar arttı ondan mıdır bilmiyorum bir de saç dipleri terliyor ya belki o da neden olabilir ama annenin dediği gibi yazın ara vermek doğru olur sadece saç uçlarına kırık önleyici yapcan bitcek:131:

haydancım naptın sen hepsini bir yerde yazaydın keşkem neyse... sinemaki kürünü yapmışsın zaten devam et 4 tane daha yapınca ara veriyorsun... keşke saçına o kimyasalı doğrudan sürmeseydin geçmiş olsun ama bakımlar biraz sabır ister beklemek ve nasıl fayda ettiğini görmek gerekir. postiş iyi fikir olabilir ama saçı yormasan mı çok mu kötü durumdasın? bende postiş değil ama çıtçıt var gerçek saç ve 2 kez kullandım sıfırdı ilk kullanan benim fazla süslü bir insan olmadığım için düşünürsen yardımcı olabilirim ama özelden konuşulur bu konu çünkü bizim başlığımız sadece kürlerle alakalı konu dışına çıkmamak açısından diyorum canım:40:

saçının bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin canım

petite canım haklısın öyle bir yazdım kii :)eski saçlarıma nazaran evet kötü bir hale geldiler hatta önlerde seyrekleşmeler oluştu
postiji çok istiyorum arada kullanıcam:)

Haklısınız bende bunları pek yiyemediğim için hapını kullanıyorum fakat bunları toplu halde yazmanız daha iyi olacaktır. Tekrar söylüyorum alt alta yazmak bildiğim kadarı ile yasak :31:

lialay hoşbulduk öyle bir yazmışım ki sankiileti sayısı artıkça beni daha çabuk görürsünüz dedim :)saçlarımın önleri taa lise sondan itibaren seyreldi ama ööncesinde çok güzel saçlarım vardı 81 doğumluyum ve bu siteyle uyanmaya başladım:)her türlü saçla ilgili bilileri öğrenmek istiyorum

postij bende istiyorumm

kısacık olsa da saçım,
döner sarımsak kokusundan başım.
yine başladım bakımlara e şart idi;
bu sıcaklarda yapış yapış yağlar tek çaresiydi
hüzünlendirir beni rapunzel gibileri
uzayın lütfen kökü bende olan kıl kümeleri ( sadece kafamdakiler mümkünse) :67:

Son düzenleme:
lialay hoşbulduk öyle bir yazmışım ki sankiileti sayısı artıkça beni daha çabuk görürsünüz dedim :)saçlarımın önleri taa lise sondan itibaren seyreldi ama ööncesinde çok güzel saçlarım vardı 81 doğumluyum ve bu siteyle uyanmaya başladım:)her türlü saçla ilgili bilileri öğrenmek istiyorum

postij bende istiyorumm

Anladım :31: Stres kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Eğer saç çıkartmak istiyorsanız ya da saç dökülmesini durdurmak istiyorsanız şampuanınızın içine sarımsak rendeleyin ve çam terebentin esansı ekleyin. Dipten bol bol saç çıkartır :31: Eğer uzatmaksa amacınız sinameki bakımını tavsiye ederim ama yok derdim bunlar değil uçtaki kırıklardan sıkıldım diyorsanız gliserinli bakım :16:
Ya da her yönden kötü durumdaysanız hepsini birlikte uygulayın fakat çok önemli bir nokta kafa derinizi yormadan :15:
Ben İzmir den alıyorum yarın elimde olur size bilgi veririm.
İyi günler :31:

kısacık olsa da saçım,
döner sarımsak kokusundan başım.
yine başladım bakımlara e şart idi;
bu sıcaklarda yapış yapış yağlar tek çaresiydi
hüzünlendirir beni rapunzel gibileri
uzayın lütfen kökü bende olan kıl kümeleri ( sadece kafamdakiler mümkünse) :67:

Sabah sabah çok güldüm ya yazıyordum tam bir baktım saat olmuş 6 utandım kendimden :9: Akşam akşam güldürdünüz beni :31:

Sabah sabah çok güldüm ya yazıyordum tam bir baktım saat olmuş 6 utandım kendimden :9: Akşam akşam güldürdünüz beni :31:
[/QUOTE]

çiçeklerle konuşmak gerekirmiş ya, ben de saçlarımla kankayım bundan sonra, şiir bile yazdım ama cidden sarımsak kokusu çok fena :1:

slm kızlar forumun sıkı takipçisiyim fakat cok yorum yazmıyorum ama bunu yazıyım dedim sinemaki kürü benim saç uclarındaki kırıkların cogalmasına neden oldu.

slm kızlar forumun sıkı takipçisiyim fakat cok yorum yazmıyorum ama bunu yazıyım dedim sinemaki kürü benim saç uclarındaki kırıkların cogalmasına neden oldu.

Evet sinameki kürünün maalesef tek eksi kısmı bu, uç yıpranma varsa fazlalaştırıyor hele hele röfleli aşırı yıpranmış saçta...
Ben uçlara sinamekiyi yapmadan önce hindistan cevizi yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyorum önlüyor:34::16:

evet malesef kırıkları çoğaltıyor... ben de uçlara badem yağı sürüp sinameki kürü yapıyordum ama yine de saç uçlarım çok kurudu hışır hışır ses geliyor saçlarımdan 8 hafta yaptım şuan aradayım ama geri dönsem mi dönmesem mi küre bilmiyorum havalar çok ısındı terleyince bemiks kokusu daha kötüleşiyor bu yaz galiba sadece kırıklar için bakım yapacağım badem yağı, zeytin yağı vs. zaten bu aralar müthiş dökülüyor mevsim dedik şöyle böyle dedik yok arkadaş bu kadar da olmaz :(((
bir ilaç vardı priorin diye seneler önce kullanmıştım bugün bir eczaneye gidip sorcam bakalım yine başlarım belki ona çok faydasını görmüştüm.

kızlar ben bu konuyla ilgili yorum yapmadım hiç ama uzun zamandır takipteyim ve uygulamayı bitirdim 8 kür olarak şuan dinlenmedeyim ve temmuzun 8ine kdr sadce uçlarıma gliserin bebek yağı sürüyorum.sinamekinin işe yaradığını düşünüyorum saçlarım belime indi şuanda göğüs altımdan.fakat kendime saç düzleştiricisi için kota koydum düğünden düğüne, bayramdan bayrama yapçam artık :52: düzleştiriciyi bırakalı 25 gün oldu gözle görülür ilerleme var sanki saçımda.

Back