Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

deli gibi bir yoğunluk yaşadım arkadaşlarım...
ne topicimize adam akıllı bakabildim ne saçıma...

bugünlerde bi garip oldu saçlarım sanırım gereken önemi vermememden kaynaklı...kopmalar çoğaldı,
dökülüyorda...

sanki kısaldı gibi geliyor...belki de ben yanılıyorum...foto da çekip ekleyemedim...
aslında en güzeli hazır bu gün itibari ile yoğunluğum azalmışken
şu bakımlarımı yapayım, güzelce fotolarımı çekeyim mis mis dimi...

çok saldım kendimi ya...tararken bile dikkat etmiyorum, acele acele yoldum resmen saçlarımı...

haftasonu bi el atayım, hafta başıda foto eklerim inş..siz daha objektif görür bişeyler söylersiniz bana
canım arkadaşlarım...

şimdiden herkese iyi tatiller...

evet malesef kırıkları çoğaltıyor... ben de uçlara badem yağı sürüp sinameki kürü yapıyordum ama yine de saç uçlarım çok kurudu hışır hışır ses geliyor saçlarımdan 8 hafta yaptım şuan aradayım ama geri dönsem mi dönmesem mi küre bilmiyorum havalar çok ısındı terleyince bemiks kokusu daha kötüleşiyor bu yaz galiba sadece kırıklar için bakım yapacağım badem yağı, zeytin yağı vs. zaten bu aralar müthiş dökülüyor mevsim dedik şöyle böyle dedik yok arkadaş bu kadar da olmaz :(((
bir ilaç vardı priorin diye seneler önce kullanmıştım bugün bir eczaneye gidip sorcam bakalım yine başlarım belki ona çok faydasını görmüştüm.

Priorin bende duymuştum 110 lira civarındaymış alırsan fiyatını yazabilir misin canım bana özelden ?:31:

Kızlar ben bu kürü uygulamaya başladım ama saçım uzun da olsa kısa da olsa jöleden vazgeçemiyorum. Saçım da hava alamadığı için dökülüyo... Bi öneriniz var mı acaba ? :26:

Kızlar ben bu kürü uygulamaya başladım ama saçım uzun da olsa kısa da olsa jöleden vazgeçemiyorum. Saçım da hava alamadığı için dökülüyo... Bi öneriniz var mı acaba ? :26:

elinden geldiğince jöleyi azaltmaya çalış vazeçemesende canım.şampuanında bemix ve evigen ampul kullanmıyorsan eğer dökmeyi durdurduğunu söylüyorlar.ben okadar çok şey kullanıyorumki hangisi ne işe yarıo bilmiyorum ama dökülmem yok denecek kadar az

Kizlar merhabalar...
Yaklasik 3 aydir saclarima bakim yapiyorum uzadi uzamasina ama uclarindaki boyali yanik ne kadar yipranmis sac varsa hepsini teker teker temizledi:)))
Yani sonuc olarak saclarim hep ayni boyda yerinde saydi.
Eger bakim yapmasaydim saclarim simdi en az 3-4 cm daha uzundu.
Harcadigim onca emege mi yanayim yerinde sayan uzamayan saclarima mi:))
Sunu anladim ki saclarim saglikli yani dogal halinde olsaydi bakinlar cok daha iyi sonuc verirdi ve simdi en az 5-6 cm uzamis olurdu:((
Evet kizlar 3 aylik bir bakimla elde ettigim tecrube boyle.
Denemeden anlamak mumkun degil cunku herkesin sac yapisi farkli

Umarim siz iyi sonuc alirsiniz kizlar. Ben bakimlara son vermeye ve saclarimi kendi haline birakmaya karar verdim en azindan omuzlarima degene kadar. Ha bu arada haftada bir gun yag bakimina devam edecegim onun disinda guclu kurler (turp suyu ve sinemaki vb.) kullanmayacagim.

Kiz laaarr ne var ne yok napiyosunuzz bakalim nasil gidiyo bakimlar ben sinamekiyi malesef 1 aydir yapamiyorum :( dha dogruusu 2 hafta aradan sonra 3 haftadir yapamadim malzemem bitti bi türlü almaya cikamadim, saclarim 1,1.5 uzadi sacimi boyadigimdan beri yani 1 aydan beri :(

elinden geldiğince jöleyi azaltmaya çalış vazeçemesende canım.şampuanında bemix ve evigen ampul kullanmıyorsan eğer dökmeyi durdurduğunu söylüyorlar.ben okadar çok şey kullanıyorumki hangisi ne işe yarıo bilmiyorum ama dökülmem yok denecek kadar az

canım banyodan cıkar cıkmaz dısarı cıkarsam o gun hemen jole yapıyorum malesef. Ya jöle ya düzleştirici. Saçımı yakmaktansa jöle sürüyorum . vazgeçemiyorum malesef :( Tşekkür ederim bu arada :)

Kızlar benimde saçlarım feci dökülüyor :50: mevsimsel tabi.
Bence stres yapmayın :40: stres yapınca daha çok dökülüyor .Ben bakımlara biraz ara verdim çünkü çevredekiler kokusundan çok şikayetçi olmaya başladılar.
Geçenlerde arkadaşım bari yazın yapma ,buram buram ilaç kokuyorsun dedi.:50::55:

evet saç dökülmesi devam ediyor bende de :(( kafaya takmamaya çalışıyorum aslında biliyorum ki geçecek ama banyodan sonra, yastığımda vs görünce çok canım sıkılıyor sanki azalacak saçlarım hemen... sinameki kürü gerçekten uzatıyor faydasını gördüm ama şunu anladım ki doğal saça uygulamalarda saç uçlarında kırık daha az olur çünkü benim uçlardaki sarılar baya yıprandı hiç fön maşa kullanmadım bu küre başlamadan önce saçımı kestirmiştim ona ragmen kırığım çok:(( uçlara bakıma geçtim ben argan yağlı saç spreyi aldım şuan memnunum gidişattan öyle ki banyodan çıkıyorum ellerim bile yumuşacık oluyor dökülme de kesilirse tamamdır:54:

Kızlar benimde saçlarım feci dökülüyor :50: mevsimsel tabi.
Bence stres yapmayın :40: stres yapınca daha çok dökülüyor .Ben bakımlara biraz ara verdim çünkü çevredekiler kokusundan çok şikayetçi olmaya başladılar.
Geçenlerde arkadaşım bari yazın yapma ,buram buram ilaç kokuyorsun dedi.:50::55:

evet bemiks gerçekten çokkk ama çookk feci rahatsız ediyor en başta beni yani yapan kişiyi bile,bu sıcaklarda kafa derisi o kadar terliyor ki çok doğal bu yumurta yesen bile anında terle dışa fırlıyor kokusu...yazın ara vermek lazım gibi bi de ben şunu farkettim sanki yazın saça bakım yapınca dökülme çoğalıyormu ne ya da mevsimsel mi bilmiyorum ama kışın tek yada 3 4 tel dökülürken saçım şimdi baya dökülüyo,ya bakımdan ya da tamamen bu yaz erken bastırdı sıcaklar dieee...ama can sıkıcı tabi..

canım arkadaşım geçmişler olsun...Allah acil şifalar versin arkadaşım...
paşamızla ilgilen sen...kısa zamanda da mutlu ve neşeli seni aramızda görmek isteriz....

canım fotoları karşılaştırmalı paylaşır mısın...
dediğine göre 1.5 ayda 10 cm uzamış...şaka değildir umarım...
çünkü bu olanaksız...sen ilk ve sen fotonu paylaş canım...görelim ama
10 cm zannettiğin göz yanılsamasıdır...
mutlaka uzamıştır ama 10 cm değildir...

1,5 ayda 10 cm miiiii:53: şok oldum yaa ben şubattan beri deli gibi bakım yapıyorum nisandan sonra bakımların faydasını görmeye başladım ki sadece sinemakini şubattan beri yapıyorum 2 haftada ara verdim tekrar başladım ve diğer bakımlar ne bulduysam sürüyorum saçıma öle yormadan tabi arayla dolapta ne bulsam sürücem atık yani o durumdayım

vala 10 cm se sevinirim senin adına ne güzel . bu arada saçın herhangi bi işlemden geçtimi yanma yıpranma vs

Birisi 10 cm yazmıştı alıntı yapamadım unuttum fakat imkansız o kadarı yani göz yanılması olmalı :31:
kızlar anında cevap yazamadım çünkü halam vefat etti şimdi yazabiliyorum abartmıyorum fakat göz yanılmasıda olabilir elbet metreyi alıp ölçmedim bir kaç güne evime döneceğim döner dönmez eklemeye çalışırım ama gerçi düzleştiricimi görümceme verdim düzleştirdiğimde yüklerim foto

Son düzenleme:
evet bemiks gerçekten çokkk ama çookk feci rahatsız ediyor en başta beni yani yapan kişiyi bile,bu sıcaklarda kafa derisi o kadar terliyor ki çok doğal bu yumurta yesen bile anında terle dışa fırlıyor kokusu...yazın ara vermek lazım gibi bi de ben şunu farkettim sanki yazın saça bakım yapınca dökülme çoğalıyormu ne ya da mevsimsel mi bilmiyorum ama kışın tek yada 3 4 tel dökülürken saçım şimdi baya dökülüyo,ya bakımdan ya da tamamen bu yaz erken bastırdı sıcaklar dieee...ama can sıkıcı tabi..

Mevsimsel canım .Hepimizde aynı sorun var :40: yaza girmeden hiç böyle bir sorunumuz yoktu.Canını sıkma hiç ,yakında dökülmesi duracaktır.
:56:Bence yaz için en iyisi maya maskesi .Kokusuda insanı pek rahatsız etmiyor.

$17092011385 (2).jpg $Adsız.jpg

kızlar 2011 ağustos ayındaki hali ve kot ceketli olan resimde 1 ay önceki hali saçımın.uzadı ama kırılıp kopanlarda var tabi.

uzatması bi yana dursun yumusacak oldu saclarım ılk kez yapmama ragmenn :))) ipekk gibii ellerimi saçlarımdan alamıyorum teşkkrlerr kızlar :))

Ben ayın 4ünde saçımı boyayıp bakımları bırakmıştım. Saçım yerinde saydı sanki hiç uzamamış gibi duruyor:43:

Çok boşladım bu işi...
Artık yapmıyorum...
İçimden gelmiyor...
Ayrıca bi kaç haftadır da saçlarımı düzleştirirken dikkat ediyorum saç telleri lastik gibi uzayıp yüzüme çarpıyor haşlıyorda yani yuh dedim bi saç telinin yaptığı şeye bak :5:

Çok boşladım bu işi...
Artık yapmıyorum...
İçimden gelmiyor...
Ayrıca bi kaç haftadır da saçlarımı düzleştirirken dikkat ediyorum saç telleri lastik gibi uzayıp yüzüme çarpıyor haşlıyorda yani yuh dedim bi saç telinin yaptığı şeye bak :5:

aaa tembellik yok :20: sen siyah noktalara takıldın tabi saçı boşladın:1: ben takvim planladım 6 günde bir olacak şekilde istikrarlı gidiyorum 2. turum:16:

ne güzel herkesin saçı uzuyor bi benimki uzamıyor denemediğim kalmadı:18::60::60::60::60::60::60::60::84::84::84::84::84::85::85::85::85::85::85::85::85:başım döndü artık onu dene bunu dene bende ne yapacağımı bilmiyorum:111:

kızlar anında cevap yazamadım çünkü halam vefat etti şimdi yazabiliyorum abartmıyorum fakat göz yanılmasıda olabilir elbet metreyi alıp ölçmedim bir kaç güne evime döneceğim döner dönmez eklemeye çalışırım ama gerçi düzleştiricimi görümceme verdim düzleştirdiğimde yüklerim foto

Başınız sağ olsun çok üzüldüm.

Çok boşladım bu işi...
Artık yapmıyorum...
İçimden gelmiyor...

Ya bende artık yapmıyorum çok istiyorum ama bu üşengeçlik insanı alıp götürüyor :14: bide postiş aldım oda kökleri kötü yapıyor hemde postişe uysun diye saçıma balyaj yaptırdım :14::14::14::14:

ne güzel herkesin saçı uzuyor bi benimki uzamıyor denemediğim kalmadı:18::60::60::60::60::60::60::60::84::84::84::84::84::85::85::85::85::85::85::85::85:başım döndü artık onu dene bunu dene bende ne yapacağımı bilmiyorum:111:

Canım belkide birden fazla bakım yapmandan kaynaklanıyor olabilir. :50:

Back