Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Budaa 1 ay önceki halleri. Yeni buldum da :9: Tabi uçlarından 2 santim kestirmiştim bu resimden sonra. Biraz toparlandı gibiler sanki.
Eki Görüntüle 455562
Şimdiki halini tekrar yüklüyorum karşılaştırmak içiin;
Eki Görüntüle 455563
Bu arada 2. fotoğrafta boynumu biraz yukarı kaldırmışım, o yüzden farklı iki kişi gibi gözükebilir ama benim :D
Öz eleştiri yapacak olursam, boyunda pek bi değişme yok. Demekki ayda 2 cm uzuyor benim saçım. Yinede iyi.

Herkesin yapısına göre uzaması da değişiyo tatlım.Ben gerçekten çok beğendim rengini de uzunluğunu da.Ve ayrıca çok gür geldi gözüme.. Küre devam:81:

Herkesin yapısına göre uzaması da değişiyo tatlım.Ben gerçekten çok beğendim rengini de uzunluğunu da.Ve ayrıca çok gür geldi gözüme.. Küre devam:81:

Çok teşekkürler canım yorumların için.. :27: Ama kürden dolayı böyle olmadı. Hindistan cevizi yağı kullanıyordum 1 aydır, o toparladı bence. Küre daha yeni başladım. Bakalım, umarım işimize yarar.

bi fotoğrafta benden :)

[ $son.jpg

Son düzenleme:
Kızlar çok üzüldüm herkesin pes etmesine. Ben çok iyi sonuçlar edindim hem de tek yaptığım yağ bakımı yapmak ve biotin almakken. Bir ara da sarımsaklı şampuan kullandım. İlk 2.5 ayda saçlarım 4 cm uzamış. Ki çok iyi bir uzama bu benim için. Çünkü son bir aydır bakım yapmıyordum ve uzayan 1 cm anca (belki değil bile) Ben yine başladım bakımlarıma:16:

Kızlaar dün eczaneden badem yağı bemiks ve evigen aldım evigen i eczacı kadın tavsiye etti yoksa sinemaki alacaktım. neyse badem yağını evigen i ve bemiks i suda karıştırdım. saçıma sürdüm.(saçlarım çok yıpranmıştı bir süredir keratinology adlı şampuan ı kullanıyordum) bir buçuk iki saat beklettim sonra yıkadım ama yıkarken normalden fazla döküldü normalde pek dökülmezdi( bu arada saçlarım kalın telli ve çok gür.) sanırım yıpranan kısımlarını attı. göğüsümün altında) eylüle kadar belime gelmesini istiyorum :(

pamukprensses

dökülen saçların için moralini bozma çünkü önce ölü saçlar dökülür ki yerine daha sağlıklıları gelsin diye o yüzden o dökülmeleri takma kafana... biz sinemaki kürünü denedik uzama konusunda gerçekten faydasını gördüm kendi adıma konuşuyorum ama hepberaber anladık ki saç uçlarını çok yıpratıyor zamanla iyi giden bakımlar bir zaman sonra bakıyorsun ki saçta koparak dökülmelere neden oluyor:( yoksa uzama konusunda bir sıkıntı yok bir de ben farkettim ki doğal saç rengi olanlarda daha iyi sonuç veriyor benim saç uçlarımda röfle var mesela (ne kadar kendi saç rengime boyatsam da) çok yıprandılar hemen kestim sinemaki kürünü

ben şuan aycangül ün bakım tarihlerini takip ediyorum maya kürü diyorsa onu yağ günü diyorsa da onu yapıyorum saçımı da sıkmıyorum ama oldum olası vazgeçilmez yağım çam terebentinidir çok faydasını gördüm dikkatli kullanılmazsa o da saçı kurutuyor sadece şimdi bir de hint yağı favorim bu ikisi bana yetiyor ne saçlar kaybettim ama bırakmadım çam terebentinini sabrettim şimdi de dökülmelerim azalmaya başladı o periyodu atlatıyorum sanırım

Saçımı uzatmaya çalışıyorum en yakın zamanda resim de ekliycem. haftada 1-2 kere bemiks+evigen+badem yağı+su karışımını saç diplerime sürüyorum. ve yıpranan bölümler için keratinli şampuan kullanıyorum.

Ben pes etmedim ama sıcaklarda çok zor geliyor yapmak hele o bemiksin iğrenç kokusunu burnumda duymak ıyy diyorum ama önceki kadar sık yapmasamda yinede aklıma geldikçe yapıyorum...
En son 2 gün önce yaptım bemiksi şimdi keratin maskesi var saçımda ...
Bakalım zaman ne göstericek bi ara bi foto daha eklicem...
Saçlarım çok kırık ve yıpranık buna rağmen uzayıp uzamadığını görücez:)

bu arada b12 iğnesi vuruluyorum kızlar test yaptırdım düşük çıktı senede bir kez baktırırım hayvansal gıdaları az tüketenlerde değerler genelde düşük olurmuş ben de hiiiiç sevmem tabi başka bir nedeni de vardır eksik olmasının bundan 2 yıl önce de üst üste iğne tedavisi olmuştum 7 gün sonra, haftada bir, ayda bir ve yılda bir olarak şuan da aynı doz... saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden biri b12 eksikliğiymiş

ben de sizleri uzun zamandır takip ediyorum ve 6. sinameki kürü şu an başımda.bende de bir miktar uzama oldu fakat öyle 1.5 ayda 10 cm falan gibi bir uzama değil.yine de fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum.
9 haziran (1. kürden sonra)

$090620121775.jpg

12 temmuz(5. kürden sonra)

$39606237372214240922122.jpg

$42841437372231041342375.jpg

Bemiks ampulün işe yaradığı söyleyenler var yaramadığını söyleyenler tek başına kullanılmadığı için herhalde tam olarak emin olamıyoruz yararından :26: Ama koymak zorunda değilsin tabikide :10:

bemiks ampul olmak zorunda tatlım saçın canlı gözükmesini yumuşak olmasını o sağlıyor (: b12 eksikliğinden saç dökülmeleri oluyor

Narmik;
Saçlarında çok fazla bi uzama yok fakat saçların çok canlı ve dolgun görünüyor.Maşallah:nazar:

Şuan benimde saçımda keratin maskesi var.Şimdi duşa giricem ve duştan sonra foto çekip eklicem...
Bu arada dün saçlarımın ucundan kendim biraz kestim.Bi parmak kadar olmasada biraz kısaldı saçlarım :)

Back