Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

çok teşekkür ederim bunu duymak gerçekten çok güzel :16:

Kesinlikle mükemmel bir duygu :16:

eveet aranıza gireyim şöyle dedim, bugün bende küre başlıyorum aynı zamanda sebamedin repair shampoo'sunu kullanmaya başladım, diğer şampuanıma sarımsak koymayı düşündüm ama uydurma olduğunu söylüyorlar, bende şampuanım bittikten sonra değiştirmeye karar verdim.
Saçı uzatmaya yardımcı bir şampuan ve krem önerisi olan var mı?
Akşam ilk kürü yaptıktan sonra fotoğrafı atacağım inşallah.
Edit: Bu arada kürün saç açma etkisi - benim koyu renkli saçlarıma ne kadar etkili olur bilemem ama - fazlalaşsın diye küre papatya da karıştıracağım.

Aramıza hoşgeldiniz saçı uzatmaya yarayan bir şampuan demişsiniz ben tresan ısırgan otlu şampuanı önenirim ısırgan otu uzatmak ve yıpranmayı en aza indirmek için çok tavsiye edilen bir bitki zaten. Ben çok memnunum bir tek sertleştiriyor onun kendi kremi var onuda kullanırsanız oh mükemmel :nazar: Ayrıca küre başka şeyler karıştırmanızı tavsiye etmem orjinal haliyle uygulamak en mantıklısı. Papatyayı başka zamanlarda uygularsınız ben öyle yapıyorum :1:

Peki o zaman papatyayı sabah yaparım zaten güneşe falan çıkmam gerek.
Tresan şampuanı ve kremi nerede bulabilirim? Öyle platinde falan mı var yoksa başka bir yerde mi..
Bir de ben şimdi kürü hazırlayacağım ama ılıtıp mı sürmeliyim yoksa kaynatıp ılımasını bekledikten sonra mı? Kuru saça uygulanıyor değil mi?

Bak ondan haberim yoktu 4.5 maşallah aman nazar değmesinn :nazar::nazar:
Sanırım ara da alıştıkları sinamekiyi bekleyip yıpranıyorlar benimde acil bakım istiyor fakat çok yoğunum :50:
Sinameki zorunlu gibi geliyor kesin yapıyordum bakalım salı günü az kaldı :52:

valla ben de çok şaşırdım yanlış ölçtüm sanırım diye kaç kez tekrarladım 4.5 valla:16:
evet ya bu kür olayı bitince ne olacak saçlarım merak ediyorum resmen alıştı saçlar:1:

arkadaşlarım merhaba...
yoğunluktan topicimizn hakkını veremiyorum kusuruma bakmayın...
bir kaç gün daha dişimi
sıkıcam sonra bi derece daha rahat olucam...

saçlarıma gelince kopmalar çoğaldı...dökülmede yaşıyorum...
sinirlerim zıpladı resmen..uzayan saçlar gidiyor koparak...

ne yapmam lazım pek düşünemiyorum açıkçası...dipler fışkırıyo uçlar kopuyor...
mevsim dedik, şu dedik bu dedik ama çoğaldı iyice...

sinameke 2. tur 2. kürü yaptım bakalım fayda etmezse
başka çözüm bulucam...

kısmet olursa da yarın yada sonraki gün foto eklicem...

kendinize iyi bakın canlarım...topicimize sahip çıkın...

öncelikle sen merak etme buralar sen yokken bizden sorulur:118:
canım kopmaları bilemiyorum ama dökülme malesef çevremde de herkesten çok duyduğum bir şikayet şu sıralar... benim de aynı şekilde bir ara diyorum demek ki haksızlık etmişim saçlarıma onlar dökülme değilmiş:31:
kopmalara karşı ne iyi gelir acaba ben de bir bakayım senin için canım bozma moralini hızlı uzuyor ya en azından sen de kendine iyi bak kolay gelsin...

Peki o zaman papatyayı sabah yaparım zaten güneşe falan çıkmam gerek.
Tresan şampuanı ve kremi nerede bulabilirim? Öyle platinde falan mı var yoksa başka bir yerde mi..
Bir de ben şimdi kürü hazırlayacağım ama ılıtıp mı sürmeliyim yoksa kaynatıp ılımasını bekledikten sonra mı? Kuru saça uygulanıyor değil mi?

Kaynatıyorsun ılınmasını bekliyorsun sonra içine badem yağını ve ampulleri ekliyorsun öyle saçına sürüyorsun canım geç yazdım biraz ama :31: Tresan her yerde bulabilirsin yani büyük marketlere ihtiyacın yok yayıldı baya :31:

valla ben de çok şaşırdım yanlış ölçtüm sanırım diye kaç kez tekrarladım 4.5 valla:16:
evet ya bu kür olayı bitince ne olacak saçlarım merak ediyorum resmen alıştı saçlar:1:

Ara verdiğime pişmanım ama saçlar alışınca tepkide vermiyor of of kırılıyor kopuyor şuan seni özledim sinameki affet beni sinameki ne olur dön bana :16:

Şu an yaptım ve saçımda :D O garip kokuya dayanmak bayağı zor oldu ama başardım. Az gelir diye tahmin etmiştim ama arttı bile. Zaten annemin saçına falan boya yaparken de az görünüyor ama hep artıyor bayağı :D Saçımdan sarı sular akıyo havluya, öğk

Ara verdiğime pişmanım ama saçlar alışınca tepkide vermiyor of of kırılıyor kopuyor şuan seni özledim sinameki affet beni sinameki ne olur dön bana :16:
[/QUOTE]

çok hoşsun valla sinamekiye aşkını itiraf etmişin çok güldüm:9::9::9:

Şu an yaptım ve saçımda :D O garip kokuya dayanmak bayağı zor oldu ama başardım. Az gelir diye tahmin etmiştim ama arttı bile. Zaten annemin saçına falan boya yaparken de az görünüyor ama hep artıyor bayağı :D Saçımdan sarı sular akıyo havluya, öğk

ohh yap bakımını canım ne güzel... biraz cefalı evet ama sonuç çok iyi olacak onu düşün bir de:34:
streçle kapatsan saçını iyice sıktıktan sonra ve yemeni gibi bir şeyle de bağlasan önce bir iki damlar sonra durur öyle bir yöntem yapıyorum ben işe yarıyor...

özel msj atamıyorum yüz msj bulması gerekiyormuş saçlarrımla ilgili sorunlarım var iki aya kadar kendine gelmesini isyiorum yardımm ediiiin kızlarrr:)

saç konusunda pratik bilgiler istiyorumm:)kızlar benim saçlarım çok çok iyiydi perhidrol denen bir kimyasalla aklım sıra boyattım ve ondan sonra saçlarımda baya aalma hatta ön ve tepelerde açılmalar oluştu liseden sonra kötüye gitti ve yıllardır öyleler ama özel hiç bir bakım yapmadım

takii bu siteyi tanıyana kadar bu siteyle beraber küçük küçük bakımlara başladım daha yeniyim onun için daha bir şey yazamam ama sonuç alırsam burdan tek tek yazıcam

sanki biraz değişti saçlarım ama sabredip bunlara devam edicem bu gece mayalı sütede başlıcam diğer topikte baya etkilerini okudum

bir tatlı kaşığı sinemakeyi bir bardak suda kaynatıp içine bir tane bemiks ve bir tatlı kaşığı tatlı badem katıp 4 defa yaptım saçlarrım hacim kazandı ve parladı buna devam etmeliyim

haydancım naptın sen hepsini bir yerde yazaydın keşkem neyse... sinemaki kürünü yapmışsın zaten devam et 4 tane daha yapınca ara veriyorsun... keşke saçına o kimyasalı doğrudan sürmeseydin geçmiş olsun ama bakımlar biraz sabır ister beklemek ve nasıl fayda ettiğini görmek gerekir. postiş iyi fikir olabilir ama saçı yormasan mı çok mu kötü durumdasın? bende postiş değil ama çıtçıt var gerçek saç ve 2 kez kullandım sıfırdı ilk kullanan benim fazla süslü bir insan olmadığım için düşünürsen yardımcı olabilirim ama özelden konuşulur bu konu çünkü bizim başlığımız sadece kürlerle alakalı konu dışına çıkmamak açısından diyorum canım:40:

saçının bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin canım

selam canim bende arada bakarim bu topige ve
biryerde karanfil suyunu kullandigini duydum..bende kullanmayi düsünüyorumda sen nasil hazirladin?
ve sac cikarma etkiside varmis diye duydum..dogrumu haberin varmi acaba

Back