Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bemiks ampul çok kötü kokutuyoburnumdan gitmedi sanki hep öyle kokuyomuşum gibi geliyo
![]()
Benim de tam tersine çok hoşuma gidiyo o koku.Acaba bende mi bi gariplik var![]()
ciddi misin
ilk defa birinin bemiksin kokusunu beğendiğini duyuyorum![]()
![]()
Evet ya hoşuma gidiyo.. Küçükken içtiğim vitamin vardı şurup şeklinde.Aynı onun kokusuna benziyo hatta o olabilir![]()
Arkadaşlarım merhaba...
ilk-son foto karşılaştırmamı sunuyorum...
2 nisan ve 26 haziran tarihli fotolar...
yorumlarınızı rica ediyorum....
Eki Görüntüle 452587 Eki Görüntüle 452586
Arkadaşlarım merhaba...
Arkadaşlarım merhaba...
Arkadaşlarım merhaba...
Arkadaşlarım merhaba...
3 ay gibi bi sürede normal uzama olmuş canım ama çok güzel ve parlak dolgun duruyorlar. ayrıca bakımlarda genelde 3 aydan sonra uzamaya başlıyormuş dinlendirmeye bırakırsan belki artık daha çabuk uzarlar inşallahhArkadaşlarım merhaba...
Eki Görüntüle 455342
Kızlar bende küre başladım dün. Bu da bugünden bi fotoğraf. Saçların uzun ne kürü bu diyeceksiniz ama belime kadar uzatmak istiyorumKendilerinden hiç memnun değilim, belli olmuyor arkada kırıklar var ama şuan düzgün gözüküyor. İnşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz.
Eki Görüntüle 455342
Kızlar bende küre başladım dün. Bu da bugünden bi fotoğraf. Saçların uzun ne kürü bu diyeceksiniz ama belime kadar uzatmak istiyorumKendilerinden hiç memnun değilim, belli olmuyor arkada kırıklar var ama şuan düzgün gözüküyor. İnşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz.
Canım saçların gerçekten çok güzel ve rengine bayıldım.. Tabi bakım yapmak amacıyla yapabilirsin bu kürü![]()