Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Kızlar bemiks ampul çok kötü kokutuyo :( burnumdan gitmedi sanki hep öyle kokuyomuşum gibi geliyo :(

Arkadaşlarım merhaba...
ilk-son foto karşılaştırmamı sunuyorum...
2 nisan ve 26 haziran tarihli fotolar...

yorumlarınızı rica ediyorum....

$2 nisan.jpg $DSCF2548 (480x640).jpg

selam kızlar, uzun zamandır uğrayamadım :ssz:
mezuniyetten beri bakım kürü yapmıyorum, bu sıcakta kürlerin işe yarayacağını sanmıyorum zaten,
aşırı terleme olduğu için yüzümüze sürdüğümüz kremler dahil sonradan vücuda sürülen herşeyi cilt geri kusuyor resmen.

sadece duştan önce ve son durulamadan önce saç uçlarıma pantenin doğal sentez saç maskesi var ondan sürüyorum, iyi geldi yumuşacık oldu.

saçım gayet güzel uzadı zaten, benim derdim aşırı yıpranmış olmasıyla, birkaç ayda bir ucundan 3-4 parmak kestirip yıpranmış kısımdan kurtulmak istiyorum.
bakalım, şu kpss bi geçsin ilk kesim işlemini gerçekleştireceğim.

dipten bir karıştan fazla çıkan doğal saçımın kendi de rengi de çok güzel, uçlara bakınca komple kestiresim geliyor aslında ama yapmayacağım.
dışarı çıkarken de sadece tepemde toplayıp ters örgü yapıyorum, çok tarz oluyor.

az kaldı muradıma ermeye sadece biraz SABIR! herkese sevgiler
:12:

Arkadaşlarım merhaba...

Eki Görüntüle 452587 Eki Görüntüle 452586

bence uzamış canım bariz belli daha güzel ve kullanışlı olmuş uçlar beli etmiş kendini bundan sonra zaten kendi kendine uzar merak etme benim saçım bu kadar olsa daha bişi istemem:))))

Arkadaşlarım merhaba...

isiktan mi bilmem ama ikincide sacinin rengi daha farkli ve cok guzel.Uzama 3 ayda olmasi gerejtigi kadar uzamis,cok sabirsizsniz arkadaslar,ben fotolarimda 19 ayda bu kadar uzadi diye yazarken o 19 aydan cok kisa bir sure gibi bahsetmistim,yani sacin modelinde durusunda uzunlugunda bariz bir fark gorebilmeniz icin ne uygularsaniz uygulayin en az 6 ay gecmesi gerekir.hepinizin de uzun saclari oacak,saglik olsun ve sabredin yeter ki,umutsuzluga gerek yok.

Arkadaşlarım merhaba...

3 ay gibi bi sürede normal uzama olmuş canım ama çok güzel ve parlak dolgun duruyorlar. ayrıca bakımlarda genelde 3 aydan sonra uzamaya başlıyormuş dinlendirmeye bırakırsan belki artık daha çabuk uzarlar inşallahh :16: bende şubatta başlamıştım nisan ortası gibi sonuç almaya başlamıştım ki resimlerimde gördün :54:

Banu saçların normal uzamış ama kesinlikle çok güzel olmuşlar. Resmen can gelmiş, parıl parıl parlıyor. Ben bırakma derim, bende de ilk 1 kaç hafta sonuç vermedi ama sonra açıldılar baya :) 1.5 aydır yapıyorum uzaması gerçekten çok iyi ayda 4 cm kadar.

Son düzenleme:
$saccc.jpg
Kızlar bende küre başladım dün. Bu da bugünden bi fotoğraf. Saçların uzun ne kürü bu diyeceksiniz ama belime kadar uzatmak istiyorum :5: Kendilerinden hiç memnun değilim, belli olmuyor arkada kırıklar var ama şuan düzgün gözüküyor. İnşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz.

Eki Görüntüle 455342
Kızlar bende küre başladım dün. Bu da bugünden bi fotoğraf. Saçların uzun ne kürü bu diyeceksiniz ama belime kadar uzatmak istiyorum :5: Kendilerinden hiç memnun değilim, belli olmuyor arkada kırıklar var ama şuan düzgün gözüküyor. İnşallah istediğimiz saçlara kavuşuruz.

sen böyleyken uzatmak istiyorsan ben kendiimi kopruden atayım :((( saclrım ensemde

Eki Görüntüle 455342

Canım saçların gerçekten çok güzel ve rengine bayıldım.. Tabi bakım yapmak amacıyla yapabilirsin bu kürü:34:

Kızlar bu arada benim de saçlarımda uzama var sanırsam:44: Küre başlamadan önce saçlarım koyu kumrala boyalıydı şimdi ise 3 cm diplerimin çıktığını görebiliyorum üstelik daha 1 ay oldu kürümü yapalı.İnşallah belimize kadar uzayan saçlara kavuşuruz:16:

Canım saçların gerçekten çok güzel ve rengine bayıldım.. Tabi bakım yapmak amacıyla yapabilirsin bu kürü:34:

Canım çok teşekkür ederim. :3: O senin bakışının güzelliği. Kendi rengi aslında. Ama flash patladığı için biraz alangirli gözükmüş, normalde böyle değildir :9:
Evet hemde bakım için kullanıyorum.

Budaa 1 ay önceki halleri. Yeni buldum da :9: Tabi uçlarından 2 santim kestirmiştim bu resimden sonra. Biraz toparlandı gibiler sanki.
$sac2.jpg
Şimdiki halini tekrar yüklüyorum karşılaştırmak içiin;
Eki Görüntüle 455563
Bu arada 2. fotoğrafta boynumu biraz yukarı kaldırmışım, o yüzden farklı iki kişi gibi gözükebilir ama benim :D
Öz eleştiri yapacak olursam, boyunda pek bi değişme yok. Demekki ayda 2 cm uzuyor benim saçım. Yinede iyi.

Son düzenleme:
Back