evet malesef kırıkları çoğaltıyor... ben de uçlara badem yağı sürüp sinameki kürü yapıyordum ama yine de saç uçlarım çok kurudu hışır hışır ses geliyor saçlarımdan 8 hafta yaptım şuan aradayım ama geri dönsem mi dönmesem mi küre bilmiyorum havalar çok ısındı terleyince bemiks kokusu daha kötüleşiyor bu yaz galiba sadece kırıklar için bakım yapacağım badem yağı, zeytin yağı vs. zaten bu aralar müthiş dökülüyor mevsim dedik şöyle böyle dedik yok arkadaş bu kadar da olmaz((
bir ilaç vardı priorin diye seneler önce kullanmıştım bugün bir eczaneye gidip sorcam bakalım yine başlarım belki ona çok faydasını görmüştüm.
Kızlar ben bu kürü uygulamaya başladım ama saçım uzun da olsa kısa da olsa jöleden vazgeçemiyorum. Saçım da hava alamadığı için dökülüyo... Bi öneriniz var mı acaba ? :26:
elinden geldiğince jöleyi azaltmaya çalış vazeçemesende canım.şampuanında bemix ve evigen ampul kullanmıyorsan eğer dökmeyi durdurduğunu söylüyorlar.ben okadar çok şey kullanıyorumki hangisi ne işe yarıo bilmiyorum ama dökülmem yok denecek kadar az
Kızlar benimde saçlarım feci dökülüyormevsimsel tabi.
Bence stres yapmayınstres yapınca daha çok dökülüyor .Ben bakımlara biraz ara verdim çünkü çevredekiler kokusundan çok şikayetçi olmaya başladılar.
Geçenlerde arkadaşım bari yazın yapma ,buram buram ilaç kokuyorsun dedi.
canım arkadaşım geçmişler olsun...Allah acil şifalar versin arkadaşım...
paşamızla ilgilen sen...kısa zamanda da mutlu ve neşeli seni aramızda görmek isteriz....
canım fotoları karşılaştırmalı paylaşır mısın...
dediğine göre 1.5 ayda 10 cm uzamış...şaka değildir umarım...
çünkü bu olanaksız...sen ilk ve sen fotonu paylaş canım...görelim ama
10 cm zannettiğin göz yanılsamasıdır...
mutlaka uzamıştır ama 10 cm değildir...
1,5 ayda 10 cm miiiiişok oldum yaa ben şubattan beri deli gibi bakım yapıyorum nisandan sonra bakımların faydasını görmeye başladım ki sadece sinemakini şubattan beri yapıyorum 2 haftada ara verdim tekrar başladım ve diğer bakımlar ne bulduysam sürüyorum saçıma öle yormadan tabi arayla dolapta ne bulsam sürücem atık yani o durumdayım
vala 10 cm se sevinirim senin adına ne güzel . bu arada saçın herhangi bi işlemden geçtimi yanma yıpranma vs
kızlar anında cevap yazamadım çünkü halam vefat etti şimdi yazabiliyorum abartmıyorum fakat göz yanılmasıda olabilir elbet metreyi alıp ölçmedim bir kaç güne evime döneceğim döner dönmez eklemeye çalışırım ama gerçi düzleştiricimi görümceme verdim düzleştirdiğimde yüklerim fotoBirisi 10 cm yazmıştı alıntı yapamadım unuttum fakat imkansız o kadarı yani göz yanılması olmalı
evet bemiks gerçekten çokkk ama çookk feci rahatsız ediyor en başta beni yani yapan kişiyi bile,bu sıcaklarda kafa derisi o kadar terliyor ki çok doğal bu yumurta yesen bile anında terle dışa fırlıyor kokusu...yazın ara vermek lazım gibi bi de ben şunu farkettim sanki yazın saça bakım yapınca dökülme çoğalıyormu ne ya da mevsimsel mi bilmiyorum ama kışın tek yada 3 4 tel dökülürken saçım şimdi baya dökülüyo,ya bakımdan ya da tamamen bu yaz erken bastırdı sıcaklar dieee...ama can sıkıcı tabi..
Eki Görüntüle 447845 Eki Görüntüle 447846
kızlar 2011 ağustos ayındaki hali ve kot ceketli olan resimde 1 ay önceki hali saçımın.uzadı ama kırılıp kopanlarda var tabi.
Çok boşladım bu işi...
Artık yapmıyorum...
İçimden gelmiyor...
Ayrıca bi kaç haftadır da saçlarımı düzleştirirken dikkat ediyorum saç telleri lastik gibi uzayıp yüzüme çarpıyor haşlıyorda yani yuh dedim bi saç telinin yaptığı şeye bak
kızlar anında cevap yazamadım çünkü halam vefat etti şimdi yazabiliyorum abartmıyorum fakat göz yanılmasıda olabilir elbet metreyi alıp ölçmedim bir kaç güne evime döneceğim döner dönmez eklemeye çalışırım ama gerçi düzleştiricimi görümceme verdim düzleştirdiğimde yüklerim foto
Çok boşladım bu işi...
Artık yapmıyorum...
İçimden gelmiyor...
Ayrıca bi kaç haftadır da saçlarımı düzleştirirken dikkat ediyorum saç telleri lastik gibi uzayıp yüzüme çarpıyor haşlıyorda yani yuh dedim bi saç telinin yaptığı şeye bak
ne güzel herkesin saçı uzuyor bi benimki uzamıyor denemediğim kalmadı:18::84::84::84::84::84::85::85::85::85::85::85::85::85:başım döndü artık onu dene bunu dene bende ne yapacağımı bilmiyorum:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?